Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Féldémonok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Féldémonok leírása   Pént. Aug. 01, 2014 3:10 pmFélig emberek és félig démonok. Ők általában erőszak által fogannak, nem szerelemből. Bár az utóbbi sem lehetetlen, akkor viszont nagyon nagy bajban van az emberi szülő.
A féldémonok öröklik mindkét szülő jellemét, és nem mindegy, melyik dominál. A démonok sokra tartják azokat a féllény kölyköket, kikben több a harag, a gyűlölet, a kegyetlenség és vérszomj, mint a könyörület, barátság és mi egyéb. Ez szemükön is meglátszik.
A féldémonok változtathatják szemük színét, persze nem önként. Ahogyan a démoni énjük kezd előtérbe helyeződni, a szemük vörös lesz, míg az emberi, feketére vált. Ez bármikor bekövetkezhet, akár napi szinten váltogathatja magát a szem színe, attól függ, hogy az adott személyben milyen érzések dominálnak.
De ez nem veszélytelen. Hiszen az emberi érzéseket megvetik a nagy és erős démonok, így bármilyen eszközt bevetnek, hogy a féldémon tudja, mi a "helyes".

Hasonlóan a nefilimekhez, ők sem képesek megtermékenyíteni más démont, embert, vagy angyalt. Csak is akkor, ha haláluk bekövetkeztekor végleg démonná nem válnak.
Nem halhatatlanok, nincsenek különleges képességeik, hiszen csak féllények. Gyorsabban regenerálódnak, az igaz, de azonnal belehallhatnak egy ember számára is azonnali halálos sérülésbe.
Gyermekként is hasonlóan fejlődnek mint a félangyalok, ők is tíz éves korukra már 25-30 évesnek tűnnek, és ilyenkorra elérik értelmiségük csúcsát is, de a drasztikus lassulásnak köszönhetően, ők is sokkal tovább élnek mint az emberek.

Mivel félig emberek így nekik is szükségük van rendszeres tápanyagbevitelre és alvásra, bár azért kevesebbre mint a normál emberek. Egy-két, legfeljebb három óra bőven elég nekik. 
Azt még hozzá kell tennem, hogy ők nem esznek ember húst, már csak az emberi énjük miatt sem.
Különleges képességük attól függ, hogy a démoni vagy az emberi oldaluk dominál-e náluk. Ha a démoni az erősebb, akkor a szülőjük erejét képesek kisebb mértékben használni. (Például, ha valakinek a teleportálás a fő ereje, akkor a féldémon is képes lehet kisebb távokat megtenni így.)

/
/A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Féldémonok leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-