Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Asmodeus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hozzászólások száma :
1
Join date :
2017. Dec. 28.
Tartózkodási hely :
♞ Ha épp nem az emberek között, a Poklot járom. ♞
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Asmodeus   Pént. Dec. 29, 2017 9:16 pm

Asmodeus/Éhínség
És mikor felnyitotta a harmadik pecsétet, hallám, hogy a harmadik lelkes állat mondá: Jőjj és lásd. Látám azért, és ímé egy fekete ló; és annak, a ki azon üle, egy mérleg vala kezében.


név: Asmodeus (Femine/Éhínség)
kor: 5560
csoport: Démon
rang: Lovas
avatar: Jason Momoa
KépességÉhség: Lényegében vágymanipulációról van szó, azzal a különbséggel, hogy nem korlátozódik le a testiségekre. Képes leküzdhetetlen éhséget, szomjúságérzetet ébreszteni másokban vagy épp meglévő vágyakat kiszagolni és felerősíteni, legyen szó szexuális vágyról vagy káros szenvedélyek iránti (alkohol, nikotin, drogok) függőségről. Hatalma szabadjára engedésekor képes előbb az őrületbe, majd végzetes mértéktelenségbe taszítani áldozatát.
JellemMegannyi szóbeszéd szereplőjeként többféle alakban feltűntem már az emberek mítoszaiban. A démon, kinek hatalma segédkezett Salamon templomának építésében, a Pokol egyik hercege, a bujaság főbűnének megtestesítője, ki élősködik a halandók testi vágyain... ez utóbbi áll a legközelebb az igazsághoz. Voltam például már bukott angyal is eme történetekben, ki, Lucifer bukását követően ihletet kapva háborút szított a Mennyekben, hogy az övé légyen Isten trónja... micsoda bődületes baromság... de aztán, mit várjon bárki is a primitív, szőrtelen majmoktól. Elvégre, egyiküknek sincs igazán fogalma arról, hogy ki is jár köztük valójában. Még most sem, hogy tudnak a Pokol és a démonok létezéséről. Fogalmuk sincs arról, hogy egyike vagyok azon négy idős lényeknek, kik a vég órájában elhozzák majd a földi kárhozatot. Háború végigvágtat majd a világukon, s nyomában az emberek egymás ellen fordítják majd felhalmozott fegyvereiket, én pedig követem a fivéremet. Fekete lovammal járom be a világukat, hogy a harcoktól megfáradt testüket a fizikai fájdalom mellett valami egészen elemi erő kerítse hatalmába: a vágyaik, a szükségeik... az éhségük veszi majd az eszüket. Mert hiába is harcolnak ellene, sosem tagadhatják meg azt, ami bennük dúl, azt, ami belülről kaparássza őket éles, láthatatlan karmaival, hogy fenevad módjára kiszakítsa magát testükből, s üvöltve, sikoltva követelje azt, mi a testnek, porhüvelyének kell. Étel, víz, ajkak égető csókja, mámorító kielégülés... minderre áhítoznak, én csupán lerántom róluk a leplet. Létezésem iróniája, hogy tán szörnynek tarthatnak érte, a valódi szörny a hitvány emberekben mutatkozik meg, minekután hatásomnak nem tudnak ellenállni és felfedik a maszk mögötti valódi arcukat. Nemi erőszak, pedofília, prostitúció, falánkság, hedonizmus, bűnök és bűnöseik, kik világszerte megmutatkoznak az eljövetelemkor. Hiszen ott lakozik mindükben. S ahogy nem kerülhetik el a Halált, nem állíthatják meg a Háborút, nem győzhetik le a testeket lassan felemésztő Ragályt, úgy nem menekülhetnek el valós lényüktől, előlem sem.

ElőtörténetHAMAROSAN!!!!
Vissza az elejére Go down
 

Asmodeus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Karakteralkotás :: Félkész lapok-