Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Démonok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Démonok leírása   Pént. Aug. 01, 2014 3:09 pmA démonok Lucifer teremtményei. Az első démonok Samael gyűlöletéből születtek, magukban hordozva azt és átadva minden más démonnak. Ezért is gyűlölik annyira az angyalokat és embereket.
Az idők során újabb és újabb démonok születtek. Voltak akik más démonszülőktől, és voltak olyanok, akik emberből váltak azzá, haláluk után. De, nem minden emberből válik démon, aki csak meghal. Kiválasztással, kerülnek ilyen nemes posztra. Mások lelkei az örök kárhozatban szenvednek és a pokol tüze perzseli bőrüket az örökkévalóságig.
A közhiedelemmel ellentétben igenis erős  érzelmeik vannak, különösen az emberekből lett démonoknak, akikben még ott pislákol az emberi mivoltuk apró szikrája. De minden ilyen érzelmet felülír az a megmagyarázhatatlan élvezet amit az emberek kínzása során éreznek. Szerelemre is hajlamosak, de nagyon ritka, ha egy ember iránt táplálják azt. Kimondottan ritka!
Ha egy démon beleszeret egy emberbe és ezt fel is vállalja, akkor a szeretett személyre a biztos halál vár. Képesek gyermeket nemzeni az embereknek, de angyaloknak nem.

A féldémon gyerekek, kitaszítottak a démonok világában, bár, ez attól függ, melyik énjük dominál. (erről a csoportoknál olvashatsz többet)
A démonok halhatatlanok. Halandó fegyver, nem öli meg őket, ahogy betegségekre sem reagálnak. Ám, a felszentelt víz például, lemarja a húst a csontjaikról, vagy a felszentelt ezüstből készült kés, kard vagy bármilyen fegyver képes halált okozni, de igen körülményes. Ha egy angyal vagy ember, egy ilyen fegyverrel emberre is halálos sérülést okoz, akkor a démonnak nagyon gyorsan vissza kell térnie a pokolba, hogy ott újra regenerálódhasson a pokol tüzében, hiszen, ha a földön marad, rövid időn belül meghal. Halálakor a lelke semmissé lesz, örökre eltűnik. Sokáig élnek, több ezer éves kort megérnek, bár az előtt, hogy elfoglalták volna a földet, rengeteg volt a belviszály, ki kellett ereszteniük gyilkos ösztöneiket, így egymást kaszabolták a pokolban.
Ebből kiindulva, gyorsan cserélődtek a démonok, és nem tudni olyanról, aki hétezer évesnél idősebb lenne. Kivéve természetesen Lucifert.

A démonoknak is szükségük van táplálékra. Mindent képesek megenni, legyen az emberi étel, vagy az emberek félelme, de olykor az igazán kegyetlen démonok az emberhúsra sem mondanak nemet. Nem különösebben szükséges aludniuk, sőt, egyáltalán nem, de vannak, akik azért szeretnek egy-két órát szunyókálni.
A démonok ezek mellett képesek gondolati úton kommunikálni egymással, ha szorosabb kötelék alakul kiztük. Például szolga és ura, úrnője erre képes, vagy Lucifer és lordjai. Mindazok, akik egyfajta szövetséget kötöttek. Így a démonok az emberi szolgákkal is képesek úgy beszélni, bármilyen távlatból, hogy nem kell mozgatniuk a szájukat, vagy nem kell egymás mellett állniuk.
Mindezek mellett, érzékelik az érzelmeket, melyek emberből, angyalból vagy más démonból áradnak. Az utóbbinál csupán a fiatalabb és gyengébbeket tudják érzékelni tisztán.
Szaglásuk, hallásuk sokkal jobb mint az emberé, és a vér, a tiszta ember és angyal vér, beindít náluk egyfajta ösztönös gyűlöletet, mely arra ösztökéli, hogy keressék meg a forrást és azonnal öljék meg. Látásuk csupán az éjszakában kitűnő. Nappal, a fény, elvakítja őket, éles fájdalmat éreznek a szemükben, ezért sem szeretnek odakint lenni nappal. Nem bántja őket a fény, és az erősebb, leleményesebb démonok, igenis megtanulják, hogyan győzzék le ezt az elviselhetetlen fájdalmat. De ők sem tudnak egész nap odakint botorkálni, hiszen mindemellett a nap, képes kiszívni belőlük az energiát. Vagyis ez nem pontos. egyszerűen csak fáradékonyabbak lesznek a napon.

Képességeik

Halhatatlanok - ami annyit tesz, hogy nem öregednek, és nem fognak meghalni semmilyen betegségtől. Egyedül a számukra veszélyes felszentelt ezüsttel okozott halálos seb okozhatja a halálukat, vagy más démonok, akik könnyűszerrel megölhetik őket. Lucifer, részben angyal, de mivel ő a teremtőjük, bárkit megölhet.
Regenerálódás - Mindenki tudja, hogy ez mit is takar. A regenerálódás a gyógyulással egyenlő. Az angyalok, démonok és féllények regenerációja sokkal gyorsabb, mint egy emberé. Ámde, mikor egy sima sérülést kapott angyal, vagy démon alig pár órán belül meggyógyul, addig egy féllénynek, legalább egy egész napjába telik, amit jobb nem ugrándozva tölteni.
Ha egy démont felszentelt ezüstből készült fegyverrel sebeznek meg, akkor mihamarabb vissza kell térnie a pokolba, hiszen az halált okozhat, persze, ha a sem komoly, és emberre is halálos mértékű.
A teleportálás - Minden démon és angyal képes erre, de vannak hátrányai, mint például a végcélt jól kell ismerni, nehogy mondjuk egy falban, fában, vagy bármilyen más dologban érkezzünk meg, különben abba nagyon gyorsan belehalhatunk.
Az erőtől és rangtól függően tud egy adott angyal vagy démon nagyobb és nagyobb terület közt teleportálni. A arkangyalok, vagy a lordok, akár kontinensek közt is képesek utazni, míg egy újszülött csupán városon belül.
A társas teleportálás is lehetséges, már attól kezdve, hogy elsajátítottad ezt a tudást, ámde, nagyon kell figyelni, hiszen nem könnyű. Egy emberrel való teleportálás, ami balul sül el, akár a saját, és az ember életébe is kerülhet. Sok energiát emészt fel abban, aki teleportál, és, ha nincs benne elegendő energia, belehalhat, akár az utazás során is, és bárhol is legyenek akkor éppen, újra testet öltenek. Ez lehet egy falban, vagy az égbolton, bárhol, és így azonnali a halál az embernek is, hiszen a zuhanás, a fal vagy bármi megölheti. Ha pedig nagy mázlija van, és túléli, biztos, hogy soha többé nem akar majd újra teleportálni.
Manipulálás - Gyengébb démonokat és az embereket is képesek manipulálni. Elég csupán egyetlen pillantás, és az áldozat egy rongybabaként zuhan össze, amit aztán a démon úgy mozgat, ahogy akar. (Ez kizárólag a 5000 éven felüli démonoknak engedélyezett.) És minden bizonnyal nála alacsonyabb rangú és erejű ellenfélnél működik.
Erőelvonás – képesek megakadályozni, hogy más démonok használják az erejüket vagy beszéljenek. (csak és kizárólag a lovagok képesek erre)
Extra képesség - minden démonnak van egy extra képessége, amit az user fantáziájára bízunk.

Gyengeségeik


Szenteltvíz - leégeti a húst a csontjaikról, aminek a regenerálása, akár egy, másfél hétbe is beletelhet.
Felszentelt ezüst, avagy angyalpenge - szintén nagyon hatékony a démonok ellen. Ha egy démont megsebeznek, súlyosan (mondjuk szív lövés, szúrás), akkor abba bele is hallhatnak, ha nem térnek azonnal vissza a pokolba. Onnan pedig addig nem tud visszatérni, míg meg nem gyógyul teljesen. Ez lehet akár egy hét, egy hónap, de talán egy év is. Attól függ, milyen idős a démon.
Napfény - Rosszul látnak a napfényben, hiszen szemük az örökös sötétséghez szokott hozzá. Ezért is inkább csak éjszaka látni őket, így nappal az emberek szabadon portyázhatnak, élelmet gyűjthetnek, meg miegymás.
Szentelt föld - Nem képesek szentelt földre lépni. Egyfajta áthatolhatatlan védőpajzs, áll a terület körül. Ilyen helyek, a templomok, régi temetkezési helyek, vagy szent szobrokkal ellátott kegyhelyek. Kivételt képeznek a féldémonok, de azok közül is csak azok, kikben az emberi én dominál.

Rangsorolás


A démonoknak megannyi kasztjuk és rangjuk van, de én most csak a legfontosabbakat sorolnám fel, fentről lefelé haladva.

Sátán- a pokol és démonok uralkodója. Angyal, akit atyja letaszított a mennyből, így ő bosszúszomjának élve, megalkotta hát a poklot és az azokat benépesítő démonokat.  Ám, ő nem öl csak úgy se angyalt, sem pedig embert, pedig megtehetné mindkettőt. Egyszerűen a démonokra hagyja ezt a kiváltságot, legalább is, ami az embereket illeti.
Lordok - Ők is lovagok, de magasabb szinten állnak, hiszen ők a legerősebbek. Három Lord van csupán akik elég erősek és megbízhatóak, hogy Lucifer mellett álljanak a nap huszonnégy órájában. Lucifer maga választja ki őket. Ők max. 7000 évesek lehetnek. Lucifernek hála, immár szárnyakkal is rendelkeznek. Nem olyan, mint az angyaloké, hanem a jól ismert bőrszárny.
Fejedelmek - azon démonok egy csoportja, kik a rendet ügyelik a pokolban és a földön is egyaránt. A pokol és a föld is területekre van osztva és minden területen legalább egy fejedelem van, aki az uralkodó, akinek feladata a démonok szabályozása. Ők Lucifer régensei. Nem állnak vele egy szinten, de minden más démon felett uralkodnak, kivéve a Lordokat. Szintén kaptak szárnyat az elmúlt három évben. Ők minimum 6500 évesek lehetnek.
Végrehajtók - akik a felsőbb körökben elhangzott parancsok szerint járnak el. Legyen az egy büntetés, kivégzés, behajtás, bármi.
A pokol lovagjai - harcosok, kik megérettek arra, hogy Lucifer oldalán küzdjenek a csatákban. Erős démonok, akik a békeidőkben leginkább az emberek riogatásában lelnek örömet, vagy éppen a fiatalabb démonok kiképzésében vesznek részt. Nekik is be kell tölteniük az 5000 évet, hogy elég erősek legyenek ahhoz, hogy eddig eljussanak.  
A négy lovas - az apokalipszis hírnökei. Ők minimum 5000 évesek lehetnek. A négy lovasnak ereje lovaikban rejlik, amik állandóan a nyomukban járnak, követik gazdáikat egy másik létsíkon, és mikor a lovas előhívja, akkor teljesedik ki igazán az ereje.
A lovasok cserélhetők, sok lovas volt már mióta csak léteznek, csupán a lovak a fontosak, kikben ott rejlik az erő. Ha a ló meghal, azzal az apokalipszis négy lovasából három marad. És maga a démon, ki addig lovas volt, a biztos halál várja, amiért nem vigyázott lovára.
Gyűjtők - avagy babiloni szajha. Ők azok a démonok, akik megkísértik az embert és a rossz útra próbálják terelni. Olyanok, akár az angyaloknál a vezetők, de míg az egyik a jó útra, addig a másik a rossz útra tereli a lelket. Amint egy démon betölti a 700 éves kort, ha természetesen nem emberből vagy féldémonból született, akkor automatikusan ebbe a csoportba kerül. Viszont a 2000 éves kort betöltve, kezdheti a harcokat, hogy minél magasabb szintre jusson.
Fekete szeműek - démonok, akik emberből születtek. Nekik is szintén vörös szemük van, de mikor emberi mivoltuk kezd előtérbe kerülni egyre jobban elsötétül, mire fekete nem lesz. Ez egyfajta jelzés a többi démonnak, hogy itt az ideje visszaterelni a "helyes" útra a lelket, vagy megölni. Ők max. 2000 évesek lehetnek. Ha elérik ezt a kort a szemük immár nem váltogatja színeit, Hanem, amelyik része dominál, ember vagy démon, annak megfelelően állapodik meg feketén, vagy vörösen. Ha az előbbin marad akkor bizony halál vár rá.
Újszülöttek - Egy démont, legalább 700 éves koráig hívnak újszülöttnek. Attól függ, mikor éri el azt az állapotot, hogy immár tökéletesen használja minden képességét.
Ez után a fiatal démonnak, választania kell, mely rangot szeretné elérni, és harcok, küzdelmek, gyilkosságok árán kell felküzdenie magát addig. Itt persze a négy lovas és a Lordok kivétel, hiszen őket maga Lucifer választja meg.
Féldémonok - Ember, és démon közös gyermeke. Ők max. 500 évesek lehetnek.

Évek:
halál-700: Újszülött
700-2000: Fekete szemű, ha a démon ember, vagy féldémon volt
2000-5000: Gyűjtő
5000-7000: Pokollovag, Végrehajtó, Lord, 6500-tól fejedelem

//A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Démonok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-