Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Lilith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Lilith   Szer. Márc. 23, 2016 11:08 am

Lilith
A kísértés még a legelszántabb lelket is megingathatja.


név: Lilith
kor: 2000
csoport: Démon
rang: Gyűjtők
avatar: Masha Sedgwick
Képesség Csábítás. Képes akár egy gondolatátvitellel elcsábítani bárkit. Elérni, hogy beleszeressen, hogy rajongjon érte, éppen amire szüksége van. Ha elhagyja azt, akivel ezt tette, nyomot hagy - őrült nagy csalódást.  
Jellem
Külső:
175 centiméteres magasságommal eléggé kitornyosulok a tömegből, főleg manapság, hiszen az emberek egyre alacsonyabbak lesznek. Mindig is tökéletesen vékony voltam, kifejezetten modellalkat, amit igazán kedvelek. Hajam színe változó, mikor milyen kedvem van, de leginkább vöröses. Szemem zöld, orrom pisze, arcom kerekded, minden tökéletes összhangot képez rajtam. Igyekszem mindig stílusos lenni a magam, sötét elképzelései alapján.

Belső:

Amikor azt mondod ismersz, nagyot tévedsz. Senki sem ismer igazán. Szociopata. Társaságban mindig kedves vagyok, elragadó. Általában próbálom a környezetemet befolyásolni, a háttérből irányítani a dolgokat. Piszkos módon játszom, meggyőző tudok lenni és amikor kell, kitalálok egy történetet a kérdésedre. Soha nem mondom el az igazságot magamról. Sok embert megtévesztettem már az életben. Olyan vagyok, mint egy kaméleon. Úgy változom, ahogy éppen szükséges. Célpontjaimat könnyen megtalálom ezek a képességeim miatt. Könnyű felidegesíteni, elég labilis vagyok és sokszor vannak dühkitöréseim, amiket mondjuk mára már sikerült kezelnem, visszafognom kicsit. Utálom a szabályokat. Ellenségeimmel szemben kegyetlen vagyok. Nem tűrök halasztást, nem adok új esélyt. Nincs bocsánat.

ElőtörtnetLegalább háromszáz szavas előtörténetet hozz, vagy ugyanekkora szerepjáték példa, ami nem lehet más oldalról hozott. A szj példa kapcsán ezt a karaktert szeretnénk valamelyest megismerni.
Vissza az elejére Go down
 

Lilith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-