Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Aphrodité

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2017. Dec. 28.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Aphrodité   Csüt. Dec. 28, 2017 9:38 pm

Aphrodité
Szerelemben, háborúban mindent lehet


név: Aphrodité
kor: Az emberiséggel egy idős
csoport: angyal
rang: rangja
avatar: Emilia Clarke
KépességSzerelem és szexuális vágy keltése bárkiben, önmaga vagy mások iránt. Termékenység elősegítése.
JellemAki azt hiszi, hogy minden angyal az önmegtartóztatást választotta magának, az nagyon téved. Hisz engem pont, hogy azért teremtettek meg, hogy ezeket megtanítsam az embereknek. Gyakran jártam a földön, és az ókori görögök istennőként tekintettek rám akkoriban.  
Teremtésemnél fogva szenvedélyes lény vagyok, és szeretek érintkezni, csupán az érzés kedvéért is. És szükségem is van arra, hogy naponta egyszer, ha csak egy kézfogást, de csupasz bőr tapintását érezzem a kezeim alatt. Szeretek mindent, aminek szép a külleme, a virágokat, az ékszereket, a napfelkeltét, a nevetést. És szerelmes vagyok a szerelem puszta gondolatába.
Általában hosszú ruhákat hordok, időjárástól függetlenül, és most, hogy az angyalok és démonok elmerészkedtek, már nem is kell úgy tennem, mint aki fázik, mert nem lepődnek már meg annyira rajta. Hosszú szőke hajam szinte mindig valamilyen fonat fogja össze, néha teljesen, időnként csak félig, de ügyelve arra, hogy az is szép legyen a szemnek.  

ElőtörtnetHáború dúl, vér és halál minden felé, szemnek cseppet sem kellemes látvány, a szívem sajdul belé, hogy ilyen ellenségesen állnak egymáshoz. Egy dombtetőn állva figyelem, ahogy a kardok csapódnak egymáshoz, és állatias üvöltések sokaságát, és segélykérő sikolyokat sodor felém a szél.  A szívem hevesen ver, és én is sikítok, üvöltök, szenvedek, fülemet befogva, de még mindig hallom a halálhörgéseket, a szenvedést, és nem érzek semmi szépet, semmi jót, úgy érzem, hogy belehalok én magam is.
Különleges erőt érzek magam körül, nem földit, és nem is angyalit. Könnyeimet leküzdve pillantok körbe, és megállapodik a tekintetem egy férfin, aki szinte éhezve nézi a távolban a harcot. Nagyon magas, és izmos, a pillantása állatias és vörösen izzik. Ajka elégedett mosolyra húzza, és úgy áll ott, akár egy szikla, akit nem lehet elmozdítani.
Szeretném megérinteni, bár tudom, hogy tilos, szeretném végighúzni azon a mellkason a tenyerem, még akkor is, ha valószínűleg eltörné. De ez a vágy elég, elég ahhoz, hogy megállítsam ezt az értelmetlen harcot, és gyilkolást. Elönt az erő, és pár perc múlva a kardok csattanása elhalkul, a testek finomabban csattannak egymásnak, és a kiáltások helyét átveszik a sóhajok. De az a férfi csak áll tovább, arckifejezése nem változik, még mindig éhesen pásztázza a tömeget, mintha mit sem számítana neki, hogy az emberek mire éheznek éppen.  Azóta sem láttam azt a férfit, csak akkor ott, abban az ősidők óta elfeledett csatában, de időnként eszembe jut, az az éhező tekintet.
Manapság szexuálterapeutaként keresem a kenyerem az emberek világában, és pároknak adok tanácsot, hogyan oldják meg a gondjaikat. Néha pedig meglátogatom, a meddőségi klinikát ott segítek megtermékenyíteni az embereket, akiknek nem adatott meg az a csoda, hogy gyermekük születhessen. Ez utóbbit, mondjuk csak titokban teszem, mert sajnos nem mindenkinek való gyermek.  
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Aphrodité   Pént. Dec. 29, 2017 6:56 pm
Elfogadva!


Most mondanám hoyg örülök a jövetelednek, de több okból sem lenne igaz, én minek hazudjak? Tudod jól hogy minden tollas dögöt utálok korra, nemre és küllemre való tekintet nélkül ez alól te sem vagy kivétel. Mélyen sajnáltam hogy annak az a démon, akit amúgy tudom is hogy kicsoda (ne örülj, úgyse mondom meg!) nem ölt meg annak idején, hanem hagyott elmenni és nem zárta le ezt a dolgot. Öreg hiba.
Szóval az előtörténetednek nevezezett szörnyű és angyali maszlag a rendjn volt, egy ilyentől nem is vártam volna mást, így nem lepett meg igazán, csak az hogy....

Mégishogyafenébenemlettélrosszulsajátmagadtól?! Very Happy
Vissza az elejére Go down
 

Aphrodité

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Angyalok-