Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Michael, a csata angyala

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Michael, a csata angyala   Hétf. Jún. 29, 2015 5:24 pm


Michael


adatok

név: Michael (Mihály)
kor: Kora felbecsülhetetlen, hisz még a Teremtés előtt született
csoport: Angyalok
rang: Arkangyal
avatar: Misha Collins
képesség

Amellett, hogy ő a legerősebb angyal, igaz ereje valójában mégis a fegyverében rejlik. Egy különleges pallos, melyet csak ő képes használni, mert csak ő érintheti meg markolatát, a kard mindenki mást megégetne, ki megpróbálná uralma alá hajtani, illetve súlya akkorává válik, hogy a próbálkozó megemelni se legyen képes. Az angyali penge, mely minden más égi fegyvernél erősebb és nemesebb, hiszen maga az Úr kovácsolta Michaelnek és itatta azt át önnön hatalmának fényével, elpusztíthatatlan. A kard bármilyen lénnyel képes végezni, legyen az angyal, démon, halandó ember, nefilim, vagy akár féldémon. A fegyver kapcsolatban áll tulajdonosának érzéseivel, így ha Michael harc közben éktelen haragra gerjed, a kard megérzi ezt és pengéje lángra lobban, kék és fehér lángnyelvekben, szent tűzben kezd égni. Ez a karnak nem árt, sőt, csak még erősebbé teszi, ezáltal suhintásai is pusztítóbbak lesznek.
jellem

Michael fizikai megjelenése átlagos, emberi 180 centiméteres magassággal, illetve vékonyabb, sportosabb testalkattal rendelkezik. Emberi megjelenése megtévesztő, alkatát ugyanis nem a nagy izomtömegek jellemzik, azonban az ő ereje nem is ebben rejlik. Barna, már-már olykor feketésbe átcsapó, dús haja kék szemei vannak. Férfias vonásokkal bír, arca mindig borostás. Külseje kék íriszei és jóképű mivolta miatt ugyan megnyerő, pillantása szinte kivétel nélkül hűvös, arca pedig csaknem minden esetben érzelemmentes és kifürkészhetetlen képes maradni.
Angyalhoz képest egyáltalán nem kedves jellem és nem is szokott próbálkozni, hogy az legyen, továbbá meglehetősen zárkózott, sosem beszél az érzéseiről vagy arról, mi zajlik éppen benne. Testvéreit, a többi arkangyalt és az Urat leszámítva nem is kötődik érzelmileg senkihez. Nagy hasonlóság benne és fivérében, Urielben, hogy ő sem kedves az emberekhez. Mégis óvó szárnyai alá vette őket, s ha úgy alakul, akkor kész is meghalni azért, hogy az emberi világot védelmezze. Egy elhivatott, a Mennyhez végtelenül lojális és roppant kitartó jellem. A Teremtő parancsait követi, hidegvérű és mindig hűvös fejjel is gondolkodik, hisz nem hagyja semmiféle érzésnek, hogy eluralkodjon rajta és az irányítsa. Ugyan zárkózott és az esetek többségében szűkszavú angyal, aki mindig inkább a magányt és egyedüllétet, semmint a társaságot keresi, nem elutasító, így tehát ha valamely angyal őhozzá fordul segítségért, nem fog neki hátat fordítani, jóllehet, a maga módján fog segíteni, biztató, kedves szavak és érzelgős beszélgetés nélkül.
Türelmes, noha ebben nem hasonlít másik fivérére, Gabrielre, türelme ugyanis nem végtelen, és ha egyszer valaki kihozza őt sodrából, úgy haragjáról tudni fog az egész világ.  
történet

A pusztulás idejében....
Kihalt vidék, melyen egykor magas, az emberi szem által nyilvánvalóan impozánsnak ítélt építmények sokasodtak, mostanra azonban ezen halandó kezek által felhúzott épületek egytől egyig romosak voltak már, s volt olyan is, mely a földdel lett egyenlővé a démonok tombolásától, illetve folyamatos összecsapásoktól a két fél között. A város összedőlt, ahogyan az egész világ is, a halandók száma pedig jelentősen megcsappant.
Michael végigszelte az eget. Két hatalmas, hófehér szárnya szántotta a levegőt, míg tekintete végigpásztázta az alatta elterülő vérmezőt. Arcizmai egy röpke pillanatra megfeszültek, kezei pedig ökölbe szorultak. Elszomorítja őt a tény, hogy egykori testvére képes volt véghez vinni mindezen borzalmakat, mindazonáltal bánata, melyet elrejt a világ és testvérei elől is, nem csak ezen alapszik. Számára ugyanis az egykori testvér csakugyan halott mint a világ nagyja őmiatta. Gyászolja őt, a fivért, kihez talán minden testvére közül a legerősebb kötelék fűzte. De ki kellett őt dobnia fentről, ezzel tisztában van, hiszen Atyja szólott. Így mindig eszébe jut a jelenetsor, ahogy Sariel megszabadítja öccsét szárnyaitól, ő pedig lassú léptekkel ment oda hozzá és ragadta meg Lucifert. De abban a pillanatban tekintete nem tudott érzelmek nélkül maradni. Szemei égtek, hiszen marták a könnyek, melyekkel megteltek, ahogy Lucifer szemeibe pillantott. Gyűlöli és ostorozza is magát érte a mai napig. Hiszen a gyengeség jele volt, melyet nem akart, hogy bárki is lásson rajta, még fivérei között sem engedett meg magának soha ehhez hasonlót. Akkor azonban szemei megteltek könnyekkel, más pedig nem is láthatta. Senki, Lucifert kivéve. Talán mondania kellett volna valamit, de akkor már nem maradt mit mondani. Csak fájdalmasan üvöltött fel, mert a parancsot teljesítenie kellett, mégis, tudta, mit jelent ez. Vélhetően mindketten tudták. Elveszítette őt, öccsét, aki talán a leginkább értette meg őt minden angyal közül, a fivért, akire mindig vigyázott. Kiáltása akkor hagyott csak alább, mikor már lelökte Lucifert. Ameddig csak lehetett, figyelte a zuhanását, s ahogy ő eltűnt szeme elől, úgy tűntek el arcáról és tekintetéből is az érzelmek. Kifürkészhetetlen ábrázattal fordult vissza könnyező testvérei felé, kik szomorúan pillantották fel rá, valamiféle érzelem szikrája után kutatva rajta. De ő nem mutatott ilyet, még csak nem is ment oda hozzájuk. Elsétált, majd az Úr színe elé járult, hogy közölje, teljesítette, amit kért. De érzelem színe nem látszott rajta... még Atyja, az Úr előtt sem.
Most pedig, a háború és pusztulás idejében a Földet járja. Elszántan, megállíthatatlanul suhan az égen, egy szélesebb, nyitott tér felé, a kipusztult kisváros középpontján. Tekintete azonnal kiszúrta a három démont odalent, és a halandót, kit közrefogtak és egyre csak közeledtek felé. Alászállott hát, olyan erővel, hogy kráter keletkezett lábai alatt, mikor földet ért. Az Úr által készített penge megvillant, és halk suhintások közepette végzett a legendás kard két démonnal. Michael ujjai a markolat köré szorultak, keze szinte belefehéredett. Arca kifejezéstelen, tekintete hűvösen meredt az utolsó ottmaradt démonra, egy fejedelemre odalentről.
- Menj most! - szólt kurtán, utasítón a halandó felé az angyal, le sem véve szemét a démonról, a nő pedig félelemtől reszketve, könnyes arcával futott el. Jól is tette, nem volt ajánlatos a helyszínen maradnia, mert az ezután következő összecsapás megrengette a teret és a közeli maradványokat. Azonban a harc nem volt hosszú, a pallos ugyanis hamarosan bevégezte a végzetes sújtást. A tér immáron ismét kihalt volt. Michael pedig még egyszer, utoljára körbefuttatta tekintetét a vidéken, mély levegőt vett, majd újra felszállt. Mielőtt visszatért volna, még figyelemmel kísérte, hogy a megvédett halandó biztonságban megérkezik egy menedékhelyre. Egy templomba, melyet nem támadhattak meg a démonok. Ekkor a fehér szárnyak szétnyíltak ismét, s az arkangyal elsuhant az emberi világból.
A békeidőben....
Esztendők teltek el, a rombolás semmissé lett a szerződés megköttetésével.. esztendők, mióta az arkangyal utoljára a halandók világában járt. Harcolni járt le oda, most pedig fentről figyeli a lenti békét és virágozást, csupán parancsra várva. A pillanatra, hogy ha majd szükségessé válik, ismét alászálljon kardjával, és az embereket védelmezze.

Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Michael, a csata angyala   Hétf. Jún. 29, 2015 6:03 pm

Nohát nohát, egy újabb arkangyal, hogy ti nektek is itt kell rontanotok a levegőt, és akadályozni minket, démoni népséget.... *dohog*

No de, tetszett hogy a pusztítás idejéről is írtál, azt jelzi hogy felkészülten álltál neki történetet írni és elolvastad a leírásokat, amiért jár a pirospont.

Szóval élvezetes volt olvasni és el is fogadlak. Foglalózz, és máris igénybe veheted a játékteret Smile
Vissza az elejére Go down
 

Michael, a csata angyala

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» "Minden kapcsolat egy erősséget vagy egy gyengeséget táplál benned; Michael Murdock"

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-