Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Rowan Lacross

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Feb. 29.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Rowan Lacross   Hétf. Feb. 29, 2016 11:38 pm


Rowan Lacross


adatok

név: Rowan
kor: 2600 körül
csoport: Démon
rang: -
avatar: Simon Cruz
képesség

Fagyasztás. Képes megfagyasztani mindent és a fagyott dolgokat megolvasztani. Élő embert is jéggé dermeszthet, de angyalt vagy erősebb démont nem. Azok maximum fázni kezdenek mellette. Jégből teremthet magának végtelen variációjú fegyvert amikkel harcol, és amik még a tűznek is ellenállnak. Démonfagy.
jellem

Megjelenés: Hogy nézek ki? Mint aki benéz. Háhá. Magas vagyok nagyjából az 185-öt ütöm, igaz alulról, de hát nem kötelező mindenkinek langalétának lennie. Testem arányos, szikár, nem túlgyúrt és nem is ízléstelenül sovány, mint aki anorexiás, amolyan semmit mondóan átlagos. Arányos leginkább azt mondhatnám, az egyetlen ami átlagos ha rólam van szó. Mert ugye az már más kérdés hogy tele van varrva mintákkal, és hogy mindegyiknek megvan a maga fájdalmas jelentése, olyasmik amiket el sem tudsz talán képzelni. Talán én se.  Hogy miért van felnyírva a hajam? Hát mert sajt! Tetszik, nem átlagos és ha rám nézel biztosan nem fogsz összekeverni a szomszéd sráccal aki minden reggelt kocogással kezd, azért. Számtalan fülbevaló díszít, ilyen olyan, kicsi nagyobb, karika patkó vagy láncos mindegy csak kihívó legyen. Az ajkamban is van egy de mostanában valahogy nem teszem be, nélküle jobban festek. Illetve sehogy sem festek, ostoba elfoglaltság. Szóval a szemem az vörös, mint a vér, semmi átlagos nincs benne  és képzeld el még kontaktlencsét sem hordok. Manapság meglepő nem? A ruházkodásom is inkább az extravagáns kategória mintsem a normális, de egyszerűen odavagyok a szegecsekért, és a szaggatott bőr darabokért, hiszen a szegecsekkel nagyszerűen oda lehet préselni valakit a falhoz, vagy magamhoz ölelni míg a tüskék belé nem fúródnak és krisztustövisként szúrni nem kezdenek... Khm, szóval azt hiszem ezzel mindent el is mondtam eltéveszthetetlen jelenség vagyok úgy gondolom, ha nem veszel észre, akkor vak vagy vagy nagyon ostoba.

Személyiség:  Látod hogy nem látod? Na látod! Hogy milyen vagyok? Nem egyszerű, az biztos, bár hogy is lehetne az egy ember akinek "orvosi papírja volt" róla hogy hajlamos vagyok kissé hogyan is mondják ezt szépen? Túlzott vérszomjat érezni?Pszichopata, szocipata vagy valami ilyesmi nem? Nem? Mi az hogy nem tudod? Démon vagyok, és teljesen őrült, még akkor is ha lassan kétezer éve élek. Bele lehet ám csavarodni, hehe.  Jah, hát türelmes az aztán sosem voltam, tipikusan a most azonnal akarom fajta vagyok, a rosszabbik eset, mert ha nem kapom meg hisztizek. És az vérrel jár és halállal. Sok vérrel, és sok halállal.  Azt hiszem. Néha nem, néha kifejezetten képes vagyok társasági életre egy jófajta vodka és némi cigi mellett, bár nem vagyok a függője egyiknek sem. Egy lánctól függök olykor, ha a főnöknek elege lesz, néha kényszer szabira küld valami sötét lyukba, és láncokba teker hoyg hűtsem le magam. Nem vicces ám.  Hogy vicces vagyok-e? Hát hogyne, szerintem vicces a micimackós hullazsák, és van benne valami elbűvölően bájos morbiditás. Tudom, tudom, kac-kac. Szóval azt hiszem az akaratosság is kiderült már és aaaaa nem is tudom, vakmerőség vagy halálvágy. Mondjuk az annyira nem jellemző, de nem futamodok meg ha keményebb koponyát találok mint a sajátom, addig verem szépen míg be nem törik. Hát nem értékelendő a kitartásom? A spontán döntéseimen néha még magam sem igazodom ki, de nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy csak egy lecsúszott punk vagyok, ó nem, annál többet rejt a fizimiskám. Hát nem izgalmas? Nem vágysz rá hogy megismerd mi lapul az elmém mélyén? Bolyongani egy labirintusban? Nem persze, szánalmasan semmit mondó élettel, te ezt nem értheted. Nem akarod, neked elég az instant műanyag sz.r amit lenyomnak a torkodon. Hát legyen, de nehogy azt hidd hogy én öregségben párnák közt egy jó nőt dugva fogok meghalni. Nem is fogok meghalni, bazdmeg!  Nem barátom, az nem nekem való mű vég. Nekem a pörgés kell, a történés és hogy legyen adrenalin. Érted? Valami nem olyan unalmas mint  halál, és nem olyan rózsaszín mese mint a Kaszás, aki csak kaszál és kaszál, de sosem nyer. Nem mondhatnám hogy különösebben előítéletes vagyok, aki nem tetszik, vagy felbassza az agyam, azt kinyírom és kész Érdekel is engem hogy vörös a szeme, tolla van vagy szőre, vagy a faszom tudja mije. Hehe.  Előbb utóbb úgyis megdöglök majd, ha meg nem hát nem.  Komolyan azt hiszed érdekel? Hogy a világ szegényebb lesz nélkülem, és veszít bármit a halálommal? Hát létezik ennél nagyobb naivitás? Nehezen hiszem.
történet

Vérvörös villanás, elégedett morranás, és egy lámpakapcsoló halk kattanása. Ez minden ami hallatszik, és egy szerencsétlen nyomorult ziháló lélegzetvétele, ahogy az éjszakába hasít. Olyan élesen, olyan kíméletlenül, mint egy éles penge a gyönge húsba. Az érzékszerveim kiélesednek, és a székben kuporgó vékony, szinte már törékeny alakra siklik a pillantásom. Képtelen onnan felkelni, oda van kötözve, erős acélos kötelekkel, amik még egy szörnyet is ott tartanának, nem hogy egy satnya kis feketeszeműt. Na meg természetesen ha menekülne, ha valamiféle elmeroggyant mód ki is szabadulna, akkor megfagyasztom. Remek kis képességem van, olyan hideg és frissítő élmény. Mondhatni, jéghideg felfrissülés.
Lépteim alatt megreccsen a parketta, bakancsom keményen koppan minden lépéssel, ahogy közelebb lépek, a lánc az oldalamon megcsörren, kellően kísérteties hangot adva ki magából. A vigyorom széles. Kegyetlen, kíméletlen mosolyszerűség, nem sokan élték túl akik látták. Vörös szemeimben semmi emberiesség nincs, egyszerűen vérszomj és erőszak ígérete csillog benne. Semmi emberi.
- Na szóval mucikám, hogy is volt az a dolog a pénztárcámmal? Azt hitted csak úgy elszaladhatsz vele te kis szuka?! - mordulok rá. Középkorú nő, egykor tán szépnek lehetett nevezni, most a lefolyt smink miatt inkább valami béna bohócra emlékeztet. Cöh. Nyöszörög, orromba kúszik félelme szaga és felingerli a bennem élő vadállatot. Az agressziót, a vágyat hogy el akarjam pusztítani, hogy tönkre tegyem, és ne kíméljem egy kicsikét sem. A hajába markolok. Mocskos szőke, az enyém sokkal szebb. Elvicsorodom.
- Ez volt az első és utolsó hibád... - eresztem el a haját, hogy nyögve kapjon levegő után, éles sípoló hang, sérti a fülem, és a torkára markolok. Szorítani kezdem. Nézem a szemeit, korom feketék, félelemmel telve, és mindazokkal a mocskosságokkal amiket élete folyamán elkövetett. Szánalmas szemek. Rámarkolok. Pánik uralkodik el rajta, de nem tud szabadulni. Nem engedek. Vasmarokkal tartom. Az arca elvörösödik, egészen szederjes lesz, erőlködik hogy levegőhöz jusson, de nem adok! Egy fél korty levegőt sem. Azután lassan elernyed, de tudom, ez még nem a vég. Még inkább rámarkolok, és egyszerűen kitépem a torkát a helyéről. Könyékig véres leszek tőle, de mit bánom én.
- Na mi van édes, torkodon akadt a szó? - vigyorodom el, ahogy a kitépett darabot ledobom, és a megránduló testre nézek. Még egy pár mádodperc és vége van. Csúfos vége. Nem várom meg, enyhe fagyot lehelek felé, ami az ütött seben legomolyog és egyszerűen megfagyasztja a szívét. És vége lesz. Egy jelentéktelen élet, egy mocskos lepel tűnik el az életből. Nyílik az ajtó, roppan a padló és odafordulok. Profilból láthat a belépő, a szőke sörényemmel. Őt is megölöm. Aki az utamba áll meghal.
- Te vadállat, hát még mindig nem tanultad meg hogy mit nem szabad? - keményen pattanó hang és a következő pillanatban az én hangom akad el ahogy izzó lánc tekeredik a testem köré, és hanyatt ránt mint valami zsákot. Acsargok és morgok hogy eresszen el, megfagyasztom a fémet hogy elpattanjon, de.... elsötétül minden. Leütött a nyomorult... Lucifer engem úgy segéljen ezért még nagyon meglakol az a kis....

Vissza az elejére Go down
avatar
Sátán
Hozzászólások száma :
322
Join date :
2014. Jul. 25.
Tartózkodási hely :
Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Rowan Lacross   Pént. Márc. 04, 2016 9:59 am

Üdv Rowan!

Tetszetős karakter, habár vérszomjas őrültjeink vannak már bőven. Rolling Eyes De sosem elegen Very Happy
Karakterlapodat elfogadom, szóval randalírozz picit a foglalóknál, aztán a játéktérre is mehetsz!

Elfogadva!
Vissza az elejére Go down
 

Rowan Lacross

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Démonok-