Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Világunk bemutatása és története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Világunk bemutatása és története   Csüt. Júl. 24, 2014 8:52 am

Jelen (2018)

Két évvel ezelőtt kirobbant egy lázadás, ezúttal Lucifer ellen. A lázadó démonok legyőzték a Pokol egykori Urát, és bezárták őt. A hatalmat az egykori Halál Styxx vette át, ezzel elnyerve erejét, viszont elveszítve Lovas pozícióját, amit October Stormheart örökölt meg.
Az új uralkodással, új szabályok is beköszöntöttek a világban. Nem csupán a démonok, de az angyalok egy része is felfedte magát az emberiség előtt, és immár egymás mellett élnek, viszonylagos békében.
Mint mindig, most is akadnak olyanok, akik nem nézik ezt jó szemmel, és mindenáron el akarják pusztítani a démonokat, vagy éppen az angyalokat akarják befogni. Így a Lovagrend munkaköre kibővült azzal, hogy a rendet is fenn kell tartaniuk, és ebben, mind angyali, mind démoni segítséget kaphatnak. A Vatikán teljes bizalmát élvezik, és a világ kormányai is őket bízták meg, hogy a kényes eseteket felderítsék.
Ezzel egy időben megjelentek a Démon Jogi- és Angyal Jogi– Szervezetek, melyek az ő védelmüket szorgalmazzák, hiszen ma már az angyalok és démonok, vállalhatnak munkát és adózhatnak, akár az emberek. Senki ne lepődjön meg, ha varázslatok történnek az utcán, vagy épp egy öttagú angyali fiú banda klippjét adják a televízióban.
Azonban ezek a változások senkit ne tévesszenek, meg hiszen a célok még mindig ugyanazok, az angyalok meg akarják védeni az emberiséget, míg a démonok meg akarják kaparintani a lelküket, csak a módszerek változtak. Bár, ha valamit nem lehet bizonyítani, az meg sem történt, így kényes esetek is előfordulhatnak.  
A Pokol egy részét megnyitották, és most turistalátványosságként mutogatják, és elődadásokat tartanak a kínzásokról, démonok- démonokon. Büntetést érdemlő mindig akad.
A pokolra jutó lelkek továbbra sem hagyhatják el, a nekik kijelölt kínzóhelységet, és oda az emberek nem is léphetnek be.


A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 19, 2017 8:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Világunk bemutatása és története   Pént. Júl. 25, 2014 2:27 pm

Jelen (2015)

Tizenkilenc évnyi gyötrelem, halál, szenvedés és remény. Erről szólt az élet, míg a démonok láncaiktól megfosztott vadakként romboltak és égettek fel mindent, mi útjukba került. Az éjszakában elsuttogott átkok és imák közt élték életüket az emberek, kisebb csoportokban a világ minden táján. Templomokba és kolostorokba húzódva tengették félelemtől és haláltól bűzlő napjaikat. Kevesen maradtak.
A démonok sok embert megöltek, majdhogynem a kipusztulás szélére sodorták őket.
Lucifer tehetetlenül nézte a pusztítást, melyet eleinte mosoly kísért, de az évek múltával fintor játszott arcán, ahogy angyalok, démonok és emberek küzdöttek egymással. Tudta jól, hogy ez nem mehet tovább, ezért vonakodva bár, de fellépett a teljes pusztulás ellen.
A démonok és angyalok nagyjai egy asztalnál tanácskoztak, mígnem megszületett egy szerződés, ami a békét hivatott magába foglalni.
Persze, sokan voltak mindkét oldalon, kik ellenezték ezt. Voltak olyanok, kik arról pusmogtak, Lucifer szíve újra dobbanni bizonyult, hogy lelkében újra él a fény; vagy a másik oldalon azt harsogták, csapda csupán a szerződés, és az első alkalommal lecsap a horda. Talán ez, talán az az igazság, nem tudhatjuk.

A démonok és angyalok, mind egy szálig visszatértek otthonukba, hogy az Úr újjáépíthesse teremtményeinek világát, hogy eltörölje azt a borzalmat, amit a vörös szemű démonok hagytak maguk mögött.
Mindennek immár három éve. Az emberek, kik kiállták a szörnyű megpróbáltatásokat, emlékeiket vesztve és helyette kreált múlttal élnek már tovább.
Azon lelkek, kik jogtalanul sínylődtek a pokolban, felszabadultak, és a szerencsésebbek újra az emberek közt járhatnak, beszélhetnek, és élhetnek.
Három év alatt a világ visszanyerte pompáját, fényűzését. Újra emberek milliói tapossák az utakat mit sem sejtve arról, mi is történt igazából abban a nyomorúságos tizenkilenc évben. Újra a kellemes tudatlanság veszi körbe a földet, így az Úr és Lucifer is kénytelen volt újabb szabályokat felállítani, melynek első pontja: Tilos felfedni az angyalok vagy démonok kilétét az emberek előtt!

Új rendszerek, szabályok élnek immár, csakis a békéért, és az egyensúlyért, mert tudjuk, egyik sem létezhet a másik nélkül.

Ámde a pokolban ármány és árulás történt.
Lucifer könyve melyről csak suttogtak ezidáig, hiszen senki sem tudta, tényleg létezik-e, immár hiányzó lapok sokaságával ritkult meg. Valaki a démonok vagy bukottak közül rátalált erre a könyvre és lapjait kitépve, az emberek kezébe adta.
Ez, vajon elég, hogy Lucifer hatalma megtörjön, hogy a rövidke béke azonnal semmissé legyen?

Múlt

A nem is olyan távoli jövőben járunk, pontosabban 2034-ben.
A világ teljes egészében megváltozott. Apokalipszis méretű pusztulás söpört végig rajta, ahogy az eddig háttérben vívott háború, immár felszínre került.
A démonok felszabadultak pokolbéli rabságukból, és, hogy bosszút állhassanak az angyalokon és a teremtőn, elfoglalták helyüket a földön, ezzel rabszolgasorsa kárhoztatva az embereket.

De ne szaladjunk mindjárt ennyire előre. Elmesélem hát nektek, hogyan is kezdődött ez a történet:
2015. augusztus. 23. 00:12 (Róma-Olaszország)

Hatalmas mennydörgés rázta meg Róma városának házait, majd egy hatalmas villám csapott le a Vatikán udvarára ugyan abban az időben.
A villám kettérepesztette a földet, ami villámgyorsan hasadni kezdett és mint zúgó folyam, úgy haladt két irányba, míg, az épületeket el nem érte. Felszaladt a falakra, amik azon nyomban, hatalmas robajjal, sűrű pórfelhőt maguk után hagyva úgy dőltek össze, akár a kártyavár.
A felriadt papok, és maga a Pápa is rettegve nézte, hogyan dől romba Isten legkegyesebb háza, de döbbenete csak fokozódott, mikor a szétnyílt földből, hihetetlenül nagy erejű tűz csapott elő, amiből lelkek lépdeltek elő. Szemük vörösen izzott, és kegyetlen mosoly ült arcukra.
A lelkek ez után kezdtek testet ölteni, fizikai mivoltuk ugyan olyan volt, mint bármely más ember külseje, mégis, szemük színe elárulta, hogy ők mások.  
Több száz, majd több ezer ilyen alak lépett elő. Voltak köztük  nők, férfiak, de még gyerekek is.
Róma városa azon az éjjelen nem aludt. Tüzek csaptak a magasba, emberek sikoltása és halálhörgése szállt otthonaik hamujával együtt az éjszakában.

Így kezdőd hát földünk hanyatlása, pusztulása, mely ellen, mi, emberek, nem tehettünk semmit.
A démonok avagy ördögök, százszámra lepték el a környező városokat, felégettek mindent maguk mögött. Az embereket vagy megölték, vagy rabszolgaságba taszították.
A démonok kegyetlensége, hamar szétterjedt a világban. Nem sok ember tapossa immár a Földet. Akik vannak, azok vagy a démonok szolgálatában állnak, vagy kisebb csoportokban bujdosnak, várva a pillanatot, mikor újra elfoglalhatják helyüket a világ csúcsán.

A háttérben:

Lucifer, az alvilág ura és teremtője, évezredek óta tervezte a bosszút az angyalok és a teremtő ellen. A legjobb módja, pedig, hogy azon veri le, akiket ők a legjobban szeretnek, vagyis az embereken. Évezredekig gyűjtötte maga mellé a legjobb démonokat, harcok árán választotta ki a legerősebbeket, és csak várta a legmegfelelőbb alkalmat, mikor törhetnek a felszínre.
2005. augusztus 23.-án a Vatikán udvarában nyitott átjárón előre küldte "gyermekeit", hogy számára megfelelő hellyé tegyék a világot, melyet immár, ő akart irányítani.
Két év elteltével ő is a Földre tette a lábát, keresve a legmegfelelőbb helyet, hol tudná a legmegfelelőbben irányítani a csapatát. Mindeközben a földi gyönyörök tették ki mindennapjait. Lovagjai közt három személyt rendelt maga mellé, hogy védjék, urukat, hiszen mindeközben az angyalok is lejöttek a mennyből, hogy megállítsák a démoni seregeket.
Lucifer elégedetten szemlélte, hogy bármivel is próbálkoznak egykori testvérei, semmit sem tehettek a káosz és pusztulás elkerülése ellen.
A világ romokban hever, és maga a Sátán a vezetője, miközben Isten a mennyei trónján gubbasztva, figyeli, hogy szeretett gyermekei miként hullnak el, miként lesznek démonok szolgái, szajhái.

Itt érkeztünk el egy Iowa állambeli kisvárosba, ahol Lucifer sokkal több élvezetet talált, mint remélni merte volna. El is határozta, hogy egy ideig itt is marad.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Világunk bemutatása és története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-