Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Egy másik Halál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
225
Join date :
2014. Sep. 19.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Egy másik Halál   Szomb. Ápr. 09, 2016 2:08 pm

Egy másik Halál

Kapcsolat
Vonyítás hangzik fel, ha a sötétség leplébe burkolózva osonsz, az árnyak között megbújva, időzve, és várva a megfelelő percet, hogy a hold fénye megcsillanhasson kardod éles pengéjén, mellyel a kiszemelt áldozataidra csapsz le. Gyakorlott mozdulatokkal hasítod ketté, négyeled fel őket, mert, ha dolgozol, nem mások ők, pusztán vágásra szánt marhák, akiknek te magad vagy a hentese.
Precíz, kegyelmet nem ismerő gyilkos vagy, aki ez idáig szabadon mozgott a világban, és minden megbízást elvállalt, amit csak talált.
És most a városba érkeztél, nem csak pusztán hallomásból ismerhetlek már téged, de szemtől szemben is találkozhatom veled.  
Nem érem be egy egyszerű szolgával, akit a legtöbb démon cselédnek használ, akiknek szemét oly sokszor elfedi a fátyolos köd, és imádva szolgálnak minket, nem kaptak megfelelő kiképzést, veled ellentétben.
Tudom, hogy nehéz dolgom lesz veled, mert makacsságod, és öntudatod nem ismer határokat, amiket olyan szívesen feszegetsz. Sokszor mondasz ellent nekem, mert a nézeteink nem mindig egyeznek, de ha mégis, akkor is jól eső érzéssel tölt, ha ellenkezhetsz velem. És talán ez a magabiztosság az, ami felkelti az érdeklődésemet irántad. Meg akarlak hódítani, meg akarlak kaparintani, azt akarom, hogy az enyém legyél!

név: karakter neve
kor: 21-25
csoport: ember
rang: -
avatar: Kim Jaejoong
státusz: /Foglalt
Egyéb
Az avin nem szeretnék változtatni.
Vissza az elejére Go down
 

Egy másik Halál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Egyéb-