Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Uram és parancsolóm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
54
Join date :
2014. Aug. 18.
Tartózkodási hely :
New Orleans
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Uram és parancsolóm   Kedd Dec. 19, 2017 11:45 pm

Uram és parancsolóm

KapcsolatA szolgád vagyok, vagyis csak voltam, az új világ előtt neked dolgoztam, mindig velem végeztetted el a piszkos munkát. Megkeserítetted az életem, de meg is mentetted még a kezdetek kezdetén, szóval hálával tartoztam neked. Éppen ezért belementem az alkuba, hogy téged szolgáljalak. Jobban bele gondolva elhamarkodott ötlet volt a részemről. Amellett, hogy parancsra gyilkolnom kellett a játékszered is voltam, ha úgy tartotta kedved nekem estél egy cseppnyi finomkodás nélkül. Az elején ellenkeztem, majd beletörődtem és élvezni kezdtem azokat az estéinket. Egy forrófejű, hirtelen haragú, beteges, pszichopata, egoista gyilkos vagy, aki kiváló taktikus, gyors észjárású. Nem tudom, hogy valaha éreztél-e irántam valamit, de kialakult kettőnk között egy fajta kapcsolat, aminek nem akartunk véget vetni. Folyton csipkelődtem, idegeiden táncoltam, éles nyelvemnek hála több szócsatát vívtunk. Mindent tudsz rólam, míg én semmit, hiszen, amit most elmondtam arra nem emlékszem.
Régről dereng az arcod, de azok a képek egy embert mutatnak, akit szerettem és talán szívem mélyén most is szeretek. Egyetlen egy dolgot tudok 100% biztosan. Te vagy az ikerfiaim apja. Igen, jól hallottad, apa vagy! Erről valahonnan tudomást szereztél és most minket keresel, hogy visszakapd, ami a jogos tulajdonod.

név: ami neked tetszik
kor: te döntesz
csoport: Démon
rang: amit szeretnél
avatar: Jensen Ackles
státusz: Szabad/Foglalt
Egyéb
PB-ből nem engedek, sorry. Olyan jelentkezőt várok, aki benne lenne durvább játékokban is és semmitől sem riad vissza. A szolga-parancsoló kapcsolat mellett szeretnék valami szerelmi szálat is megmozgatni, de nem azt a csöpögős, nyálas romantikázósat. Inkább a szexre épülő, gyűlöletből kialakuló érzésre gondoltam. Nem árt elolvasni az ET-imet, mert azok rólad szólnak. Ha kitaláltad a neved és bejelentkeztél, dobj meg PM-el.
Nagyon várlak! *-*
Vissza az elejére Go down
 

Uram és parancsolóm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Keresettek :: Játékosok keresik-