Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Gressil Alexander / Anton Shane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Gressil Alexander / Anton Shane   Csüt. Jún. 18, 2015 10:53 am


Gressil Alexander / Anton Shane


adatok

név: Gressil Alexander / Anton Shane
kor: Kb. 6600
csoport: Démon
rang: Fejedelem
avatar: Mariano Di Vaio
képesség

Dominum Umbrae – Avagy az árnyak uralása

Gressil az árnyak ura. Képes irányítani, hatalma alá keríteni a legkisebb árnyékokat is. Kedvére alakíthatja, növelheti, vagy épp csökkentheti az árnyékok kiterjedését. Hatalma révén, szinte bármit, vagy bárkit képes tökéletes árnyékba burkolni és elrejteni, persze ehhez azért szükség van a megfelelő környezetre is. Gressil halálos fegyverként is használhatja az árnyakat. Szinte bármit képes megformázni belőle. Az árnyak, akarata lévén másképp viselkednek a befolyás alatt. Hol szilárdabbak, hol könnyebbek. Megérti az árnyak nyelvét és így e misztikus képessége igazán nagy hatalmat ad a kezébe. Többnyire nem fárasztó megszólítani az árnyakat, bár, ha huzamosabb ideig használja, és nagyobb mutatványokat hajt végre, akkor egy idő után kimerültté válhat.
 
jellem

Gressil-t kettőség jellemzi leginkább. Egyfelől emlékszik honnan hullott a mélység katlanjaiba, hogy a romlás teljesen erőszakot vegyen lelkén. Másfelől, ami kezdetben még önmagát is megrémítette, ezt az egészet piszkosul kezdte élvezni. Ahogy a romlás egyre mélyebbre rágta magát tiszta lelkében ő annál hatalmasabb és erősebb lett. Mélyen, elzárva lényében egy sötét helyre, még pislákol benne némi fény, de nem különösebben foglalkozik vele. A sötétség, ami átjárja minden porcikáját, sokkal jobban kiteljesedik. Hite szerint minden okkal történik, így az ő sorsának is megvan az oka. Ez az ok pedig a hatalom és az uralkodás. Az embereket semmibe veszi, de igazán a többi fajt sem méltatja túl sokra. Céljai elérésében nem válogat, bárkit szolgálatába állít, ha épp ez kell. A Status quo-t úgy ahogy tiszteli, mivel a káosz is egy bonyolult rendszer. Az irányítás és a minél nagyobb befolyás valamint a hatalom növelése élteti. A hűséget nagy ritkán képes jutalmazni, ellenben ha valami nem a számításai szerint zajlik, könyörtelenül megtorol. Rajong a fényűzésért és a világi eleganciáért valamint a vagyonért. Éppen ezért sok időt tölt az emberek világában. Itt is dominanciára, uralomra törekszik. Az embereket lenézi és megveti, de felismeri fogékonyságukat a bűnre és a romlásra. Ezt ki is aknázza érdekei érvényesítéséhez. A testi és lelki kínzás, fenyítés nem áll távol tőle. Mind a mai napig igyekszik és szeret is aktívan belefolyni a dolgokba és sosem fél attól, ha piszkos a keze. Nehéz, de nem lehetetlen kompromisszumra, hosszabb-rövidebb szövetségre kelni vele. jó modorú, kimért, olykor udvarias, nyugodt természetű. Afféle hidegvérű személyiség a színészkedés és színjátszás a kisujjában van.

Külső megjelenés:

Sportos testalkatú, tekintélyt parancsoló fellépésű. Gressil kb 180 cm magas. Arca arisztokratikus, karakteres jóképűnek mondható. Az embereket ezért könnyen a bűvkörébe tudja vonni. Fekete haja mindig jól ápolt és kedve szerint félhosszú vagy rövid frizurát visel. Nem veti meg az arcszőrzetet. Fehér bőrű. Elegánsan öltözik, ha sportosabban kényelmesebben szeretne megjelenni abba is igyekszik eleganciát vinni. Van egy fajta sötét kisugárzása, ami a legtöbb jelenlevőt vonzza, vagy legalábbis ha belép valahova egyszer-egyszer a tekintet elidőzik rajta.  

történet


„Egy apró fény. Egy apró, tiszta fény a sötétség óceánjában. Mondják, hogy még a legsötétebb éjszaka is a fényből lett. Talán így is van. Ezt bizonyára a legtöbben soha nem fogjuk megtudni.
Valamikor korokkal ezelőtt, így kezdődött az egész. A lélek eszenciája ez a hatalmas energia, az árnyak tengerében. Ezek az árnyak azonban, élőbbek voltak a megszokottnál. Körbezárták a fényt és minden erejükkel hosszasan kínozták, marcangolták szétszedték és megrontották. Vajon létezik sötét fény? Van ennek értelme? Talán mindegy is. A lényeg most úgy is az, hogy ez történt. A fény fokozatosan megszűnt tisztának lenni. Persze ez a folyamat a fájdalom tiszta, tömény valóságával jöhetett csak létre. Egy Vajúdás mely örömöt nem hoz és egy anya sem fog könnyeivel küszködve az újszülöttért nyúlni, hogy aztán meleg testén magasztalja s óvja isten egyetlen ajándékát…
Nem tudom, hogy Atyánk vagy a másik Atya tette, hisz mondják, életet csak az Isten adhat. De ott voltam Árnyékok nemzettek és az árnyékok közt Urrá lettem…”
- Részlet Gressil Naplójából.


Egy igazi törtető újszülött volt, Tele ambícióval, hatalom és tudásvággyal. Tudta magáról, hogy nem elég jónak lenni. A legjobbnak kell lenni. Teljes uralma az árnyak felett, hosszas küzdelem, rengeteg kudarc valamint áldozat árán kristályosodott ki.
Családjáról semmit sem tudni, ha van is neki testvére vagy nem tud létezéséről vagy ők akarják ezt így, de Gressil soha nem kereste őket. A magány és az árnyak hűséges társak voltak mindvégig, amíg a hosszú és fáradságos utat megtette a ranglétrán felfelé.
Az ember ösztönös félelme a sötétségtől és az árnyaktól nem véletlen. Gressil mikor csak tehette igyekezett mimnél nagyobb és átfogóbb képet alkotni szokatlan hatalmáról. Amikor csak lehetett az emberek világában folytatta kísérleteit, csiszolta tökélyére képességét. Mondani sem kell, hogy ez sokszor a halandók hozzájárulásának köszönhetően sikerült. Persze azon már nem veszünk össze, hogy ez a hozzájárulás többnyire nem önszántukból történt. De őt ez egy cseppet sem izgatta.
Valószínűsíthető, hogy itt-ott okozott ezekkel a kísérletekkel némi kellemetlenséget. De hát tudjuk, hogy megy ez abban az áldásos sötét középkorban hol a fejek sűrűbben hulltak, mint az eső. Egy kis árnycsáp itt, egy kis árnycsáp ott, egy két fura haláleset és máris boszorkányt kiáltanak, hogy aztán egy pár évre az üldözés és vadászat heve elvegye a figyelmet egy másik térségről.
A lényeg úgy is az, hogy végül mestere lett az adottságának, ami ezek után hatalomhoz és biztos pozíciókhoz juttatta.
Azonban az igazi áttörést mégis a háború jelentette. A vér és romlottság ahol a csontok törnek és a hús elevenen ég le a pondrók húsáról. Egyszerűn lenyűgözte ez az egész. A pusztítás brutális gyönyöre. A szüzek fájdalom könnye mikor az erőszaktevő belé-hatol. Anyák sikolya megcsonkított véreik láttán… Tudta, hogy az emberek világa a maga tökéletlenségében mindennél izgalmasabb és ki itt uralkodni képes azé az igaz hatalom. Mára persze a posványos látszat béke idejét éljük, ami oly vékony, mint a tükörjég, és ha egyszer betörik… Szóval a béke idejét a bőség és a javak gyűjtésének idejét. Gressil pedig uralmát igyekszik a Földre is és Isten kedvenceire is kiterjeszteni. Manapság aki olyan szerencsétlen, hogy dolga akadt vele Anton Shane-ként ismeri.

Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Gressil Alexander / Anton Shane   Szomb. Jún. 20, 2015 1:55 pm

No, mivel átjutottunk a kezdeti nehézségeken, végül én is elolvastam a lapodat, elnézést a várakoztatásért, de most már elfogadlak. Igazán véreskezű karakter, de igen, nos a fényűzés.... én is szeretem ám.

Elfogadva!
Vissza az elejére Go down
 

Gressil Alexander / Anton Shane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-