Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Gawran

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Gawran   Kedd Márc. 01, 2016 3:28 pm


Gawran


adatok

név: Gawran
kor: 6800
csoport: Démon
rang: Lord
avatar: arca
képesség

Energialopás
Ne bízz bennem, mert egy ártalmatlan simogatás is, a vesztedet jelenti. Képes vagyok egy érintéssel elszívni minden energiát a testedből. Nem fogod tudni, mozgatni a kezeidet, a lábaidat. Csak a szádat tudod majd mozgatni, hogy elmond az utolsó kívánságod. Ez az állapot, tíz percig tart.
jellem

Bábjátékos, ravasz, makacs, tervező, kötekedő.
Ha csak néhány szóban kellene összefoglalnom magam, ezekbe tudnám. Miért vagyok bábjátékos? Egyszerű. Szeretem a háttérből mozgatni a szálakat, ezért legtöbbször a kisebb rangú démonokat bízom meg vele, hogy szálljanak fel az emberek világába. Az áldozati bárány szerepét szokták eljátszani, mert mindig egy sokkal erősebb angyalra küldöm rá őket, hogy tesztelhessem a kiszemelt szárnyast, lemérjem, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezik és, hogy viselkedik egy harc során. Képes-e arra, hogy a győzelem érdekében bárkit, vagy bármit feláldozzon.  Mert, ha megteszi, akkor a kísérleti madárkámból, érdekelt figurává válhat. Akkor, már nem csak démonokat, hanem ember szolgákat is képes vagyok elébe küldeni. Hogy miért? Egyszerű. Hogy elbukjon. Szokták mondani, hogy az élet olyan, mint a sakkjátszma.  Hogy túléld, a megfelelő bábut, a megfelelő helyre kell vinni, és a cél érdekében, a parasztot fel kell áldozni.
Kiszámíthatatlanság, nagyon szoros kapcsolatban áll a ravaszsággal. Ha kiszámítható vagy, nem tudod meglepni az embereket, és mindig előtted fognak járni. Ezért vagyok én kiszámíthatatlan, senki nem tudja, hogy mit miért, és mikor fogok tenni. Ez a jellemvonás tesz engem humorossá, egyben halálossá.
Makacsság, amit a fejembe veszek, azt véghez is fogom vinni. Senki nem tántoríthat el tőle. Ha kell, képes vagyok 400 évig is üldözni azt, akit akarok, és rávenni dolgokra. Szóval, a türelemnek is az egyik nagy bajnoka vagyok.
Tervezés, mindig töröm valamin a fejem. Nincs olyan pillanat, amikor nem a következő tervemen gondolkodnék. Mostanában, csak egy dolgon jár az eszem. Hogy én legyek a Lordok között az első, ezért képes vagyok egy tökéletes maszkot magamra ölteni, és játszani. Nagyképűségnek fog hangzani, amit most fogok mondani, de tudom magamról, hogy tehetségem van a színészethez.
Kötekedés, élvezem, ha beleszólhatok valamibe. Mindig hangosan elmondom a nemtetszésemet, és kötelezem az illetőt, hogy változtassa úgy, ahogyan én szeretném. Legyen ez öltözet, hajviselet, ízlés.
Külsőm? Hát, ha azt mondom, hogy letagadni sem tudom azt, hogy démon vagyok, akkor már sejted? A lordtársaimhoz hasonlóan, én is hosszú hajjal rendelkezem, ami fekete színbe pompázik. A testalkatom nem éppen anorexiás, de nem is súlyemelő típus. Nekem pont tökéletes, mert ebből nem lehet kinézni, hogy nagy erőt birtoklok. Karjaimon gyönyörűen futnak fel a tetoválások. Mind, mind rejtve a Sátánt szimbolizálja. A mellkasomon is megtalálható egy arckép, ezt őszintén megmondom nem én varrattam, hanem a porhüvelyem. Meg még néhány helyen, de azokat már nem nagyon akaródzik felsorolni. Magasnak számítok már, hiszen bőven száznyolcvan felett vagyok. A szemem színe természetesen tökéletes vörös, de, amikor az emberi világban járok, akkor sötétzöld színű, amikkel nagyon szépen tudok nézni. Főleg, amikor feladatot kapok és meg kell ölnöm valakit, akkor nagyon. Olyan hideg, mint egy jégtenger. Az öltözködésem, számomra stílusos. A nyakam köré mindig van tekerve egy sál, ami legtöbbször fekete szokott lenni. Atlétát részesítem előnyben, de néha magamra kapok egy cipzáras felsőt. Fekete farmer, mint mindig. Vagy egy bakancs, vagy egy sportcipő van rajtam. Ez változó. Kiegészítők hada találhatóak meg a testemen. Ördögöt szimpatizáló jelképek összetétele van nyakláncként a nyakamba, a csuklómon a karkötők, mind hegyes, tövisesek. Ujjamon, egy halálfejes gyűrű.  
történet

Mint fentebb említettem, ha kinézek magamnak valakit, akkor azt bizony le fogom tesztelni, és ha kell, ezt a tevékenységemet évszázadokig folytatom. Na, most egy hosszabb laborpatkányom történetét mutatnám be nektek.
1600-as évek első fele
Ilyen unalmas időszakot, még senki nem látott, mint a mostani.  A halandók világában sem történik semmi említésre méltó. Bár, az Angolok, ha jól tudom, nagyon mozgolódnak és terveznek valamit. Szóval, Háború most ott tevékenykedik. Remek. Egy polgárháború kezdete, ami nekünk csak jó. Egyre több és több lélek fog a szolgálatunkba állni, akikből ha a Pokol Tüze kiégette belőlük az emberi érzelmeket, démonná lesznek. S, akkor nagyobb védelmet fog élvezni az Urunk is. Az újszülöttekért nem kár, én mindig amondó voltam, hogy áldozzuk fel őket a cél érdekében. Ha meg valaki túléli, akkor maradhat közöttünk. Az Úr helyében én, akik nem méltóak rá, hogy őt szolgálják, azokat eltávolítatnám. Na, mindegy is. Örülök, most ennek a helyzetnek, mert szőhetem tovább a tervemet. Hogy taszítsam le Shannon-t? Ki kell várnom a megfelelő pillanatot és akkor lépni. Már nagyon régóta tervezek, számtalanszor átgondoltam minden lehetőséged, minden lépcsőfokot. De még nem tartok ott, ahol kellene. Szerencse, hogy ilyen türelmesen játszom a szerepem. Sokan megelégednének a mostani rangommal is, de én nem. Én akarok lenni az első, az-az a legelső. Sajnálni fogom Shancit, egy nagyon kicsit, nagyon mélyen, de ez van. Hatalmi harcban, csakis a magad érdekeit kell nézned nem másét. Bár akkor, ez a hosszú idő nem sikerült volna, akármennyire türelmes vagyok, ha csak muszájból kellett lennem volna mellette. Őszintén mondom, hogy élvezem a társaságát.
A gondolkozásból egy jelentés zökkentett ki. Fáradtan pillantottam rá a hírhozóra.
- Mit szeretnél? Döntöttem félre a fejem, és úgy figyeltem a tekintetét.
- Egy angyal érkezett a Földre. A fáradtságom abban a minutumban egyből el is szállt. A kíváncsiság energiát adott.
- Akkor mit állsz még itt? Vigyél magaddal egy embert és indulj. De akit viszel, az csak megfigyelő legyen, és ne avatkozzon közbe. Le is vettem a szememet róla, és tovább foglalkoztam a munkámmal. Luciferrel. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el az óta, hogy elmentek. Talán órák? Vagy napok? Az biztos, hogy hosszú ideig vannak ezen a kis kiruccanáson. Akkor érkezett meg a megfigyelő, akit küldtem.
- A férfi megölte, Lordom. A hír nem hatott meg, sejtettem, hogy így lesz.
- Gyere és meséld el, hogy mi történt. Hívtam magamhoz közelebb, és hallgattam a történetét.  
- Ahogy kérte, odamentünk én az egyik ház tetején helyezkedtem el. Megtámadta a szárnyast, de az könnyedén elbánt vele. Kicsavarta a kezéből a fegyvert, és hidegvérrel átszúrta a mellkasát. A szemében nem láttam semmiféle pozitív érzést, még az emberek iránt sem. Hümmögök egyet, majd intek, hogy elmehet. Érdekes. Ez felettébb érdekes. Még mielőtt elment a parancsba adtam, hogy ha legközelebb leszáll a Földre, akkor jelentsenek.

1845, tavasza
Az angyalka az óta nem jelentkezett, de szerencsére a többi démon elintézi a pusztítást fent. 1845 tavaszát, szokták hívni a népek tavaszának is. A világban megannyi forradalom söpört át, a legtöbb sikerrel járt, de volt, amelyik vereségbe fulladt. Ezt nem hagyhatták annyiban a fentiek ugyebár? Biztos vagyok bennem, hogy megint fogunk a kis patkányomról hallani. Addig is én tovább tervezgettem, és egyre közelebb állok a kivitelezéshez is, csak még egy kevés idő kell. Még néhány bábut a helyére kell vinni és beléjük nevelni azt a szerepet, amit én adok nekik.  Csak azután kezdhetek el katonákat mozgósítani az én kedves, aranyos Lordom ellen. Annyira diszkréten készülök tenni, amennyire csak lehet. Továbbra is a háttérből fogom mozgatnia szálakat. Addig is pedig csak tovább szórakozok vele, élvezem a démoni létet, úgy viselkedve, mint aki semmiről sem tudna. Az élvezetet nem tudnám megjátszani, de szerencsére, azt nem kell. Élvezek vele lenni, úgy nézhet ki egy kívülálló szemében a dolog, mintha a harmadik Lorddal nem is foglalkozok, csak elsütők felé egy gonosz tréfát. De nem. Örüljön, hogy nem ő az első.  A Pokolban az óta nem történt fontosabb dolog, volt néhány próbálkozó hatalomtörésre, de azt rendre elpusztítottuk. Olyan, mintha a Sors is azt akarná, hogy Shannon lejjebb süllyedjen egy szintet. Minden segít nekem.
Megint jelentést hoztak, meg sem vártam, amíg megszólalt, egyből rákérdeztem, arra, ami érdekelt.
- Előbújt a kis madárkám? Egy halovány mosoly varázsolódott az arcomra.
- Igen, vigyek magammal egy embert megfigyelőként?
- Nem, most te leszel a megfigyelő. Egy feketeszeműnek szólj és menjen veled. Kicsit nagyobb legyen a kihívás, mint előzőleg. Mutattam neki, hogy induljon. Na, bogárkám. Ha ezt is épp bőrrel úszod meg, következő megjelenésednél én magam megyek eléd.
Rendre ugyanaz történt, mint előző alkalommal. Az angyal leverte azt, akit küldtem, bár sokkal nehezebben, mint előzőleg. De most kiderült, hogy egy ember is áldozatul esett a harcnak. Kiérdemelte, hogy következő találkán én is jelen legyek.
2016
Ez valami hihetetlen, kezdem elveszteni a türelmemet. De nem is Shannon irányába, hanem a kis rejtélyes angyalom miatt. Már egyre jobban akarok vele találkozni, a mocskos, velejéig gonosz szavaimat a fülébe suttogni, hogy megmérgezzem a lelke tisztaságát, és bemocskoljam azzal a bizonyos fekete tintával. Mert, ha már egyszer sikerült beférkőznöm a szívébe, onnan soha többet nem szed ki. Akkor már bármit tesz, az enyém marad mindörökre. El fogja veszteni a szárnyait, és a Pokol táborát fogja erősíteni. Ez a célom.  Csak jöjjön már elő. Ez az év, nagyon izgalmas lesz. Mert nem sokára eljön az idő, hogy lépjek egy újabb lépcsőfokra a tervemben, ami után pedig csak egy karnyújtásnyira van a Lordok trónja. Ez a rengeteg idő, úgy látszik meghozta a gyümölcsét. Én pedig mosolyogva fogom letépni a jól kiérdemelt jutalmamat. Nem sok mindenkinek lett volna ehhez türelme, de nekem sikerült végül.
Amint megérzem egy démon jelentkezését, egyből rávetem a tekintetem az ajtóra.
- Lordom, itt az idő. Mosolyogva álltam fel a kis székemből és indultam el a másik démon után. Néhány perc múlva már az emberek világának a betonja volt a talpunk alatt. Körbenéztem mosolyogva, ezek az épületek mennyire ismerősek. Még amikor mi uraltuk, akkor voltam néhányszor fent. Akkor romos házak, betört ablakú épületek, mindig elborult ég jellemezte a világot. De most? Olyan, mintha semmi sem történt volna. Ajh, nem tudom, hogy mi jár az Urunk fejébe, de szívesen megtudnám. Fel teleportáltam az egyik lakóház tetejére és onnan figyeltem az én kiszemeltemet. Néhány perc múlva meg is érkezett, egy erős energia löket kíséretében. Vigyorogva, érdeklődve figyeltem a kialakult harcot. De nagy meglepetésemben lett részem. Az angyal vereséget szenvedett. A földön fetrengett, és a démonom már szúrta volna bele a pengéjét. De akkor teleportáltam le, és megindultam feléjük.
- Neked mondta valaki, hogy megölheted? Néztem rá mosolyogva, úgy téve mintha semmi baj nem lenne. Az természetes hebegett-habogott, szépen lassan nyújtottam felé a kezemet, de ő hátraugrott.
- Ne félj a Lordodtól, nem bántalak. Visszalépett, én pedig végigsimítottam az arcán, és a kedves tekintetem hirtelen váltott át ördögivé. Elvettem az energiáját, és szánalommal néztem a földön lévő alakot.
- Ha azt mondom, hogy ne öld meg, akkor az legyen is úgy. A talpamat az oldalára helyeztem és arrébb löktem. Majd a kis angyalra néztem rá.
- Nagy csalódást okoztál nekem kedvesem. Mosolyogtam rá, és leguggoltam. Ő pedig próbált minél hátrébb csúszni, de a fal az útjában állt.
- Most nem foglak megölni, legyen az, az eszedbe, hogy egy démon kímélte meg az életed. De, ajánlom neked, hogy legközelebb, amikor találkozunk, erősebb legyél. Sokkal erősebb. Kiegyenesedtem, majd a csalimhoz sétáltam, és felemeltem. Pillanatok múlva, már újra a kis székemben ültem és gondolkoztam.


Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Gawran   Kedd Márc. 01, 2016 11:30 pm

Nohát, kedves Lordom, csak hogy végre ideértél!

Alig győztelek már várni, de... tudod... nem szép dolog ám hogy az én bukásomra törsz, állj inkább mellé, és magát Lucifert buktatjuk meg. Na?

Foglalózz, és már vonszolhatod is azt a szépséges képed kezdőt írni nekem Smile
Vissza az elejére Go down
 

Gawran

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-