Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Midnight

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2016. May. 06.
Tartózkodási hely :
Seven Sins's
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Midnight    Pént. Május 06, 2016 6:04 pm

Midnight
rövid idézet, ha szeretnél


név: Midnight
kor: 2000
csoport: bukott
rang: -
avatar: Adam Lambert
KépességBármilyen állat alakját fel tudja venni, akár teljesen akár részben, és olyankor azon állatok képességeivel is rendelkezik. Rendkívüli látás, hallás, szaglás, érzékelés. Kedvenc alakja a varjú és a fekete kutya.
JellemElső ránézésre olyan alak, akinek az útjából mindenki kitér, mert karizmatikus, magas és izmos, meglett alakjához fekete haj és vérvörös szemek társulnak. Úgy tűnik, mintha dühös lenne, és erre rá is játszik hogy feketére festi a szemét, pedig nem mindig vezérli gyilkos hajlam. Egykor angyal volt, nem vérontó szörnyeteg, és némi halvány érzés, és érzelem még él benne ebből a korból. Aljas jelleme miatt rengeteg ellenséget szerzett már magának, de azokkal mind leszámolt egytől egyig. Hirtelen haragú és bosszúálló típus, nem szereti a döntésképtelen embereket, és minden alkalmat megragad hogy másokat kínos helyzetbe hozzon, neki már csak ez okoz örömet. Éles nyelve miatt sokan nem kedvelik, de őt nem érdekli amíg engedelmeskednek  parancsának. Olykor össze össze súgnak a háta mögött, de azért törleszkednek hozzá a kisebb démonok, hiszen az üzletben viszonylag becsületes, ha nem hagynak nyitva kiskapukat és tartja a szavát, ritka a démonok között. Hírnevet épített maga köré és imádja a szerencsejátékokat is.

ElőtörtnetElégedetten dőlök hátra, a mai nap megint jó nap volt, tisztességes forgalommal, és csodálatos kliensekkel kiegészülve. Igen, vannak olyan emberek is akik még nekem is tetszenek, elég nyitott vagyok mindenre, és mint jó tulajdonos nem utasítok el semmiféle lehetőséget. Bár én nem dolgozom. Miért is kellene?  A kisujjamból ráztam ki az egész kócerájt, ami ma már a városka első talán egyetlen nem egészen legális bordélyházaként üzemel. Úgy van, gyakorlatilag egy ház ahol szex és erotika, csábítás, vágy, vér és szenvedély várja az áldozatait. Oh igen, alkalmazok mindenfélét ami hagyja magát. Kegyetlen főnök vagyok, de tisztességes is egy kicsit. Vannak itt emberek, és démonok is akadnak bőven a soraimban amit eladásra kínálok. Igazi bűnbarlang ez a hely, de kedvelem a hangulatát és a fülledt vágytól izzó levegőt. Van ehhez érzékem nah.
- Hé, gyönyörűm. Neked 11re jön a következő vendég - húzok magamhoz egy emberi nőt, igazán gyönyörű a szemnek, sötét kreolos bőrén még a fény is elcsúszik, sötét haja akár az éjfél, és a szemei mint két zöld smaragd.
- Légy jó kiscica és várd a szobában - utasítom, ahogy szoktam az embereket, és tovább megyek. Persze, itt nem csak emberi nőket lehet kapni, és nem csak nőket, vannak férfiak is, egzotikus szépségűek, és mindenféle fajúak. Keleti vonásúak, és európaiak, sötétebb bőrűek, és szinte már vámpír fehérségűek is. Szeretem a szépet magam körül, és igyekszem körbevenni magam. Egyetlen dolog nem eladó ezen a helyen, az pedig én vagyok, és igen rosszul járt az, aki megpróbált ágyba vinni. Mondjuk úgy, már megtudta, milyen illata van annak a bizonyos ibolyának....

A pokol...nehéz hely, ehhez képest mindenképpen, de ott nőttem fel, és ott lettem férfi. Nem, nem születtem démonnak és nem is lettem, én angyal voltam egykoron. Fogalmam sincs hogyan kerültem oda de démon asszony nevelt fel, démon módszerekkel, és mikor elég idősnek nyilvánítottak elvették a szárnyaim. Nem szó szerint, rá olyan dolgokra kényszerítettek amiért levágták őket, egy lila hajú némber. Ádáz volt és gyönyörű. Gyűlöltem, és még mindig gyűlölöm. Az egész világot gyűlölöm, amiért így kellett élnem, és nem volt lehetőségem annak lenni, aminek születtem. Az életben maradásom is más jószándékán múlott, úgyhogy... Jah. Nem szerettem meg az angyali társaságot. Hát nem kerestek? Nem hiányoztam ott senkinek?! Hol volt az igazság amikor az a nő, Nida félholtra vert, és a saját módszereivel nevelt az életre. Hányszor véreztem, és feküdtem haldokolva szinte a kimerültségtől. Hányszor átkoztam el mindent, aminek szentnek kellett volna legyen. Tudom honnan származom, és dühös vagyok hogy már soha többé nem láthatom. A földre léptem közel húsz éve, és a pokolra szálltam vissza a fegyverszünet miatt. Most azonban újra itt vagyok, itt kiteljesedhetek. Ez a hely üresen állt, én pedig megnyitottam s Seven sins nevű bordélyt ahol megtalálható vagyok.

- .... valamikor? - jut el hozzám a kérdés, és pislogok kettőt. Egy törékeny szépségű fiú az, de nem emlékszem mit is kérdezett, mindenesetre szórakozottan biccentek neki, és visszatérek a sétából az irodába a kényelmes székembe. Királyként uralkodhatok ezen a helyen, ez az én kis birodalmam...
Vissza az elejére Go down
avatar
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
225
Join date :
2014. Sep. 19.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Midnight    Szomb. Május 07, 2016 12:13 am

Azt hiszem meg foglak látogatni, és igénybe veszem a házad által kínált szolgáltatásokat. Nem mintha rászorulnék, de a kíváncsiság ugye...

Foglalózz, és irány játszani!
Vissza az elejére Go down
 

Midnight

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-