Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Vampire Diaries & The Originals

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar
Vendég
Tárgy: Vampire Diaries & The Originals   Hétf. Júl. 28, 2014 11:10 pm
„Szervusz, Vendég! Gyere, csüccs le ide egy percre, míg elmesélek neked valamit a mi kis világunkról…”

New Orleans falai között háborús hangulat uralkodik. A két régi „barát” Klaus és Stefan Salvatore közös erővel forgatják fel a város mindennapjait. Eközben a farkas mami, Hayley és a legidősebb Mikaelson testvér, Elijah kissé összegabalyodnak. A történethez csatlakozik még Klaus egyik „játéka”, Isabella, a vakmerő hibridlány is, aki létezésének minden percét Klaus cukkolásával tölti. A harc a „Trónért” még most is folytatódik, Marcel éber, és minden lehetőséget megragad arra, hogy továbbra is nyeregben tarthassa magát. Boszorkányok, farkasok nehezítik az Ősi család, Marcel és a többi városlakó életét. Az aratásnak le kell zajlania, Davina, az ifjú boszi veszélyben van, de a sorsától talán még barátai, Nicolas és maga Tatia Petrova sem tudja örökké megóvni. Ez azonban még semmi! A boszorkányok bosszút forralnak a hibrid király, Klaus ellen, melyhez nem mást szándékoznak felhasználni, mint az ősi család legféltettebb kincsét… Hope Mikaelsont. A farkasok is szervezkednek, minden vágyuk, hogy az átok elmúljon róluk, s visszaszerezhessék szeretett városuk irányítását.

Ez alatt Mystic Fallsban is áll a bál. Nagy az összevisszaság, újabb vámpírtámadások érik a város ártatlan lakóit, a boszorkányok pedig mozgolódnak. Silas és Qetsiyah párharca folytatódik, Amara pedig az édes, és megváltó halál után vágyakozik. Bonnie a túlvilágról figyeli barátait, és mindenben segít nekik a háttérből. Elena és kis csapata azon vannak, hogy rendet tegyenek a városban, s megpróbálják visszahozni a fiatal Bennett lányt az életbe. Persze a városnak csak nem lehet nyugta, még vadászok lakta területté is változott és még mindig nincs vége! A Petrova leszármazottak körül újabb esemény sorozatok zajlanak. Freyának és Nadianak nem igazán jön össze a családegyesítés, ugyan is a két leány anyja, a két hasonmás, Tatia és Katherine a saját bajukkal vannak elfoglalva. Tatia kikapcsolt érzelmekkel flangál a városban, maga mögött egy kész vérösvényt húzva…  
Míg Katherinet a saját öregedése foglalja le igazán…
Ráadásul a kis Gilbert lánynak is meggyűlik a baja a rokonsággal. Újonnan arra tette fel életét, hogy segítsen 1000 éves ősének visszatalálni az emberségéhez és leküzdeni annak vérproblémáit. Ezen kívül, az eltitkolt hugica és Elena gyermeke is a képbe kerül…
Azt hiszem, a Petrova vérvonal itt még közel sem ért véget, s ez még csak újabb bonyodalmakat fog majd okozni kis csipetcsapatunk életében.

„Új barátok, ellenségek és szövetségek szövődnek mind két városban. Hogy mi lesz ennek az egész katyvasznak a vége? Az már igazán csak a jövő zenéje… és ó igen! Bizony te is benne vagy…!”

Vissza az elejére Go down
 

Vampire Diaries & The Originals

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Inaktív társoldalak-