Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Genevie 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Genevie 2.0   Szomb. Márc. 05, 2016 8:35 pm


Genevie


adatok

név: Genevie
kor: 6800
csoport: Dèmon
rang: Pokollovag
avatar: Adriana Lima
képesség

Jövőbe apró momentumokra bepillantást nyer
jellem
Hófehér bőr. Mint a régi festményeken…mintha, évszázadokkal ezelőtt, egy botor halandó megpróbálta volna megörökíteni a sötét bájaimat. Mintha vászonról lépnék le, sétálnék feléd, édesen mosolyogva, aztán kitépve a szívedet. Ó a pokol urára! Imádom a gonoszságom! Imádom, hogy maga lehetek a megtestesült rosszaság, a bujaság, s közben túl sok a bosszú, ami hajt. De egyszer mindennek elérkezik az ideje. Igaz Lucifer?
A hajamat a pokol kénkövéből fonták, olyan fekete, mint a fényesség és jóság nélkül égbolt éjszakánként.  Az ajkaimat a legforróbb tűzből formálták. A szemeimben pedig örökké ég a pokol lángja.
Nem vagyok jó. Ha próbálsz annak hinni, az sem segít rajtad. Azt akarom, hogy mindenki elnyerje a végső szenvedését, hogy elfejtsék a halandók a védelmező mantráikat és végre elkezdődjön az igazi karnevál! Lobbanjon fel a világ!
Látok dolgokat. Olyanokat, amik ártalmatlan apróságok, vagy épp mások bármit megadnának az információért cserébe. Látom a jövő foszlányait. Ám ahhoz, hogy bármit megosszak ezekből, bizony meg vannak a követeléseim. Nem kérhetnek tőlem semmit ingyen…ugyebár. Mit adnál meg érte, ha tudhatnád, hogy nem éled meg a holnapi napot? Igen…nekem épp erre van szükségem!
történet

Csillagpettyes az éjszaka. Vérfoltos az ég és nem maradt már imádság, ami mentségül szolgálhatna a halandóknak. A sikolyok a csillagok közé forrtak, a fohászokat pedig elporlasztotta a pokol szele. Még várják a megváltást. Ám nincs többé.
Neked sincs Lucifer. Döntöttem.
Végig fut a fekete selyem a combomon, ahogy megmozdulva rád pillantok. Mint egy vízcsepp, olyan könnyedén siklik le, alabástromfehér bőrömön. Tudom, hogy látod. Akarom, hogy lásd. Mindez csupán mesterkélt illúzió, de nem számít. Megrendezett pillanat, de a sötét varázs nem illan tova.
Fekete hajam az arcomba hullik, ajkaim szétnyílnak, csókodra várnak. A tűzre, amit annyira szeretek. Ami eléget, felemészt, megtisztít, majd visszataszít az árnyak közé.
Vártalak.
Már annyira vártalak. Sóhajom, mint a varjak szárnyának, félelmetes, halk suhogása, úgy rebben feléd. Gyere végre közelebb!
Érezd a lüktetést, a forróságot, a mohó, végtelen vágyat! Érezd a tomboló haragot, a kielégítetlen vágyakozás palástjába rejtett bosszúvágyat, az édes kínt, amit én jelenthetek. Ó Lucifer…hát miért is nem pusztítottál el?
Nem érzed igaz? Pedig mindenkinél jobban kéne ismerned…akarom, hogy érezd a csókomon a halál édes ízét, akarom, hogy tudd, egyszer lesz egy utolsó, egy mézédes, amikor mindenért bosszút állhatok, amiért valaha ártottál nekem. A fájdalmamért, a kárhozatért. Azokért a pillanatokért, amikor csak arra vágyok, hogy eleméssz, mert ezeket gyűlölöm a leginkább. Érzed már?
Lobbanjon fel a tűz, gyere végre közelebb, tedd meg hát amiért jöttél, hadd súgjam a füledbe a mérgezett szavaimat. Hadd érezzem, hogy felrobban a pokol, a föld, a menny pedig könnyeket hullajtva csitítja a poros, vízre szomjazó földjét a halandóknak.
Oldalra döntöm a fejem, kinyújtom feléd a kezem, s hagyom, hadd tomboljon a tűz. Ne várass édesem, nem érek rá, egész éjjel! Döntsd el végre, távozol vagy megteszed, amit kell…
Ajkaim mohón keresik puha ajkaid…csak maradjon az extázis!
S miért sötétül a világ? Miért érzem a hideg fuvallatot a bőrömön? Ismerős az érzés..tapasztaltam már. Egyedül maradok sóhajommal, ahogy az ágyon fekve kinyitom szemem. Megremegnek szempilláim, vérvörös szemeim a plafont kémlelik a sötétben.
Nyílik az ajtó.
Tudom, hogy mi fog történni…
Lábamon végigfut a fekete selyem, ahogy felülve rád pillantok.
Gyere hát közelebb!

Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Genevie 2.0   Szomb. Márc. 05, 2016 9:34 pm

Gen kedvesem, örülök hogy újra köztünk vagy, és a lapodban most sem találtam kivetnivalót, szóval... vedd birtokba a foglalókat és a játékteret szintúgy.

Welcome back Cool Very Happy
Vissza az elejére Go down
 

Genevie 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-