Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Dalen és KayaMiel esküvője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vezetö
Hozzászólások száma :
78
Join date :
2014. Oct. 06.
Tartózkodási hely :
Sinoux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Dalen és KayaMiel esküvője   Vas. Május 15, 2016 7:08 pm

Tütütü tűűűű... tűűű...tütütűűűű
Ja, hogy még ott nem tartunk? Tessék írni ide! *reménykedik, hogy sokan lesznek*

Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Sep. 20.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Vas. Május 15, 2016 10:52 pm

*Természetesen eljön, és hoz magával két üveg több ezer éves bort, mellyel a berúgás garantált az ifjú párnak, majd ha egyszer felbontják ezt a két arannyal bevont díszdobozt, amiben az ajándék rejtőzik.*
Vőfélyként állítólag rengeteg dolga lenne, de igazándiból nem érezte tehernek a szervezés rá eső részét, minden esetre azrt jó most cska állni, és kifújni magát pár másodpercre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Kedd Május 17, 2016 9:16 pmEsküvőőő

Meg kell tenni. Most itt az idő, bár nem, mert nem a megfelelő idő az, hiszen most tudta meg frissen, hogy meghalt az a hülye démonka, de hát ez biztos elfelejteti majd vele. Csak még az is gond, hogy nem megfelelő helyen vagyunk. Egy konyha nem éppen a legjobb hely a leánykérésre. Na, mindegy. Jó így is. Előveszek egy kis dobozkát, és fél térdre ereszkedek előtte.
- KayaMiel, hozzám jössz feleségül? Nézek fel rá, egyenesen a szemébe, az arcomról le rí, hogy teljesen komolyan gondolom.
***
Nem hittem volna, hogy igent mondd, és főleg azt nem hittem volna, hogy az előkészületek ilyen hamar elszállnak és ma már itt az esküvő. Nagyon izgulok, azt is elfelejtettem, hogy kinek küldtünk meghívót és kinek nem. Remélem, hogy semmi őrült nem fogja elrontani az esténket. Bár, ha az elmegyógyintézetesekről beszélünk akkor ott van a tanúm, Rowan. Soha nem hittem volna, hogy pont egy pokolfajzat lesz az, és még is. Tök vicces dolog ez, nem? Előre félek, hogy milyen beszédet fog mondani. Már ott vagyok az oltár előtt, és nézem a vendégeket. Kezdődjék a party.

Vissza az elejére Go down
avatar
Hozzászólások száma :
12
Join date :
2016. Feb. 29.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Vas. Május 22, 2016 1:15 am

- Tüüütüüü tü tütüüüüü - dúdolgatom egész nap, hiszen valamiféle nagy nap ez a mai, már amennyire vodkagőzösen ki tudtam bogozni hogy mi az istent akart tőlem az az átkozott tollashátú madár ember. Esküvője lesz... Mintha engem érdekelne, de komolyan...Mármint. Úgy értem érdekel, mert  legutóbbi emlékeim szerint én leszek a tanúja, és tanúsítanom kell hogy mekkora egy tökkelütött hogy feladja szabad férfiúi létét, és egy asszonyhoz köti magát.
Össze kapom magam, elvégre puccba kell ám vágni az embernek magát egy esküvőn, és még magamhoz képest is konszolidáltan jelenek meg a szertartáson, amit semleges helyen tartanak a résztvevők faji különbségeire alapozva. Kiszúrom a vőlegényt, sokszor ittunk együtt, onnan az ismeretség amúgy. Mindegy is ami azt illeti, most itt feszengek talpig bőrben mert azért az elegáns. És még fehér inget is találtam, egészen életképesen festek. Határozottan.
- Baaaszkiii Dalen, most komolyan? Mi a halál bánata vett rá hogy elvedd azt a nőt? - mosolyodok el szélesen, és átkarolom a neves vőlegény vállát. Hajam most is tarajba van állítva de kevésbé gyilkosan mint szokott.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vezetö
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2016. May. 06.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Vas. Május 22, 2016 12:27 pm

El se hiszem, hogy végre esküvőre vagyok hivatalos, és ráadásul tanúnként vagyok meghívva. Kayamiel kezét megkérték. Hát meg kell vallanom, hogy van kurázsi Dalenban, amiért volt bátorsága egy ennyivel erősebb, és idősebb angyal kezét megkérni. Mégis, annyira csodálatos az egész, hogy teljesen elvarázsolva érzem magam ettől.
Az egész napom úgy telt, hogy valamiféle boldog kábulatban töltöttem, attól kezdve, hogy öltönyt szereztem magamnak. Egyszerű feketét, csokornyakkendővel, és egy fehér rózsa került a zsebébe díszítéskén. Ha már a díszítésnél tartunk, a sátorban, és a körül és azon is virágok futnak körbe, szép, rendezett kavalkádként, ami az én kezem munkáját dicséri. Alig várom, hogy a menyasszony megjelenjen a sorok között, és lássa, mivel rukkoltam még elő neki. Remélem, hogy tetszeni fog neki az ajándékom.
Dalen tanújához nem tudok mit hozzáfűzni, igaz, hogy igyekezett elegáns képet festeni, de az a sok lánc, és bőr, hát nem tudom. Ízlések és pofonok, de persze eszem ágában sincs szóvá tenni ezt főleg egy ilyen szép napon. Ha nekik megfelel ez, akkor nekem is jó lesz
.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Hétf. Május 23, 2016 2:17 am

Esküvő... Hát, ez a pillanat is eljött.
Örülök, hogy KayaMiel és Dalen egymásra találtak. Szerintem tökéletes párt alkotnak, mintha csak arra lettek volna teremtve, hogy egymáséi legyenek. Olyan kellemes érzés fogott el ettől a gondolattól, mikor a meghívót olvastam, és még most is érzem magamban. Sietek is, nehogy elkéssek. Már korán reggel talpon vagyok, készülődöm, rendezkedem. Szerencsére a ruhaválasztás nem volt nehéz, hiszen szinte csak elegáns dolgok találhatóak a szekrényemben.
Fel is öltöztem (szándékosan nem fehérbe, mert nem én vagyok a menyasszony), és őszintén remélem, hogy nem nagyon fogok kiríni a tömegből.
Megérkezem az eskettető terembe, ahol már látok pár vendéget, köztük például a vőlegényt is az oltárnál. Elmosolyodom és megközelítem, de egy fura, pánkos hajú alak előz be. Egy démon? Itt? Nem tetszik ez nekem... Fogalmam sincs, hogy kiket hívtak meg Kayáék, de remélem, hogy nem lesz baj belőle. Majd résen leszek... De azért kedvesen fogok üdvözölni mindenkit. Még a pokolfajzatokat is... Addig is intek Gabriel bátyámnak, úgy látom ő már itt ácsorog egy ideje. Hát persze, hiszen ő a vőfély! Jót derülök magamban erre a gondolatra.
Vissza az elejére Go down
avatar
Sátán
Hozzászólások száma :
322
Join date :
2014. Jul. 25.
Tartózkodási hely :
Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Hétf. Május 23, 2016 9:24 am

Ó, Angyalosiéknál lagzi lesz? Hát ezt nem hagyhattam ki. Pláne, hogy az én kis Kayám megy férjhez, azt pedig muszáj megnéznem. Nem, nem tervezek belerondítani a dolgokba. Annyira elvetemült nem vagyok, de az örömapa szerepét átvállalom egész nyugodtan. Inni azt tudok.
A hely, ahol megesküsznek, már elég zsúfolásig van angyalokkal, emberekkel és lám, egy démonka is van, de cseppet sem érdekel egyik jelenléte sem. Lazán végigcaplatok a folyosókon, és berontok abba a szobába, amiben Kaya és a koszorúslányai vannak.
Elé lépek, végignézek rajta, majd egy cuppanósat nyomok az arcára.
- Csodaszép vagy - jelentem ki egy szelíd mosollyal. - No, de sipirc az oltárhoz, még mielőtt becsörtet a fél vendégség, élükön leendő férjuraddal, megnézni, hogy nem-e raboltalak éppen el! - És még a karomat is felkínáltam neki. Ja igen, és lemondtam szokásos hosszú kabátomról és zakót vettem fel. Guglizzatok rá, vagy képzeljétek el, de egy biztos: dögös voltam, mint mindig.
Vissza az elejére Go down
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Vas. Május 29, 2016 9:03 am

Sosem gondoltam volna, hogy az esküvői készülődés, ennyire fárasztó tud lenni. A ruhák rendben legyenek, a virágok időben, nem kókadtan megérkezzenek, az ételt megfelelő helyről szállíttatni, pincérek, zenészek, meghívók, és még annyi minden. De ami igazán kikészítő, az a mostani felfordulás, mindenki ideges, kapkod, viszont legalább már mindenki elkészült. Összenézek a koszorúslányokkal, de még nem mondom ki, hogy megcsináltuk, azt majd csak a legvégén. Arcomon széles mosoly, ahogy Kaya-ra nézek.
- Akkor.. - belém fagy a mondandóm, mert az Örömapa, Lucifer személyesen, becsörtet, igen szó szerint beront a szobába, nem kis frászt hozva ránk, de hát mit várhatunk magától az ördögtől. Forgatom a szemeim, ahogy Kayahoz beszél, de azért nem kis büszkeséget érzek a szavai hallatán. Remélem barátnőm is átérzi, és csak feleannyira ideges, mint én, pedig nem is az én esküvőm. Azért bennem egy kis hang azt mondogatja: Kapd el a csokrot! Kapd el!
Ennek ellenére bátorítóan a menyasszonyra mosolygok, és ha megadja a jelet, elindulhatunk.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vezetö
Hozzászólások száma :
78
Join date :
2014. Oct. 06.
Tartózkodási hely :
Sinoux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Szer. Jún. 01, 2016 12:18 pm

Már vörösre sírtam a szemeimet, ordítani tudnék a fájdalomtól, amit szerelmem elvesztése okozott. Dalennel kiabáltam előtte órákon keresztül, mikor már csak némán meredek előre. Mindketten tudjuk, hogy őt is szeretem, de a Fejedelem halála mélyen megrázott. Gondolataimba mélyedek, szemem sarkából érzékelem, hogy közben Dalen elővesz egy kis dobozkát, és fél térdre ereszkedik előttem.
- KayaMiel, hozzám jössz feleségül? - Néz fel rám, egyenesen a szemem, az arcáról le rí, hogy teljesen komolyan gondolja. Sokkos állapotban nézek fel rá, majd letarolom.
- Igen, igen, igen!


                                                 ******

Sosem gondoltam volna, hogy férjhez megyek valaha, nem hogy Dalenhez. Az igaz, hogy az első pillanattól kezdve vonzódtam hozzá, de nem hittem volna, hogy így alakul a kapcsolatunk. Idegesen ellenőrzök fejben mindent, hogy a helyén van-e, miközben a vendégsereg, a tanúm és a leendő férjem már kinnt vár. Egy szobában illesztem arcom elé a fátylat, miközben koszorúslányaim vesznek körbe, még egyszer megigazgatom a ruhám. Legjobb barátnőm Leila mindenben támogatott végig, éppen megszólalna, mikor valaki beront az ajtón. A lányok ijedten bámulnak rá, míg Lei a szemét forgatja. Elém lép, végignéz rajtam, majd egy cuppanósat nyom az arcomra, amin levakarhatatlan vigyor terül szét.
- Sam! - majdhogynem a nyakába ugrok, már amennyire ezt engedi a ruha.
Bókjától elpirulok, majd biccentek egy köszönömöt, szelíd mosollya megnyugvással tölt el.
- Mindketten tudjuk, hogy nem rabolnál el és valld be, hogy tetszene, ha berontana mindenki - kuncogok, majd erőt veszek magamon, nehogy sírjak. Annyi érzés, érzelem kerít hatalmába egyszerre, hogy alig tudok rajtuk uralkodni. Elfogadom a felkínálást, belé karolok, másik kezemben a csokorral és a lányokra pillantok. Barátnőm bátorítóan mosolyog és vár, hogy megadjam a jelet az indulásra.
- Mehetünk... - vigyorgok, miközben ők elhaladnak előttem - elég furcsa, hogy pont te kísérsz az oltárhoz Sam - suttogom Lucifernek, miközben erősen kapaszkodok belé. Hallom, ahogy a zene már felcsendült, itt az idő...
Vissza az elejére Go down
avatar
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
225
Join date :
2014. Sep. 19.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   Csüt. Jún. 02, 2016 5:28 am

Kérlek, igyekezzetek betartani a sorrendet! (Ha valaki még csatlakozni szeretne, az írjon egy pm-et nekem!)
Gabriel
Dalen Krytal
Rowan Lacross
Ashblade
Sariel
Lucifer
Leila Thomson
KayaMie
l
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Dalen és KayaMiel esküvője   

Vissza az elejére Go down
 

Dalen és KayaMiel esküvője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: alternative :: Alternatív játszótér-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához