Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Angyalok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Angyalok leírása   Pént. Aug. 01, 2014 3:06 pm
Az angyalok Isten teremtményei, kiket azért teremtett, hogy védelmezzék, és szeressék az embereket. A Biblia szerint az angyalok szolgáló szellemi lények, akiket Isten arra teremtett, hogy az ő akaratának engedelmeskedjenek. Az Úr angyalainak feladata: Isten dicsérete és imádata, parancsolatainak végrehajtása, isteni üzenetek továbbítása, hívő emberek szolgálata, különösen a gyermekek képviselete, védelme. Közreműködnek Isten terveinek és ígéreteinek megvalósításában (például a megváltás hirdetése, az ellenséges erők ellen való harc Isten népének oldalán, Isten ítéletének végrehajtása).
De itt, nem szellemi, hanem hús-vér, emberi alakban lépkednek az emberek közt.
Csak és kizárólag az érdekli őket, hogy az embereket megvédjék, de ennek ellenére, nem sűrűn közösködnek velük. Jó szívű, kedves, határozott lények. Gyilkos szándék nincs bennük, de tudják mi az a düh és szomorúság.

Az angyalok így is képesek szerelembe esni, legyen az ember, démon, vagy másik angyal, és gyereket  tudnak nemzeni (kivéve a démonokkal).
 
Minden angyal rendelkezik szárnyakkal, aminek színe a rangjukkal változik. Három színű tollazat van.
Fekete: az újszülött, fiatal angyaloké.
Szürke: az idősebb, tapasztaltabb angyaloké.
Fehér: idős angyalok, ebbe beletartoznak az Arkangyalok is.

A Nefilimek, vagyis félangyalok, is rendelkeznek szárnyakkal, de az övék mindig is szürke marad, mígnem, halálukkal teljes angyallá nem vállnak. (Erről a nefeilimeknél olvashatsz bővebben)

Mint ahogy a démonokat, úgy angyalokat is megölhet bárki, aki rangban és erősebb nála. Ehhez pedig elég egy démon vérébe mártott ezüst fegyver. Itt is szükséges azért emberre halálos sérülést okozni, hogy aztán angyalnak ténylegesen vissza kelljen térnie a mennyországba. ha ez nem történik meg, meghal.
Nem öregszenek, és a démonokhoz hasonlóan, halálukkor a lelkük semmissé lesz.

Az angyaloknak is szükségük van táplálékra, bár nem olyan sokra, mint az embereknek. Különösen kedvelik a földi ételeket, és mint a démonok, úgy ők is táplálkozhatnak az emberek érzéseiből. Aludniuk nem szükséges, de köztük is akad, aki szeret szunyókálni egy kicsit.
Látásuk, hallásuk szaglásuk kifinomult, és ők is megérzik társaik, emberek és démonok érzéseit. Ők is képesek a gondolati úton való kommunikációra, ahogy a démonok is. Szintén elég magas szinten kell állnia egy adott angyalnak, hogy akár földrészeken átívelő távolságból tudjon üzenni egy másiknak.

Képességeik


Halhatatlanok - ami annyit tesz, hogy nem öregednek, és nem fognak meghalni semmilyen betegségtől. Csak a démonvérbe mártott fegyver képes őket megölni, ha a sebzést követően, nem térnek vissza a mennyországba, akkor meghalnak.

Regenerálódás - Mindenki tudja, hogy ez mit is takar. A regenerálódás a gyógyulással egyenlő. Az angyalok, démonok és féllények regenerációja sokkal gyorsabb, mint egy emberé. Ámde, mikor egy sima sérülést kapott angyal, vagy démon alig pár órán belül meggyógyul, addig egy féllénynek, legalább egy egész napjába telik, amit jobb nem ugrándozva tölteni.
Ha egy démont felszentelt ezüstből készült fegyverrel sebeznek meg, akkor mihamarabb vissza kell térnie a pokolba, hiszen az halált okozhat, persze, ha a seb komoly, és emberre is halálos mértékű.

Teleport - Minden démon és angyal képes erre, de vannak hátrányai, mint például a végcélt jól kell ismerni, nehogy mondjuk egy falban, fában, vagy bármilyen más dologban érkezzünk meg, különben abba nagyon gyorsan belehalhatunk.
Az erőtől és rangtól függően tud egy adott angyal vagy démon nagyobb és nagyobb terület közt teleportálni. A arkangyalok, vagy a lordok, akár kontinensek közt is képesek utazni, míg egy újszülött csupán városon belül.
A társas teleportálás is lehetséges, már attól kezdve, hogy elsajátítottad ezt a tudást, ámde, nagyon kell figyelni, hiszen nem könnyű. Egy emberrel való teleportálás, ami balul sül el, akár a saját, és az ember életébe is kerülhet. Sok energiát emészt fel abban, aki teleportál, és, ha nincs benne elegendő energia, belehalhat, akár az utazás során is, és bárhol is legyenek akkor éppen, újra testet öltenek. Ez lehet egy falban, vagy az égbolton, bárhol, és így azonnali a halál az embernek is, hiszen a zuhanás, a fal vagy bármi megölheti. Ha pedig nagy mázlija van, és túléli, biztos, hogy soha többé nem akar majd újra teleportálni.

Repülés - képesek repülni, szárnyaikat használva, de nem sűrűn teszik, a teleportra esküsznek jobban. Kivéve a fiatalabb egyedek, akik még nem tudják tökéletesen használni a teleportálást.
Extra képesség - Minden angyalnak van egy extra képessége, amit az user fantáziájára bízunk. Csupán az arkangyalok képességei kötöttek.

Gyengeségeik


Démonvér - egyfajta méreg az angyaloknak. Legyengítik a testet, és legalább egy hét vagy másfél kell, amíg kitisztul a szervezetből, addig pedig alig szabad mozdulni, különben a regenerálódás eltarthat.

Sötétség - A fényhez szokott lények, rettegnek a sötétségtől (nem az éjszakától), ezért mindig náluk van egyfajta pálca, ami fényt hoz, a sötétségbe. Nagyon ügyelniük kell rá, hiszen, ha elvesztik akkor a félelmük olyan hévvel eluralkodhat rajtuk, hogy abba bele is őrülhetnek.

Földi lét - nem bírnak sokáig a földön maradni, bármennyire is szeretne a többség. Maximum hónapok telhetnek el úgy, hogy nem térnek vissza a mennyei országba. Ha ez nem történik meg, az angyal egyre jobban elveszti erejét, legyengül, míg végül soha nem lesz képes visszatérni, és abba, akár bele is halhat.

Rangsorolás

Szeráf - az angyalok legmagasabb rangján foglalnak helyet. Maga Isten mellett állnak, mindig a közelében vannak. Ezért sem mennek soha emberek közé.
Arkangyalok - a vezetők, akik az alacsonyabb rangú angyalokat vezetik. Elsők közt mennek a Földre, ők vezetik a csatákat. (Ebből hat van, hetedik Samael, vagyis Lucifer)
Őrangyalok - angyalok kik, egy ember mellé kirendelt testőrök. Sosem mutatkoztak meg annak az embernek, hacsak nem egy idegen emberként láthatták őket. A ő dolguk vigyázni arra a személyre, ki mellett állniuk kell a nap huszonnégy órájában. Beszélhetnek hozzá, vagy akár jelzéseket is küldhetnek neki. Sőt volt olyan, hogy emberi alakban megismerkedett az őrangyal az emberrel. Ám most, hogy az apokalipszis elérte a földet, bátran jelennek meg mint őrangyalok az emberük mellett.
Vezetők - közvetlen emberek mellett vannak. Védelmezik őket és próbálják a jó útra terelni a tévelyedett lelkeket. Olyanok, akár a démonoknál a Gyűjtők, csak itt pont annak ellenkezőjét teszi. Nem őrangyalok ők, hiszen nekik nincs állandó, kirendelt emberük. Csupán keresik a tévelyedett lelkeket, és megpróbálják azokat a jó útra visszavezetni. Lehet ezt emberi, vagy létsíkú testben. Az utóbbi kicsit veszélyesebb, hiszen az így is tévelygő ember, akár azt is hiheti, hogy megbolondult, ha egy angyal az álmaiban, vagy más úton szól hozzá.
Hírvívők - a menny és a föld között ingázó angyalok, akik a főbb információkat viszik hírül.
Újszülöttek - az újonnan megszületett angyalok. Vagyis halott lelkek, akik immár angyalként születtek újjá. Ám, de nem minden halott emberből lesz újszülött. Ez is egyfajta kiválasztással történik, amiről maga az illető nem is tud. Ez a kiválasztás pedig eltarthat akár évekig is, miközben a holt lélek magáról sem tud. Ezért van, hogy általában, amint magához tér, immár angyalként, azóta több száz év is eltelhet a földön. Ritka esetekben, már haláluk előtt kiválasztják ezeket az embereket és ők azonnali angyallá válnak, amint meghalnak. De nekik tilos a földre menniük, hiszen újonnan halott ember nem térhet csak úgy vissza az emberek közé.
Nefilimek - féllény.

Arkangyalok

Michael - a vezető, a legerősebb angyal a hét közül. Extra képesség: Kardjával képes megölni bármelyik démont.
Samael - vagyis Lucifer, kit száműztek a mennyek országából, és megalkotta saját birodalmát a poklot.
Gabriel - a hírvivő néven is ismert angyal, bár köze sincs hozzá. Extra képesség: Képes elősegíteni a nők a fogantatását és előhozni a születendő gyermekben egy kiváltképp erős tehetséget.
Rafael - a gyógyító. Extra képesség: Bárkit képes meggyógyítani egy szempillantás alatt, kivéve saját magát.
Uriel - az arkangyalok közül leginkább földi, a legközvetlenebbül és legerősebben kötődik a földhöz. Extra képesség: Képes bármilyen érzelmet közvetíteni mind emberbe, mind démonba egyaránt.
Sariél - a végrehajtó. Extra képesség: választható
Raguél - a többi arkangyal és angyal felügyelője, ő biztosítja közöttük a harmóniát, az összehangolt működést és a rendet. Extra képesség: választható

//A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Angyalok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-