Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 A trónbitorló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
225
Join date :
2014. Sep. 19.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: A trónbitorló   Szomb. Ápr. 09, 2016 2:22 pm

Trónbitorló

KapcsolatBrutusok és Júdások mindig voltak.
Megfontolt léptű, sasszemű, türelmes alakok, kik nem rohantak vakon a holnap elébe; a perceket számlálva várták, míg ütött a megfelelő óra, mikor a tőrdöfés már célt nem téveszthetett.  
Te is éhes szemeddel lesed ezt a pillanatot; kínzóan hosszú századok, sőt ezredek óta epedve várod csillagzatod kedvező állását, és annak a másik csillagnak végleges kihunyását.
Pedig Contagion dédelget és becéz téged, állítása szerint te vagy a legkedvesebb démona– de te magad is jól tudod, hogy a szép szemek rád vetülő ragyogása nem más, mint kéjes, aljasan gúnyolódó élc. Tréfát űz belőled; egyszerű paprikajancsi vagy a szemében. Valamikor szolgálója voltál, a pokollényként eltöltött éveid számának emelkedésével azonban, ha minden igaz volna, felszabadultál Contagion uralma alól. Milyen szép is volna! De ő magához láncolt, a világért sem engedné el kedvenc játékszerét, így még ma is hatalma alatt állsz. Kielégíted testi perverzióit, társaságod pedig mulattatja őt, de semmire sem becsül.
És ez volt az a kényes pont, ahol Contagion elfeledkezett örök, soha nem szunnyadó óvatosságáról; alábecsült téged, kiben még most sem lát mást, mint tehetetlen, bilincsbe vert alávetettjét. Pedig az idő múlásával te is ügyesen kitanultad a mesterséget; Contagion remekül kiképzett téged minden fortélyra, ki pedig hóhérja kívánsz lenni.
Engesztelhetetlen gyűlöleted gyökerei régre nyúlnak vissza, történeted képkockáit, mely az emberek közt vette kezdetét, csupán te és gazdád ismeri. Annyi bizonyos, hogy sokakhoz hasonlóan a te sorsodat is Contagion keze munkája keserítette meg, aminek méregtövisét, úgy fest, máig magadban őrződ és táplálod, hogy ha eljön a te időd, visszafizethesd a kölcsönt.
A bosszún kívül újabban más is hajt: a hatalom és nyereségvágy. Contagion könnyed élvezetekben hemzsegő életvitelét látva kedved kaptál ígéretes pozíciójára, melyen már éppen elég rég terpeszkedik ahhoz, hogy elég hiénát gyűjtsön, kiknek nincs is más vágya, mint letaszítani és eltaposni őt. Ezek a hiénák mindeddig csupán a nyálukat csorgathatták, Contagion közelébe ugyanis nem férkőzhettek, egyetlen olyan pont sem volt, ahol megfoghatták volna. - A ragály lovasa pedig győzelmesen röhögött a markába.
Azonban vajon ő lesz az, aki utoljára nevet? Vagy te, kit közel tart magához, így óvatlanul megismertetett mások előtt rejtegetett titkaival, már méltó ellenfelévé értél? Mit fogsz lépni, te kedves paprikajancsi?  

név: ?
kor: 5000
csoport: Démon
rang: Babiloni szajha
avatar: Fiatalabb férfi vagy női pb. Egyeztessünk róla.
státusz: Foglalt/
Egyéb
Összefoglalva, a lényeg, hogy a karakter valamilyen módon Contagion létére és rangjára tör. A végkimenetel leginkább tőled függ; amennyiben végig tudjuk vinni a történetet, részemről karakterhalállal is záródhat a mese, a Ragály lovasának posztját pedig átveheti a karaktered. De ellenkezőleg is elsülhet a karakter lázadása, a dolog rajtunk áll.
A karakter neme szintén rád van bízva (de a karakterek közt mindenképpen testi kapcsolat van!), annyit kérek, hogy pb tekintetében inkább fiatalabb arcot válassz.
Az előzmények megbeszélés tárgyát képezik.
A karakter és a sztori kapcsán szívesen ötletelek, semmi sincs kőbe vésve. Csak gyere, és közösen minden részletet kitalálunk. Very Happy
Vissza az elejére Go down
 

A trónbitorló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Egyéb-