Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Tárgy: A hónap férfi karaktere Vas. Aug. 17, 2014 8:49 pm
Itt szavazhattok a számotokra kedvelt karakterre. Kérünk titeket, egy vagy éppen két személyre tegyétek a voksotokat, egy rövidke hozzászólással is; vagyis indokoljátok meg miért rá szavaztatok. Figyelem! Multisok is csak egy karakterrel szavazzanak! Szavazás határideje: 2014.08.24.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Hétf. Aug. 18, 2014 9:59 pm
Lucifer - ki más lehetne a legesélyesebb és legérdemesebb erre a posztra, ha nem ő? nem illik sem az angyali, sem a démoni kategóriába, épp ezért ő ide való. mindenkit elnézve ő az egyetlen, akit ide jelölni tudok. a rossz oldalon miért vannak mindig vonzó férfiak?
Lucifer
Sátán
Hozzászólások száma :
322
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Vas. Aug. 24, 2014 8:07 am
Természetesen magamra szavaznék... ha megtehetném de így marad a tömegbe való kutatás. Először is Gabriel - bármilyen ostobának is akarja mutatni magát, mindig sikerül egy lapáttal rátennie. Nem mellesleg a kisöcsém, aki most be i csajozott. Asszem készülök a lagzira... A fekete öltöny jó lesz, nem? MIchael - a bátyus, aki megtanulta, mi az, hogy igazán szeretni valakit. Az ő menyegzőjére is feketét fogok húzni...
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Vas. Aug. 24, 2014 2:48 pm
Lucifer és Michael.
Jaj, olyan nehéz kifejteni miért.. Mind a ketten határozottak, eltökéltek, s igazából majdnem ugyan olyan a jellemük néhány dolgot leszámítva. Így én nem tudnék választani kettejük közül, ne is várjátok el!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Vas. Aug. 24, 2014 4:34 pm
Gabriel
Megtanított egy olyan dologra, amire más nehezen tudott volna. Hallgattam rá és bár én vagyok az első, tanulhatnék tőle.
// Aztán nem megszokni a csöpögést, az emberekre vigyázni kell ! //
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Vas. Aug. 24, 2014 8:32 pm