Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Lovagrend leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Lovagrend leírása   Szomb. Aug. 09, 2014 9:41 am
Nem sokkal az után, hogy a Sátán könyvének lapjai felkerültek a világhálóra néhány fiatal, akik épphogy csak kiléptek a tinédzserkorból, úgy gondolták, hogy unalmuk elűzése érdekében kipróbálják a démonok megidézését. Rengeteg módot és szertartást találtak erre, de a sok kudarc után egyikük sem hitte, hogy komolyan sikerülhet nekik, azonban tévedtek. Szerencsétlenségükre vagy épp szerencséjükre sikeresen megidéztek egy fiatalabb újszülöttet, aki végzett is az egyikükkel. De míg az játszadozott, a többieknek sikerült elmenekülniük. Egyikük nagyapja történetesen lelkész volt a helyi református templomban, és mikor a fiatalok elmesélték neki, hogy mi történt, ő haladéktalanul értesítette a Vatikánt, akik már szintén felfigyeltek a neten keringő papírok digitális változatára, hiszen sok ehhez hasonló szörnyűség történt, és mind ezekhez a lapokhoz kapcsolódnak.

A történetet meghallva, azonnal mozgolódni kezdtek, létrehozva egy titkos rendet, akik felesküdtek a démonok elleni harcra. A lovagok mind Istenfélő emberek, a vezetőik általában veterán katonákból, régvolt zsoldosokból, elhivatott papokból áll. Valamint olyan személyekből, akiket a tagok úgy ítéltek meg, hogy beavathatnak a társaság titkaiba. A parancsokat közvetlenül a Vatikánból kapják, noha nem közvetlenül a Pápától, hanem Peter bíborostól, aki a társaság vezetője. Ő tartja a kapcsolatot az egyházak vezetőivel, a pápával, valamint a Lovagrend parancsnokaival.  

Még a Templomosok idejében, találtak egy kőbe vésett jelet, ami megvédte őket minden ártó, gonosz démontól. Így a jelet lemásolva, saját bőrükbe égették azt, ami bár nem teljes védelmet nyújt a démonok furcsa és bizarr képességeik ellen, de ha elég nagy akaraterővel rendelkezik a lovag, akkor átláthat a képességen. Persze, ez a démon erejétől is függ.
Egy kezdő, újszülött démon képességét, hamar kiszúrják, átlátnak rajta, de feljebb, ahogy halad a ranglétra, immár egyre nehezebb.
Nekik nincs semmiféle szuper erejük, csak a hitük.

Amikor a démonok előjöttek és az angyalok is felfedték magukat, a világ kormányai a Rendhez fordultak segítségért, hiszen nekik több tapasztalatuk van. Így ők lettek a rend fenntartói, és őket küldik ki, ha valamilyen természetfeletti lény galibát okozna.


Ezt a jelet viselik bőrükbe égetve:


Katonai rangok:
Újonc: Ők a zöldfülűek. Frissen beszervezett katonák, kik letették már ugyan az esküt és megkapták a jelet, de még nem bizonyították be, hogy mire is képesek. Általában egy lovag mellé osztják be őket, és egyedül még semmilyen körülmények között nem engedik el őket. Értelemszerűen ők állnak a ranglétra alján és kötelesek teljesíteni a feljebbvalói parancsait.

Harcos: A harcosok legfőbb feladata az ellenség befogása, és megölése. Őket küldik, ha megtalálták egy-egy démon tartozódási helyét. Ezen a rangon belül nagyon vegyesek a tisztségek, hiszen vannak tűzszerészek, mesterlövészek, műszaki zsenik. Mindenki megtalálja a maga feladatát a csaták során.

Felderítő: Ők tekinthetőek a következő lépcsőfoknak. Átestek már a tűzkeresztségen és legalább egy démonnal végeztek is, vagy legalábbis volt már velük dolguk. Általában előre küldik őket a fő csapat előtt, hogy derítsék fel az ellenséget és a lehetséges bázis helyét.

Parancsnok: Hat tizenkét fős egységeket vezetnek. Közvetlenül alattuk szolgálnak az Újoncok, Harcosok, Felderítők. Ő osztja ki a parancsokat, amiket minden esetben egyeztet a területének Ezredesével. Ők szabályozzák azt is, hogy melyik Újonc ki mellé osszanak be. A harcokból sem vonják ki magukat, csapataik élén harcolnak, ha arra kerül a sor.

Ezredes: Ők csak néhányan vannak. Egyszerre maximum hatan. Közvetlen a Bíborossal tartják a kapcsolatot. Egész seregek vannak rájuk bízva. Megingathatatlanok és könyörtelenek. Ők a lovagrend elitje, így tisztelik és félik őket egyszerre. A címet a birtokosa egészen a halálig megtartja. Lemondani nem lehet róla. Így a cím a halála után másra száll.

Bíboros: Ő vezeti a lovagrendet. Ő a végső döntéshozó. Belőle egy van csupán. Ezt a rangot is egészen a halálig birtokolja a tulajdonosa. Ha elhalálozik, a Vatikán egyházfők nevezik ki a következőt.

Medika: A lovagrend nem hagyatkozhat csak katonai erejére. Hiszen meg kell találniuk, hogyan is lehet a leghatásosabban és a legkevesebb áldozattal végezni az ellenséggel. Ide tartoznak az orvosok, tudósok valamint azok a kutatók is, akik arra keresnek magyarázatot, hogyan lehet a leghatásosabban fellépni a démonok ellen. Nem csupán az elpusztításukat, de a viselkedésüket is vizsgálják, hogy minél könnyebben rájuk találjanak. De azokat is medikának hívják, akik a fegyverek fejlesztéseivel foglalatoskodnak.


//A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Lovagrend leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-