Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Alexandra Harris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Alexandra Harris   Szomb. Márc. 12, 2016 9:55 am

Alexandra Harris
Az a helyzet a vakmerő húzásokkal, hogy félelmetesek. Lehet, hogy könnyekkel és törött csontokkal fognak végződni, de pont ez teszi őket olyan rohadt izgalmassá.


név: Alexandra Harris
kor: 20
csoport: Lovagrend
rang: felderÍtő
avatar: Alysha Nett
Képesség-
Jellem
Hé, figyelj már! Mi lenne ha nem tennél fel ilyen barom kérdéseket? Miért érdekel, hogy ki vagyok? Pszichológusnak készülsz? Mindegy...
Milyen vagyok? Nagyon eredeti kérdés. Igazából semmilyen. És mégis mindig másmilyen. Eredeti, lemásolhatatlan. A nevem Alexandra, jól jegyezd meg! Nem fogom többé elmondani.
Kicsit nagy a szám, és?! Kicsit nagyobbat ütök, mint kellene...probléma? Figyelj már...ha elveszed a nyalókám, szétrúgom a homokvárad, ennyire egyszerű.
Jobban jársz, ha nem kötekedsz velem. Nem vagyok jó partner ebben.
Sőt...ne is udvarolj! Gyűlölöm a virágokat, a romantikát, az egész pink hülyeséget! Hahó! Ez a való világ! A jelenben pedig vér van és harc. Nyomorult démonok!
Mi? Hogy szerinted ez álca lenne? Mert megölték a szüleim a démonok? Csak egy fal, hogy többé senkit ne szeressek meg?
Te most tényleg ennyire hülye vagy? Gyere csak ide! ...

Ezek után még az is érdekel, hogy nézek ki? Most komolyan? Édes drága jó Istenem...
Látod a tetoválásokat? Mind egy nagyobb démon halála után került rám. Szóval jobban járnál, ha nem szórakoznál velem.
A hajam szőke, de ez nem azt jelenti, hogy hülye lennék. A szemem pedig varázslatos. Igen, jól hallod. Valamire nekem is büszkének kell lennem, igaz? Ha már a magasságom csak 165 cm. Ne merészelj törpének nevezni, mert el töröm a karod.

Előtörtnet
-Miért mindig ilyen szépfiúkat küldenek a városba? Hm? Nem lehetne, hogy egyszer egy igazi harcost helyeznek át? Mondjuk egy izomkolosszust? Vagy mondjuk legyen már legalább 190 cm! – előítéletes lennék? Nem hiszem. Vagy esetleg mások ezt gondolják rólam? Nem érdekel. A saját véleményüket tartsák meg maguknak, vagy kénytelen leszek letörölni a vigyort a képükről. Szemetek. Nekem olyan emberekre van szükségem, akik tudom, hogy fedeznek. Akikért az életemet adnám és ők is fordítva.
Állok és tétován bámulom Frederic-et. Nem válaszol. Ismer. Jobban talán, mint bárki a világon. Látja rajtam, hogy kezdem elveszíteni a türelmemet. Mondjuk mikor nem? Előbb ütök, mint kérdezek. Általában. Jó indok kell hozzá, hogy türelmesen végig hallgassak valakit. A baromságait és a sületlenségeit.
-Mondjál már valamit, kérlek! – füstölgök, ahogy leülök a székre. Széttárt karokkal várom a válaszát, dühösen és ingerülten. Elegem van! Harcosok kellenek ide, nem helyes, cuki fiúk!
- Alex...nagyon jó harcosok! Bízzál meg bennük végre! Sokat kell még tanulnod ebből a szempontból! – hangja korhol, leigáz, tehetetlen dühvel figyelem és megadóan sóhajtok fel.
-Nekem? Ki kéne érdemelni talán! Tettekből áll az élet, nem szép bájolgásból! Nem abból, hogy elvarázsolódjak a szép mosolyuktól! Majd bízok, ha esetleg bevédik egyszer a seggem! – fakadok ki. Nem tudom, honnan bennem az ellenszenv a két harcos iránt, de legszívesebben felképelném őket. Jó harcosok igen...és? Őszintén, ki nem sz*rja le? Nekem társakra lenne szükségem...Elegem van abból, hogy egyedül küldjem vissza a pokolba a démonokat.
- Menj inkább higgadj le. Nem a dühödre van szükségünk, hanem a fegyelmedre! A düh elvakít, a mostani időkben pedig tisztánlátásra van szükség! – sóhajt fel, én pedig egy másodperc alatt termek az ajtónál, hogy feltépjem azt és eltűnjek a szobából.

Puffanás. Egy-kettő-három.
Összeszorított fogakkal ütöm a bokszzsákot. Öklömet felsérti a kemény anyag. Nem érdekel.
Kardom mellettem hever a földön. Most nincs rá szükségem. Csak a gondolataim és én vagyok. Egymással birkózunk. És az ütéseim. A kemény csattanások. Vér és veríték.
Mindig is jó harcos akartam lenni. Olyan, akinél ha eljön a végső ütés, nem bán meg semmit. Aki az utolsó lélegzetvételével, még száz démont küld pokolba.
Bíznom kellene? Tényleg? Ekkora balf*szokat! Még én lennék féltékeny? Irigy?
Ütés...
Ütés...
Ütés...
Mi van ha tényleg Így van? Senkit nem érdekel! Engem sem! Nem azért vagyok itt, hogy ilyen dolgokkal törődjek!
Ütés...
Ütés...
Ütés...
A büdös életbe! Tényleg féltékeny lennék rájuk?
Kardom másodpercek alatt a kezemben, egyenes karral, egyetlen mozdulat, a mögöttem lévő bábunak a feje a földön.
Én is a padlón, arcom véres kezemben. Lihegek.
Bizalom?
Lehet tényleg nem ártana...
Vissza az elejére Go down
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Alexandra Harris   Szomb. Márc. 12, 2016 10:36 am

Kedves Alex!

Nagyon tetszik a karakter, az az igazi lázadó lányka, aki talán kicsit túlságosan is sokra tartja magát. No, de sebaj, majd úgy is le lesz törve a szarva.
Csak menj foglalózni, aztán már futhatsz is a végzeted felé!

Jó szórakozást!
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Alexandra Harris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-