Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Staff keresi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Staff keresi   Szomb. Júl. 26, 2014 4:35 pm

Üdvözöllek, érdeklődő!
Néz körül ezen karakterek közt, és ha megtetszik valamelyik, csak érdeklődj róla a staff-nál. De, jól gondold át, ha elvinnéd bármelyiket, hiszen ők, nagyon fontos karakterek az oldalon. Ha úgy érzed tudod vinni folyamatosan a karaktert, képes vagy vele aktívan részt venni a játékokban, akkor már nincs akadálya, hogy lefoglald bármelyiket.
Az avatrok és nevek cserélhetők, de előtte mindenféleképpen beszéljük meg! Wink


A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 23, 2014 2:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Staff keresi   Szomb. Júl. 26, 2014 6:14 pm

Gawran

KapcsolatGawran egyike annak a három démonnak akiket Lucifer saját maga választott ki, hogy mellette legyenek és testőrként funkcionáljanak, azonban ők a három legerősebb démon is a rangsorban. Egymást megtűrik, de ha alkalom adódna rá, pillanatok alatt tőrbe csalnák a másikat, így nem igazán felhőtlen a viszonyuk, de a közös cél nagy úr, és nem marakodnak nyíltan. Bár néha elsütnek egymás ellen pár rosszindulatú tréfát. Gawran makacs és nagyon ragaszkodik az elveihez és a sötét haragjához, így gyakran ráncolja a homlokát és szinte mindig rágódik valamin, mindig van ami nem tetszik neki és mindig talál valamit (vagy valakit) akin levezetheti sötét örömét. Mégis, ő az aki közelebb áll Shannonhoz, hogy azért mert kedveli, vagy azért, mert a helyére pályázik? Rajtad áll, mindenesetre, kicsit jobb a viszonyuk

név: Gawran(vezetéknév opcionális)
kor: max. 7000
csoport: Démon
rang: második Lord
avatar: Ville Valo
státusz: Szabad/
Egyéb
Sem a név sem a pb nem változtatható! Bárminemű kérdés kapcsán érdeklődni Shannonnál!


Dantalion

KapcsolatA testőr trió harmadik tagja, egyike a Három Lordnak ahogy nevezni szokták őket az alacsonyabb rangú démonok, és nevüket az angyalok is félik. Dantalion is legalább olyan veszedelmes mint két másik társa, egyetlen különlegessége hogy még a démonok között is elegánsnak, jóképűnek számít. Ezt gyakran ki is használja, de ettől függetlenül épp olyan kegyetlen mint a társai, szemrebbenés nélkül tép szét mindent ha az útjába áll, és nem ismer irgalmat és könyörületet

név: Dantalion(vezetéknév opcionális)kor: max. 7000
csoport: Démon
rang: harmadik Lord
avatar: Szabadon választható státusz: Szabad/
Egyéb
A karakterről több infóért és részletekért érdeklődni Shannonnál!


Death

Kapcsolat
Lucifer egyik kedvenc teremtménye. Ő a negyedik lovas, ki fekete lovon érkezik apokalipszis idején. Elég csupán egy suhintás, hogy végezzen bármelyik emberrel, vagy nála alacsonyabb rangú démonnal.
Hidegvérű, kissé túlságosan is nyugodt, aki abban leli legnagyobb örömét, ha látja sorjában elhullani az embereket maga körül.
Most pedig legfőbb célja, hogy megmutassa a démonoknak, de legfőképp Lucifernek, hogy sokkal jobb mint másik két elődje volt.
(Hiszen a démonok cserélődnek, ha nem tudják megtartani rangjukat)

név: Death
kor: max. 6000
csoport: Démon
rang: Lovas
avatar: Jonathan Rhys Meyers
státusz: /Foglalt
Egyéb
Bármi, amit még szívesen megosztanál a leendő tulajdonossal.War

Kapcsolat Háború, ahol megjelenik képes viszályt és ellenségeskedést szítani a világ bármely pontján, és az emberi gyengeséget kihasználva, könnyedén egymás ellen uszítja akár az egykori legjobb barátokat is. Lucifer sokáig nem is engedte szabadon garázdálkodni, de végül ahogy földre jött, hozta magával a népes udvartartását, így a négy lovast is. Ez egy folyton cserélődő rang, ő a negyedik démon aki a posztot birtokolja, de vajon az utolsó is?

név: War/Háború
kor:  max. 6000
csoport: Démon
rang: Lovas
avatar: Szabadon választható
státusz: Szabad/
Egyéb
Bármi, amit még szívesen megosztanál a leendő tulajdonossal.Famine

Kapcsolat Jelenleg a legifjabb a négy lovas közül, hiszen mint mindegyik ez is vándor rang. A jelenlegi tulajdonos, bizony kitesz magárt annak ellenére hogy kölykös arca van egy igazi szörnyeteg és semmiféle jó érzés nem szorult belé. Ritkán mosolyog, a mosolya nem jelent semmi jót, bár kifejezetten jól állna kölykös arcán. Ifjú bőrébe bújt igazi démon.

név: Femine/Éhinség
kor: max. 5560
csoport: Démon
rang: Lovas
avatar: Boyd Holbrook (de lehet alkudozni)
státusz: Szabad/
Egyéb
Bármi, amit még szívesen megosztanál a leendő tulajdonossal.


Contagion

Kapcsolat A négy közül az egyetlen nő nemű, aki bár nő, ereje mégsem lebecsülendő, hiszen a második ezen a rangon, immáron elég régóta és nem is tervezi hogy továbbadja. Kedves mosolya, és ragyogó szemei bármely földi férfit megtévesztenek, akikkel igen szeret eljátszadozni, mielőtt megölné őket, vagy valamiféle ragályos betegségbe burkolná őket, és élvezettel nézné végig ahogyan elsorvadnak.

név: Contagion/Ragály
kor: max. 6000
csoport: Démon
rang: Lovas
avatar: Szabadon választható
státusz: /Foglalt
Egyéb
Női avatart várunk!


A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 20, 2014 9:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Staff keresi   Szomb. Jan. 10, 2015 7:02 pm

Michael

Kapcsolat Michael volt az első arkangyal, akit Isten teremtett, így ő a legidősebb és legerősebb mind közül. Nem különösebben kedves fajta. Számára nincs más, csak is ura parancsa, amit kérdés nélkül teljesít. Angyal, mégis hiányzik belőle az érzelem. Vagyis nem mutatja ki, mélyen elfojtja. Bárkivel végez, legyen az angyal, démon vagy ember, hiszen ő az egyetlen angyal kinek birtokában van egy olyan kard, amivel képes megölni bármelyik démont vagy embert. Parancsra teljesít.
Emellett szófukar, csak akkor beszél, ha nagyon fontos. Egy igazi jégcsap. Ami a legfurcsább benne, hogy fizikai valójának kinézete, igen vad. kedveli a tetoválásokat, ami nem sok más angyalról mondható el.

név: Michael
kor: A teremtés előtt született
csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Adam Lavine (Lehet alkudozni)
státusz: / Foglalt!
Egyéb
Az avatar cserélhető, de kérünk egyeztess egy adminnal.


Gabriel

Kapcsolat Gabriel a harmadik az arkangyalok közül. Kedves, megértő, és kegyes személyiség, aki olykor azért szeret túlzásokba esni, ha viccről van szó. Szereti a poénokat, talán kicsit túlságosan is. Főleg, ha veszélyes környezetben van, próbálja saját idegességét poénokkal enyhíteni.
Emellett szeret az emberek közt elvegyülni, és sokszor úgy tesz, mintha ő maga is az lenne.
Ámde, mindezek mellett, igenis tudja, hogy mi a feladata. Tiszteletben tartja atyja parancsát és legjobb tudása szerint teljesíti azt, legyen bármi. Különleges erejének köszönhetően nagy becsben tartandó személye, hiszen az ő kezében fekszik az emberiség jövője.

név: Gabriel
kor: A teremtés előtt született
csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Stephen Amel (cserélhető)
státusz: / Foglalt!
Egyéb
Az avatart te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.

Raphael

Kapcsolat
Ő a negyedik az arkangyalok sorában. Minden arkangyalnak más a "szakterülete". Rafael arkangyalé az egészség. Rafael annyit tesz "ő, aki gyógyít", "Isten meggyógyít", és kivétel nélkül mindenkinek segít, aki hozzá fordul. A gyógyítók és reménybeli gyógyítók, valamint a gyengélkedők (állatok és emberek) vezetője. Ha a segítségét kérjük, mindig igent mond. Mivel azonban tiszteletben tartja szabad akaratunkat, csak akkor segít, ha megkérjük. Akkor azonban leleményes, néha váratlan módon siet segítségünkre. Ezért ne mondjuk meg neki, hogyan segítsen. Egyszerűen csak kérjük a gyógyulást, a többit bízzuk rá.
Szereti a meglepetéseket, amiket ő maga okoz másoknak. Mindezek ellenére, igen magának való személy, aki néha szeret az emberek, vagy más angyalok társaságában lenni, amikor alig-alig szólal meg, vagy magányosan, egymagában figyelni a körülötte lévőket. Ámde, van, amikor be nem áll a szája és csak mondja  magáét. Okos gondolatai képesek elgondolkodtatni az embereket, és ő élvezettel figyeli azt, milyen súlya is van szavainak mások elméjében.

név: Rafael
kor: A teremtés előtt született csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Tégy javaslatot
státusz: Szabad! /
Egyéb
Az avatart te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.Uriel

Kapcsolat Az ötödik a sorban, de talán mondhatjuk, hogy ő a kakukktojás is egyben. Nem kimondottan kedves az emberekkel, mégis, ha tehetné napi huszonnégy órából huszonötöt velük lenne. Valamilyen oknál fogva, jobban kötődik az emberekhez, mint bármely más angyal. Nem szokása kimutatnia érzéseit, így azt is igen jól tudja leplezni mogorvaságával, hogy mennyire fáj látnia azt, hogy bátyja, egykori Samael (most Lucifer), mennyi szörnyűséget képes tenni velük.
A földön van, vándorol, és ha megnyugtató szavaival nem is, de jelenlétével próbálja nyugtatni a még életben maradt embereket.


név: Uriel
kor:  A teremtés előtt született
csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Sean O'Pry  (Szabadon választható)
státusz: Szabad/
Egyéb
Az avatar csupán ötlet. Te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.Sariel

Kapcsolat A hatodik, és egyben a végrehajtó. isten első női angyala, akit azért hozott létre, hogy elvégezhesse a piszkos munkát. Sariél egyfajta hóhér az angyalok közt, aki amint parancsot kap, megteszi, amit tennie kell. Erre teremtet, és őt nem zavarja, hiszen atyja nevében cselekszik.
Mindezek ellenére, kedves, jószívű teremtés. Nem hordja fenn az orrát, és bárkivel szeret beszélgetni. Bár az emberek közé nem szívesen megy, de néha meg kell ezt is tennie, és olykor próbálja elkerülni őket. Inkább azzal védi őket, hogy a fellelhető összes démont visszaűzi a pokolba.

név: Sariel
kor: A teremtés előtt született
csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Katarzyna Daedra
státusz: / Foglalt!
Egyéb
Az avatar csupán ötlet. Te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.
Az ő extra képessége változtatható, de mindenféleképpen beszéljük meg előtte!


Raguel

KapcsolatŐ a legfiatalabb, ezzel a leggyengébb is ami a fizikumát illeti, de jellemben, ő a legerősebb a hét arkangyal közt. Bárkinek megmondja a magáét, mindig képes tiszta fejjel gondolkozni, és bár nő, de bátyjai mindig hallgatnak rá, hiszen jól tudják,  húguk bölcs.

név: Raguel

kor: A teremtés előtt született
csoport: Angyalok

rang: Arkangyal

avatar: Bridget Regan
státusz: Szabad! /
Egyéb
Az avatar csupán ötlet. Te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.
Az ő extra képessége változtatható, de mindenféleképpen beszéljük meg előtte!
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Staff keresi   Szer. Feb. 11, 2015 12:31 am

Amadeo Rossi

Kapcsolat Samuel egy veterán katona, aki már sok mindent megélt élete során. Visszavonulása után kereste fel őt a Vatikán, hogy segítsen be egy titkos projektbe. Így lett ő a Lovagrend vezető kiképzője egyben parancsnoka. Az ő vezetése alatt működik az egész szervezet. Még az apokalipszis előtt tudott a démonok létezéséről, hiszen anyját egy démon erőszakolta meg a szeme láttára és így született meg a félvér öccse, akit ő maga ölt meg az apokalipszis alatt. Új emlékeinek köszönhetően az apokalipszis nem történt meg az életében, de öccse halálát így is a saját számlájára írhatja.
Örömmel mondott igent a lehetőségre, hogy csapatokat eddzen és küldje őket a démonok ellen, sőt, olykor ő maga is szeret terepre menni.
Bár már nem mai gyerek, de még mindig ügyesen forgatja a fegyvereket és kiváló stratéga.
Most viszont egy fülest kapott, hogy egy igazán nagy falat él Sioux Falls városában, így engedélyt kért, hogy megnézze, miről suttognak az emberek. Ezért hát az első gépre felülve eljött Amerikába, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a Sátán, ténylegesen a földön jár-e, mint azt mondják.  

név: Amadeo Rossi
kor: 40-50 között
csoport: Lovagrend
rang: Bíboros
avatar: Viggo Mortensen
státusz: Szabad! /
Egyéb
Az avatar cserélhető, de kérünk egyeztess egy adminnal.


Davis Baldwin

KapcsolatLenyűgözte a démon ereje és hatalma. Hűséget fogadott a démonnak, aki így szolgálójává fogadta a gyereket, de nem jelölte meg, hogy ez kettejük titka maradjon.
Davis otthagyva eddigi életét, most az országot járja, csatlósaival, hiszen azt a feladatot kapta, hogy zavarja meg kicsit a vadászokat. A társaival akiket útjai során csábított maga mellé, furcsa démoni közrejátszásokat imitálva, vezetik félre a lovagrend katonáit.  

név: Davis Baldwin
kor: 22-25
csoport: Ember
rang: -
avatar: Aaron Carter
státusz: Szabad!/
Egyéb
Az avatart te magad választhatod ki, de kérünk egyeztess egy adminnal.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Staff keresi   

Vissza az elejére Go down
 

Staff keresi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Egyéb-