Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Itt szavazhattok a számotokra kedvelt karakterre. Kérünk titeket, egy vagy éppen két személyre tegyétek a voksotokat, egy rövidke hozzászólással is; vagyis indokoljátok meg miért rá szavaztatok. A félvérek is ide tartoznak! Figyelem! Multisok is csak egy karakterrel szavazzanak! Szavazás határideje: 2014.08.24.
Lucifer
Sátán
Hozzászólások száma :
322
Tárgy: Re: A hónap angyala Vas. Aug. 17, 2014 9:58 pm
Vivianne - Az én angyalkám, aki most jelenleg eltűnt, de imádom azt a kis hiszékeny fajtáját. Gyere vissza minél hamarabb, édesem, mert még volna pár elintéznivalónk
Raguel - Nem azért, mert soha nem tudom leírni normálisan a nevét, hanem azért, mert még mindig kitart afelett, hogy én visszakerülhetek a mennybe
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap angyala Hétf. Aug. 18, 2014 11:24 am
Michael - Mert néha már kezdek arra gyanakodni, hogy a valódi angyal FRPG-zik velünk unalmában
Raguel - Mert olyan kis cukin tud Facepalmolni! *-*
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap angyala Hétf. Aug. 18, 2014 1:29 pm
Gabriel: El kellene kezdenie olvasni a törvényeink és szabályzatunk...de ki kéne találni a srácot, ha nem lenne
Raguel: Mert imádni való.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap angyala Hétf. Aug. 18, 2014 4:48 pm
Szerintem Michael. Nagyon jól bánik a karakterével és a kardjával, igazán büszke vagyok, hogy ilyen bátyusom van!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap angyala Hétf. Aug. 18, 2014 9:44 pm
Gabe- na nem csak azért,mert a legtöbbször te vagy az ügyvédem XD hanem,mert nálad viccesebb ( és hát érdekesebb) angyalt nem lehetne elképzelni. (persze Nicken kívül,de hát sajnos őt nem jelölhetem )
Raguel-mert szeretni való vagy és mert elég jól csinálod a dolgod,csak így tovább!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap angyala Hétf. Aug. 18, 2014 9:56 pm
Gabriel - kicsit elfogult lehetek vele szemben, de leverve ellenfelét, mindent egybevetve őt tartom a legérdemesebbnek erre a posztra