Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Szabályzat   Szer. Júl. 23, 2014 5:37 pm

Regisztráció, karakteralkotás

Egy vagy kéttagú, maximum három tagú névvel regisztrálj. Az egytagú neveket csak angyal és démon karakterektől fogadunk el. Angol, vagy a származásodtól függően válassz nevet.
Nem fogadunk el cicuka12 meg hero32 neveket. Ezeket 48 órán belül töröljük.

Karaktered illeszkedjen az oldal témájához. Avatarkép mérete 200*320-as legyen. Nem fogadunk el manga illetve egyéb rajzolt képet. Mindenféleképpen valós személy legyen.
Ha egy másik user lefoglalta azt az avatart, akit te szerettél volna, de még nincs kész a karakterlapja, akkor bizony a gyorsaságon múlik, melyikőtöké lesz. Akinek hamarabb kész van az előtörténete, ezzel hamarabb tudja lefoglalni az avatart is.
Aláírásod mérete 500*250-es legyen. Ha ennél nagyobbat szeretnél, tedd spoilerbe, ne húzza szét az oldalt.
Ha lehet, mind az avataron, mind az aláíráson kerüld az obszcén szöveget. Ha ilyet találunk törölni fogjuk és a tulajdonost figyelmeztetésben részesítjük!

A karakterlapod elkészítésére két hetet kaptok. Ha a megadott idő nem elég, értesítsétek az egyik vezetőt. Amennyiben ez nem történik meg, figyelmeztető üzenetet küldünk, és ha arra sem reagálsz, a regisztrációdat töröljük.
Ha készen vagy a karaktereddel azt jelezd az adminoknak a gyorsabb elbírálás végett!

A játék szabályai

Csakis az elbírálást követően lehet játékba kezdeni!

Mivel ez egy társasjáték, így tartsd tiszteletben a többi játékost!
Ne mozgasd mások karakterét!
Figyelj oda, mit ír!
Ne ölj!

Ha játékba kezdenél, nyiss egy topicot a saját és társad nevével. Az első játék kezdetekor tüntessétek fel a helyszínt is.
Obszcén tartalom és a káromkodás megfelelő szerepjáték, valamint megfogalmazás mellett engedélyezett.
Nincs szószám korlát, de azért ne két soros reagokat írjatok, hiszen arra elég nehéz válaszolni. Sokkal élvezetesebb a játék, ha leírod a karaktered érzéseit, gesztusait is.

A fórumon nem tiltott a felnőtt tartalmú játékok kijátszása, de mindenféleképpen jelezd ezt a játék elején! Ha lehetséges, próbáljátok meg ízlésesen megírni ezeket.

Nyugodtan hozhattok multikaraktert is. Ennek mennyiségét nem szabjuk meg, de amint látjuk, hogy az egyik el van hanyagolva, figyelmeztetésben részesítjük a megalkotót. Ha úgy döntesz, hozol egy multikaraktert, akkor azt jelezd az adminok felé is! És ha lehet, ügyelj a férfi-nő arányra is.


Chat és Chatbox

Az oldalon két chat található, egy belső és egy külső. A külső nem a hirdetéseknek van, hanem a vendégeknek, akik az oldalról érdeklődnek. Emellett ott jelezheted a társadnak, ha elkészültél a reagoddal, vagy egy gyors bejelentést tennél.

Mindkét chatre érvényes, hogy kerüljétek a nem kívánt hangnemet és az obszcén szövegeket. Amennyiben ez előfordul, akkor azt azonnal kitiltjuk!

A belső chaten megengedett a játék is, de ügyeljünk oda, hogy azért a játékteret ne hanyagoljuk el. Amennyiben valaki egy hónap eltelte alatt nem reagál egy adott karakterrel, de a chaten igenis játszik, akkor a karakter ki lesz tiltva a chatről amíg az adminok úgy nem látják, hogy visszatérhet. Amíg súrolja az ízlés határát a játék, bármi kijátszható, de ügyeljetek oda mások igényeire is.    

Egyéb fontos dolgok

Ha valakivel valamilyen probléma adódik, és úgy érzed hiába szólsz az adott illetőnek, akkor nem kereszteshadjáratot indítunk, hanem szólsz az egyik (általad legszimpibbnek talált) adminnak, és utánajárunk az ügynek.

A leírt reagokért egyedül csak és kizárólagosan az adott user felel, így annak tartalmáért az adminok felelősséget nem vállalnak. Amennyiben az rasszista, sértő vagy egyéb módon ellene van a jó ízlésnek, azt azonnal törölni fogjuk!

Az oldalon él a szerzői jogok védelme, így kérjük ne lopjatok el semmit, hiszen ha szépen kéritek, akkor valószínűleg nem fogjuk megtagadni a segítséget tőletek.

A szabályok értetek vannak és nem azért, hogy legyen mivel szekíroznunk benneteket, így tartsátok be ezeket.

Az oldal egészében érvényes a Netikett, így kérünk, kerüljük a megsértését.

A staff értetek van és nem ellenetek, illetve vegyétek figyelembe, mi is csak emberek vagyunk, mi is hibázhatunk, de ha kulturáltan jelzed ezt felénk, akkor mi is tudjuk azt mondani, „bocsánat, tévedtem!”

A regisztrációval elfogadod a szabályainkat! A szabályzat nem ismerése nem ment fel a felelősség alól! A szabályszegéseket szankcionálni fogjuk annak megfelelően!

Bármilyen kérdésetek van, a staff tagjait bármikor elérhetitek PM-ben illetve email-ben: -...-@citromail.hu!

A változtatás jogát fenntartjuk, ezekről a Hírek topicban lehet majd olvasni később.
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-