Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Szellemek leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Szellemek leírása   Szomb. Nov. 29, 2014 7:07 pmMind tudjuk, hogy mik is a szellemek. Emberek lelkei kiknek teste immár örök nyugalomra lelt. Sokan teszik fel a kérdést, vajon mi van a halál után? Hát nálunk ez a kérdés válaszra talált. Tudjuk, hogy az ember halála után, vagy a mennyben talál örök nyugalomra, vagy a pokol tüzében ég a végtelenségig, vagy éppen angyal, illetve démon válik belőle.
Ámde nincs szó azokról, kik nem találják meg a helyük, kik a földön ragadnak. Sokféle szellem jár az élők között. Vannak olyanok, akik személyhez vagy tárgyhoz fűződő erős érzelmeik miatt ragadnak idelent, vagy éppen a jól ismert befejezetlen ügyeiket kell elrendezniük.

A szellemek nem csupán lelkek, egész pontosan energiák, mik életük során halmozódtak fel a lélekben. Ezen energiák teljesítik ki magát a lelket, és ha az energia erős, akkor beszélünk szellemekről. Szellemek bárhol előfordulhatnak, bármilyen formában. Az egyszerű ködtől, a teljes alakos jelenésen át, a hús vér kinézetig mindenhogy. Mindez, attól függ, hogy az energia, milyen erős benne. Az energiák, érzelmek, amik haláluk pillanatában felerősödnek az emberben.
Egy csecsemő halálakor minden bizonnyal nem olyan erős az energia, így az a lélek mindenféleképpen a mennyben talál örök nyugalomra. De egy gyermek, vagy felnőtt lelke, már igenis a földön ragadhat.

Három alap szekcióra oszthatjuk őket:

A mennybéli szellemek:
(Ezekből válogatják ki az angyalokat is)
Akik megtalálták a nyugalmat, akiknek nincs dolguk a földön, akik békességben élhetnek fönt tovább az angyalok közt. Ők nem képesek a visszatérni a földre semmilyen formában. Ők teljes fizikai valójukban élnek, mármint hús-vér testben.

A pokolbéli szellemek:
(Ezekből válogatják a démonokat is)
Mindazon emberek, kik életükben rosszat cselekedtek, haláluk után a pokolra jutnak és ott az örök kárhozat várja őket, hol démonok marcangolják őket, vagy a pokolbéli tűz emészti.
Illetve elrabolt lelkek is kerülhetnek a pokolra. Lehet bármilyen céllal földön ragadt szellem, a démonok képesek elragadni és a pokolba vinni, hol kényük-kedvük szerint tehetnek velük bármit.
Ők teljes fizikai valójukban élnek, mármint hús-vér testben.


A földi szellemek:
Ők azok, akik valamiért a földön ragadtak. Lehet ez a fentebb már leírt okok miatt is: erős érzelmek kapcsolják őt valamihez/valakihez.
Vagy esetleg még itt tartja őt valami, ami halaszthatatlan azelőtt, hogy a számára már előre kijelölt helyre térjen. Ők csupán alkalomadtán képesek teljes fizikai valójukban megjelenni, attól függ, mennyi energiával rendelkeznek.

A szellemek sosem éhesek, sosem fáradtak és sosem betegek. Az esetleges sérülések is pár másodperc elteltével begyógyulnak, legyen az bármilyen nagyságú, mélységű vagy veszélyes. Ők holtak, csupán emberi mivoltukból visszamaradt érzéseik táplálják őket. Illetve más emberek, démonok és angyalok érzésit képesek elszívni, ezzel töltődnek, táplálkoznak. Ámde, csupán azokból az érzelmekből képesek táplálkozni, amiket haláluk pillanatában éltek meg. Ha haraggal hal meg, mások haragjával táplálkozik, ha nyugalomban, akkor a nyugalom a tápláléka és így tovább.
Ha egy ember, mondjuk gyilkosság áldozatává válik, életében élt érzései alapján fog kiderülni, hogy marad a földön, vagy továbblép. Ha úgy érzi, mindenképpen bosszút kell állnia életéért, akkor addig marad a földön, míg be nem teljesíti bosszúját. Mindeközben a benne tomboló, illetve nyugvó érzések adják meg, milyen formát is ölt éppen. Ha a harag és a gyűlölet a bosszúvágy tombol benne, akár olyan lehet, mint bármely más ember. Képes testet ölteni, ezzel együtt ölni is, ha kell, de ez nagyon sok energiát vesz el, így nem tudja sokáig fenntartani ezt az alakot. Plusz Isten parancsolatai rájuk is érvényesek. Ha emberként ölsz pokolra jutsz, ha holtan ölsz, szintén. Szóval, mindazok, kik egyenes úton mehetnek tovább a mennybe, jobb ha nem ölnek szellemként.
Mindez természetesen vonatkozik a többi érzelemre is, nemcsak a negatívakra. Ha elég erős az érzelem, ezzel nő az energia és a szellem képes megjelenni bármilyen, maga választott formában.

Ámde, a démonok kiváltképp kedvelik a földön ragadt lelkeket, kiket akaratuk ellenére elrabolhatnak és a pokolba ránthatnak, ha elvégezték a feladatuk, ha nem.
Az angyalok és démonok egyaránt jól látják a szellemeket minden formájukban, képesek velük kommunikálni és bármikor elragadhatják őket.

Amennyiben egy lelket túl sokáig kínoznak, vagy érzelmileg teljesen megtörnek, akkor a lélek, akár teljesen meg is semmisülhet, és megszűnik létezni.


//A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Szellemek leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-