Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Daniel Brooks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2015. Aug. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Daniel Brooks   Hétf. Aug. 10, 2015 12:06 pm


Daniel Brooks


adatok

név: Daniel Brooks
kor: 24
csoport: ember
rang: -
avatar: Jakub Gierszal
képesség

Ki vagyok én? Superman?
jellem

Magasságom eléggé átlagos, 186cm. Íriszeim élénk kéken virítanak, melyhez dús, szőke hajkorona párosul. Ruházatom modern, a mai világnak megfelelő. Testem inkább vékony, mint sem izmos, mondhatni olyan átlagos. Természetem igen kíváncsi. Szinte mindenbe beleütöm az orromat. Tulajdonképpen egészen csendes vagyok, nem járatom folyton a szám. Persze, ha a helyzet megköveteli, akkor a semmiről is órákat lennék képes beszélni, de inkább megpróbálom visszább fogni magam. Szeretek figyelni. Gyakran csak ülök csendben és nézem a többi embert. Hallgatom a szavukat, s próbálok mögéjük látni. Eléggé ravasznak és furfangosnak tartom magam, ami persze nem jelenti azt, hogy 100%-ig beválik az összes tervem, de azért a legtöbbje igen. Próbálom magam magabiztosnak mutatni. Hátha egyszer én is eltudom hinni magamnak, hogy ez nem csak egy álca. Véleményemet szeretem kimondani és néha kicsit talán bunkónak is mondhatom magam, hisz az még mindig bennem van.
történet

Sajnos szüleim elég korán meghaltak, így árvaházba nőttem föl. Sosem volt családom, csak mindössze bajkeverő barátaim, akik állandóan belehúztak a rosszba. Eleinte még én voltam a legkisebb a csapatba, ám elengedhetetlen kelléke a csínyeknek is. Először nem tetszettek ezek a kis tréfák, csak örültem, hogy tartozhattam valahova. De ahogy nőttem, már kérni/kényszeríteni sem kellett ilyenekre. Simán benne voltam mindenbe. Ám bajtársaim sorba hagyták el házat, mígnem egyedül maradtam. Mivel unatkoztam és szükségem volt pár segédre, úgy én vettem át a kiképzői munkát és sorra tanítottam meg a fiúkat, a jobbnál jobb dolgokra. Amint betöltöttem a tizennyolcat, két lábbal rúgtak ki az otthonból. Örültek, hogy tőlem megszabadultak. Igaz problémáik kevésbé szűntek meg utódaim miatt. A munkába nem volt nagy szerencsém. Ha találtam valamit, ahova még fel is vettek… Nem voltak túl jók a bérek, így ahelyett, hogy elhagytam volna gyerekes szórakozásomat, inkább csak még jobban folytattam a megélhetés szükségében. Továbbra is loptam és menekültem. Tulajdon képen eddigi életem nem is állt másból. Ugyan nem valami tiszta életet éltem, de szándékosan nem akartam bántani másokat. Egyszer viszont az én kezemet is sikerül bemocskolni vérrel. Ezek után már csak balszerencsék sora követett. Mintha meg átkoztak volna. Próbáltam volna új életet kezdeni, így arrébb vándoroltam egy Sioux Falls nevű kisvárosba. Először semmi bajom nem volt a hellyel, de most már nem tudom mit is gondoljak róla. Amióta az itteni motelban alszok,azóta érdekes rémálmok miatt riadok fel hajnalban. Általában mindig ugyan az szerepel benne. Vér, sötétség és egy érdekes színű szempár kap főszerepet benne. A vért meg a sötétséget esetleg még érteném is, hogy mit jelentene, de azt a vörös szempárt sehogy se tudom hova rakni. Ráadásul az az idióta sebem is fáj a hátamon, amit még mindig nem tudom, hogy hol vagy mikor  szerezhettem. Vagy azt, hogy egyáltalán hogyan került az rám.  
 

Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Daniel Brooks   Szomb. Aug. 22, 2015 7:36 pm

Nos, Belial cimborám valószínűleg nagyon várhat már, szóval nem is húzom az időt, merülj el a rémálmaidban és élvezd ahogy mindez valóra válik!

Üdv itt, a földi pokolban.
Vissza az elejére Go down
 

Daniel Brooks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: tell me about you :: Emberek-