Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Amy    Csüt. Jún. 04, 2015 9:22 pm


Amy


adatok

név:Amy
kor: Emberként: 18
Angyalként:20
csoport: melyik csoportba tartozik
rang: Újszülött
avatar: Danielle Campbell
képesség

Amíg meg nem tudom addig nyílt titok.
jellem

Édes kislánynak tartanak hát nem vagyok, egy cuki kis csaj? Mivel angyal vagyok, ezért bizonyára helyes, édes, aranyos és kedves mindenki mással. Sosem hazudtam senkinek sem, és nem is áll szándékomba. De szerinted  rám tudsz nézni? Erre az ártatlan és törékeny lányra mint én? Hisz még az angyaloknak sőt, mi több saját magamnak is vannak érzéseink. Gyűlölök mások előtt kimutatni az érzelmeim és érzéseim azt inkább elrejtem magamban de ha sírni támad kedvem, akkor inkább elmegyek egy helyre, ahol senki sem lát és ott pergetem a parányi könnyeimet. Egyszer voltam szerelmes, de akkor is összetörték azt az angyali szívemet de, egy angyal sosem szomorú hiába érzi, de nem kell minden áldott percben annak lenni. Sosem jó a szomorúság, mindig a vidámságra kell törekedni, mert ezek vagyunk mi. Egy példa mutató angyalok. Lehet, hogy itt vannak szabályszegők, de én sosem leszek az. Sőt mi több én már most különlegesnek érzem magam és egyszer eljutok majd arra a pontra, ahol mindenki büszke lesz majd egy nap rám. Pontosan ez az amit majd elszeretnék érni a célomat.

Milyennek is látnak mások? Fogalmam sincs csak azt tudom, hogy én hogyan látom saját magam. Aranyos, kedves őszinte egyéniség vagyok. Mindig kiállok, magamért és az igazamért. Persze nagyon könnyen fellehet engem húzni olyas valamivel, ami nem rám vall. Arcom meglehetősen olyan, akár egy porcelánbabáé szinte gyönyörű. A magassarkúkat egyre kevésbé szeretem inkább a sima talpú cipőket, amik számomra kényelmesek. A hajamat általában kiengedve hagyom és begöndörítem vagy ha olyan kedvem van összekötöm, egy masnival ami szintén jól passzol. Ruházatom mindig csinos, ám de akkor sem nagyon kirívó. Fülbevalót természetesen viselek, amit az édesanyámtól kaptam még régen és egy családi nyakláncot. Meg néha gyűrűket a karkötőket, annyira nem szeretem. Seprűs szempillámat nagyon jól összehangolja a holdíves szemöldökömmel ez is egy nagyon jó párosítás.
történet

Legalább háromszáz szavas előtörténetet hozz, vagy ugyanekkora szerepjáték példa, ami nem lehet más oldalról hozott. A szj példa kapcsán ezt a karaktert szeretnénk valamelyest megismerni.

Vissza az elejére Go down
 

Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-