Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Darius ( Daaríus )

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Darius ( Daaríus )   Vas. Május 24, 2015 12:45 pm


Darius


adatok

név: Darius
kor: 6512
csoport: Démon
rang: Fejedelem ( Első szint- Kelet)
avatar: Joseph Morgan
képesség

Alapképességek. Önerőből is rohadtul különleges, nem kell ahhoz képesség!
Plusz tehetsége konkrétan annyit takar, hogy emberünk egyetlen tudatszikrával kiújítja nyílt lábszártörésedet, újra átélheted segítségével, milyen volt, amikor szilánkosra roncsoltad az orrodat, amikor részegen karamboloztál gyalogosan egy fatörzzsel, és ismét megismertetheti veled, milyen érzés, ha kitörik egy fogad. Mindezt hatalmas műélvezettel, csak azért, hogy a véredet vehesse.

jellem


Határozottság. Keménység. Büszkeség. Hatalom. Irányításmánia. Uralkodási vágy. Motiváció. Erő. Egó.
Igazán figyelemre méltó, tekintélyt parancsoló jelenség. Ha bárhová beteszi bakancsos lábait, szinte biztos, hogy az összes tekintet rá fog szegeződni, hogy aztán a rettegéstől gyorsan mindenki félrepillantson. A levegő megdermed léptei nyomán...
Ő az, akinek mindig van egy terve. Menet közben talán hajt végre változtatásokat, de soha nem indul nélküle. Gyorsan tanul, hamar képes felmérni a helyzetet, majd könnyen és gyorsan fordítja a dolgok folyamát a saját javára. Egy manipulátor. Ármánykodó és szadista.
Kissé impulzív és vakmerő, kedveli a veszélyt. Született vezető, aki nem fél félretenni az érzelmeket, ha nehéz döntés előtt áll és képes higgadt maradni stresszhelyzetben. Állva marad még akkor is, mikor mindenki más már fejvesztve menekül. Noha hajlamos túl gyorsan akcióba lendülni, amivel a saját és mások életét is veszélybe sodorhatja.
Nem aggodalmaskodik túl sokat azon, hogy a tettei milyen hatással vannak a holnapra nézve. Sokat kritizálják az irányításmániája miatt, egyszerűen képtelen a háttérben maradni. Egyébként, ha több időt töltesz el vele, rájöhetsz, hogy ez a fickó teljesen őrült.


történet


Egész életemben – mind az hatezerötszáztizenkettő év alatt, amit megéltem – könnyedén kezeltem az érzéseimet, az érzelmeimet. Bevágtam egy olyan ajtó mögé, amely nem nyílik, csak akkor, ha én akarom és én sosem akartam kinyitni, csak akkor, ha újabb – számomra zavaró – emóció került be mögé. Sosem adtam elég teret annak, hogy nevetségessé vagy gyengévé váljak olyasmi miatt, ami hozzám sosem állt közel. Nem engedhetem meg magamnak, hogy a lelkem irányítson.  
- Most erre mit lehet mondani? A saját világom közepe én vagyok, és ez nem olyasmi, amivel kapcsolatban nagyon csodálkozni kellene. - Az öcsém Damien a szemét forgatja, a húgaim pedig fejüket csóválják ennek hallatán,  gyors és tiszta melót akarok. Ezt jól tudják. Tökéletesen tisztában vannak vele.... Mindenkinek szíve joga annyit lovagolni egy témán, amennyit akar, csak ne várja el, hogy partner legyek, mert ahhoz viszont vajmi kevés türelmem akadt. Félelmetesen békés tudtam lenni, az azonban már más lapra tartozott, hogy ez milyen könnyen és gyorsan volt képes felborulni. Sose a türelmemről vagy a béketűrésemről voltam híres, hiába, de minden családba kell ilyen is.
Nem félek. Nem rettegek, nem érzek és nem sajnálok, mert bennünket sem sajnált senki anno, és ez jó. Ez az egyetlen kulcsa az előrehaladásnak. Ma már senki sem parancsolhat nekem. Senki nem élhet hierarchia nélkül, még a halandók liberális szószólói sem képesek belátni, hogy az általuk köpködött demokrácia sem csinál mást, csak rendetlenséget. Mindenkinek joga van meg fene nagy elvárásai, de a birka is csak nyájban életképes! Sejtelmem sincs, hogy a fickó miért hitte régebben, hogy megfutamodnék egy vele való spontán találkozástól. Rosszul venné ki magát, ha bárkivel szemben is így éreznék, nyilván akadt, akivel nem szívesen osztanám meg az asztalt, ám az elől se menekülnék el. Legfeljebb öt percet követően magára hagynám, mert nem kívánatos a társasága. Sose szoktam sokat beszélni, általában cselekszem, s valahol frusztrál, hogy szavakkal, diplomatikusan kell valamit megoldanom. A hangsúly azon van, hogy "kell".

S most mégis itt állok, hiába tartva magam világutazónak. Az otthonom ott van, ahol a családom. A tervek – melyek csak részben származnak tőlem – most egészen más vizekre terelnek; harcolhatna ellenük, úszhatna az árral szemben, de mégsem teszem ki ennek testvéremet, Gwendoline-t. Eleget időztem a pártatlanság mezején, azon a hajszálvékony peremszélen egyensúlyozva, miközben minden oldalról hurrikánok ostromolták elszántságomnak fellegvárát; el akartak téríteni, s talán még a kételyes sötétség végeláthatatlan mélységének tárt karjaiba akartak még lökni – sikertelenül.
Helyzetemnek szilárdságát viszont nem saját személyiségemnek köszönhetem, sokkal inkább a körülöttem megforduló szituációs elemeknek; a kismillió sorsutak közül egyikről léptem a másikra, többször átszökellve másokat, de mindezt vaktában, cél nélkül, nem törődve azzal, hogy hány íratlan szabályt szegek meg, s hogy kiknek a sorsát változtattam meg, húztam keresztbe, esetleg vágtam el teljesen.
Gwendoline haján megcsillannak a napsugarak, de szellő nem gyakorol rá fizikai hatást, mikor a fejét egy leheletnyivel megdönti balra; kíváncsisága viszont további formát  ölt. Felém. Az újabb kihívásra. Végtelenül érdekes vagyok számára. Még mindig.
Egy nőt pedig leginkább még valami tud igazán kegyetlenné és veszélyessé tenni: a hűség, legyen az a szerettei, ideáljai, önmaga iránt. Egy nő továbbá sosem lehet öreg, csupán érnek, ahogy a mámorító bor, s csiszolódnak, mint a folyamatosan edzett acél. Egy olyan társadalomban pedig, mint amilyen az miénk is, az erő és a befolyás a meghatározó – az pedig, hogy egy nő mindezeket képviseli, egyben figyelemre méltó és veszélyharangokat kongató. De még fiatal és sokat kell tanulnia. Tőlem.

- Gyerünk! Nincs lazsálás. Még nem értél hozzám...ez nem járja. - szavaim komoly szilárdsággal csengenek az egyébként feszült légkörben. Arcom ugyan pókerarc, mégsem márványszerű; szemeimben érdeklődés fénye csillan, kisugárzásom pedig nyugalmat közvetít – a legapróbb jó szándék ugyanis a szituáció katarzisához vezethet. S jelen pillanatban szeretném ezt elkerülni.
Némileg talán szűkszavúnak tűnhetek, de tisztában vagyok vele, hogy ilyen szituációban a kevesebb több, s igencsak megfontolva kell egyik gondolatmenetről a másikba átváltanom, mindeközben végig figyelve a környezetet, különösképpen a húgomat, annak minden mozdulatát, ráncainak változását, még a legapróbb levegővételét is.
Akaratom ugyanis acélszilárdságot nyer, mely könyörtelenül, kúszik Gwendoline tudatába, körültapogatva  elméje egyszerre szöges és ívelt pontjait; az érzés maga eleinte idegen lehet neki, mint gyermek számára az új felfedezés, az új tapasztalat, s bár Gwen korántsem gyermek, ha mégis az lenne, akkor igencsak gyorsan tanulna.
A hatalom íze igencsak édes, Én mégis stabilan állom veszélyes csábítását, rezzenéstelen akaratommal fordítva azt a saját oldalamra, győzedelmeskedek felette – amit csakis egy olyan személy tud elérni, aki már átélte a mámorító érzést és nem hódolt be előtte.


Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Re: Darius ( Daaríus )   Vas. Május 24, 2015 2:17 pm

Üdvözletem Darius!

Ismét egy fejedelem, ismét egy könyörtelen démon lép a színre. Vajon mi történt az emberiséggel, hogy egyre többen lépnek a pokolba vezető utat? Azt hiszem mindegy is.
Az adatlapod elfogadom! Foglald el, amit szükséges, és irány a játéktér!
Vissza az elejére Go down
 

Darius ( Daaríus )

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-