Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Alex di Angelis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Mar. 07.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Alex di Angelis   Hétf. Márc. 07, 2016 4:11 pm


Alex de Angelis


adatok

név: Eredetileg Hakurei Norigani
kor:24
csoport: ember
rang: -
avatar: Kim Hero Jaejoong
képesség

Mesterien bánik a fegyverekkel, főleg a lő fegyverek és a közelharci kések, tőrök tartoznak ide.
jellem

Angyali lény....

"Jajj egek, az a fiú, micsoda könnyed modora van. Elképesztő, olyan mintha valami múlt századi úriember lenne, egy elragadó fiatal testben, ifjú kora ellenére, olyan intelligencia árad belőle, hogy az nem igaz, és szinte mindenről tud beszélni, minden érdekli. Na és az a mosoly, az a csodálatos, könnyű mosolya, egészen leveszi az embert a lábáról, és nem mondom szívesen incselkednék vele más körülmények között is, nem csak munka kapcsán. Borzasztóan pontos és precíz, sosem bíz semmit a véletlenre, és tőlünk is keményen megkövetel mindent, de nem zsarnoki. Egyszerűen csak maximalista és annyira érett, tudja? Átlát szinte mindent, és nem lehet átverni, egyből észreveszi a hibát és visszakeresi. Egyesek már már ördöngösségnek nevezik, pedig csupán alaposság."
Rose Williams, 28, titkárnő

... vagy egy ördögi teremtmény?

"Az a férfi... szinte nem is ember. A szemében semmi nincs, ember érted? Kurvára semmi, neki nem szent semmi. Kíméletlenül, hidegvérrel vet véget az életednek mielőtt még észrevennéd hogy mögötted áll. Így megy ez, vágod? A hatékonyak a legjobbak és ő... az egyik legjobbnak számít manapság a piacon. Az ördög vigye el a lelkét! Iszonyú fekete tűz ég benne, szinte már élvezi az egészet amit csinál, és mosolyogva húzza meg a ravaszt, a szemed közé nevet még utolsó pillanatban is, bemocskolva a véget és a halált. Az éjszakába olvadva suhan ha ölni indul, és sosem tudhatod mikor jön el érted, érted? Profi... eladta a lelkét, mint mindenki aki ebbe a szakmába kezd, nem mindenkinek való, és azt beszélik pofátlanul fiatal is. "
Darren Shador, 36, elítélt

Küllemre sem fedezhető fel benne semmi olyan jegy, ami félelmetessé tenné, vagy olyan valakivé, akire rossz érzés ránézni. Keleti származású szüleitől örökölte a küllemét, a sötétbarna már már feketébe hajló hajat, és a sötét szemeket a mandula vágású jellegzetes szemformával.
történet

Azt mondják, ember vagyok, de nem érzem úgy, egyszerűen nem tudom már mi tesz engem emberré. A bensőm üres, és fekete, mindössze egy héj vagyok, egy tökéletes fegyver ha úgy tetszik.

Volt valaha régen lelkem, életem és minden olyasmim, ami egy normális embernek, de meghaltam belül. A bérgyilkosok élete nem könnyű, én pedig mindezt első kézből tapasztaltam meg. Japán vagyok, a yakuza nevelt fel, és mondhatom a taníttatásom illetően elég kreatívak voltak. A szüleimet hamar elvesztettem, nem i igazán emlékszem már rájuk. Az arcuk, mint valaki fakó kép, egyre elmosódottabb lesz, és nem tudom kiélesíteni a vonásaikat. Elvesztettem őket, még az emléket is.  Mivel aktív gyermek voltam, jó egészséggel és fizikummal felfigyeltek rám, és különleges képzési programba kerültem, ahol a testi fejlődésre legalább annyi hangsúlyt fektettek, mint a szellemi oktatásra, és ennek eredménye az, amit most a testemnek nevezek. Különös dolgokra tanítottak, és nagyon részletesen vettük az emberi anatómiát is.

Később, feljebb kerültem, mert jó eredményeim voltak. Onnan nem volt visszaút, nyíltan elém tárták hogy a yakuza utánpótlást képeztet és vagy haladok tovább az úton, beváltva a támogatóim reményeit, vagy az életem akkor és ott véget ért volna. Féltem, és élni akartam, így hát mentem tovább, és megismerkedtem a dolgok veszélyesebbik felével. Fegyverekkel, mérgekkel, technikákkal, diplomáciával. Elvették a nevem, többé nem Hakurei voltam, hanem Alex. Idegen, mint a személyiség amit magamra kellett húznom. Saját magam számára is idegenné váltam.

Az első bukásom a gyilkosságnál volt, hidegvérrel meg kellett ölnöm egyik sorstársamat, mert szerencsétlenül alakultak a dolgok, és arra kényszerítettek hogy fegyvert szegezzek rá és meghúzzam a ravaszt. Remegett a kezem, nem tettem meg. A büntetés rosszabb volt, mint amit bárki el tudnak épzelni a romantikus, nyálas filmek alapján. Megkínoztak, megtörtek. A testem és a lelkem egyaránt. Nem tudom mennyi ideig voltam az alagsorban hol vasban, hol kötelekkel, hol más módon megalázva és szétrombolva. Elvesztettem a fényt, azt a fényt ami elvileg mindenkiben ott ég, és mindenki sajátja. Bennem kialudt. Ahogy a halál után könyörögtem némán, a földön fekve a saját mocskomban. Már nem számított semmi, hiszen elbuktam. A bukást nem szokás díjazni.

Aztán mégis történt valami, mert a félhalott állapotból visszarángattak, és életre pofoztak. Egy hónap után még mindig életben voltam, ez tetszett nekik, és kaptam egy második lehetőséget. Rendbe hozták a testem amennyire lehetett, de a lelkemet már nem tudták, az a fény elveszett és csak a megtört fénye maradt. Már semmit nem veszthettem. Újra tréningezni kezdtem, előbb egyedül, aztán visszatettek csapatba de nem bírtam megmaradni köztük, nem bírtam csapattal dolgozni, és mindig az egyszemélyes munkákra koncentráltam. Mikor ismét előttem térdelt egy gyengébben teljesítő szerencsétlen, remegve, nekem nem remegett meg a kezem. A lövés tiszta volt, tízpontos.  

Az első komoly munkám, az az úgynevezett vizsgamunka volt, amikor élesbe ment minden. Igazi célpont, igazi veszély, rizikófaktorok, és körülmények. Alaposan neki kellett tervezni. Egy nap alatt kellett élhető stratégiát felállítani, hiszen most már csak a magunk tudását használhattuk. Már nem voltak oktatók, akik segítettek volna. Akinek nem sikerült a munka, meghalt. Hogy a helyszínen vagy később, rendőrkézben vagy a saját társaik által az mindegy volt. Magam is végeztem párral.

A munkám jól ment, nem hibátlanul, de megoldottam, a célpont meghalt, és biztonságban visszaértem a bázisra ahonnan elindult mindenki és megkaptam az első pénzösszeget. Tiszta üzlet. Később tudtam meg valamit, ami sosem volt tudott. Démonok és angyalok járnak közöttünk. Nem őrültem meg, mindkettőt láttam! Harcoltak, földöntúli küzdelmet vívva és nem vettek észre. Soha nem beszéltem erről senkinek, de azóta tudom, és egyes emberekben látni vélem ezt vagy azt.

Elhagytam az országomat, útra kellett kelnem hogy  bebizonyítsam a szervezetnek, hogy nem csak otthon vagyok jó, hanem helyt állok a nagyvilágban is. Huszonegy éves voltam, kiégett gyilkos. Egy sor munkával magam mögött, és ezek száma a mai napig szaporodik. Ebben vagyok jó, ezt tudom csinálni, hát csinálom. És jól csinálom. Mert semmim nem maradt.

"Mert most csend van, és hó és halál."

Vissza az elejére Go down
avatar
Harcos
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2016. Mar. 06.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Alex di Angelis   Kedd Márc. 08, 2016 4:41 am

Üdvözöllek az oldalon!

Lehet, hogy most kilátástalannak tűnik az életed, de hidd el mindenki volt már olyan helyzetben, hogy úgy érezte nincs visszaút. A választás a miénk, dönts te is bölcsen! (A démonok meg ezeknél a mondatoknál röhögnek a markukba Very Happy ) Foglalózz, és irány játszani!
Vissza az elejére Go down
 

Alex di Angelis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Emberek-