Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Tárgy: Játszótársat keresek! Pént. Júl. 25, 2014 9:39 am
Ha éppen nincs kivel játszanod, itt keresgélhetsz, vagy akár te magad is hirdethetsz. Jó, ha tudod, hogy itt senki sem harap, szóval írj rá bátran a kiszemeltedre!
A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 23, 2014 2:59 pm-kor.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Pént. Szept. 19, 2014 2:28 am
Nekem is akad néhány kiadó játékom. Jöhet bárki, fajtól, nemtől, kortól függetlenül. Ha nincs ötlet, az se baj, kitalálunk majd együtt valamit. Vágj hozzám egy pm-et, ha te is játszanál.
Üdv! *határozott léptekkel beállít* Van olyan bátor jelentkező, aki játszik velem? *körbe pillant unottan* / Az első 2 játékom eladó, bárki jelentkezését szívesen fogadom. Megtaláltok az irodámban vagy a bárban. PM-ben jelezd melyik helyszínen szeretnél... De vigyázz harapok! /
1 játékom még szabad!
A hozzászólást Scarlett O'Hara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30, 2015 12:38 pm-kor.
Wow, én írtam a legtöbbet ebbe a topicba! O.o Na mindegy, szóval... *dobpergés, cintányér* Visszatérésem alkalmából kapható vagyok egy, azaz egyetlen egy darab játékra. Akit esetleg érdekelne, az megtalálhat Odafönn (pm), illetve olykor Odalenn (nagy chat) is.
Zeref
Pokollovag
Hozzászólások száma :
23
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Szomb. Május 09, 2015 8:01 pm
Hm, kedves nagyérdemű, én is játszható vagyok, még könnyű is vagyok, kevés helyet is foglalok, vihet játszani akinek csak kedve van
Victoria Shadow
Ember
Hozzászólások száma :
54
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Pént. Május 29, 2015 7:50 pm
Üdv mindenkinek! Mivel a démon Lordom lelépett így kiadó 1 (2) játékom! :3 Bárki, akinek kedve van játszani velem az dobjon meg egy postagalambbal....
Drimasael
Pokollovag
Hozzászólások száma :
26
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Csüt. Jún. 25, 2015 11:27 am
Na,akkor az újdonsült rossz fiú keresi áldozatait.Bárki jöhet bármivel. Fiú,lány,jó vagy rossz. Hosszabb-Rövidebb játék egyaránt jöhet.Kezdőt is tudok vállalni,hogy ha kell. Dobáljatok csak nyugodtan Pm-ekel,postagalambokkal.De a kis és a nagy chaten is megtaláltok.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Vas. Aug. 09, 2015 4:43 pm
Üdv mindenkinek! Új bukott érkezett... a második játékom szabad, bárki, bármi, bárhol jöhet. Dobjatok meg PM-ekkel.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Aug. 10, 2015 9:11 am
Új vadász érkezett a városba, akinek most kiadó lett első pár játéka. Bárki,bármi jöhet, a lényeg, hogy csak gyertek. Postagalambbal, kővel dobálni ér
Seraphiel
Vezetö
Hozzászólások száma :
16
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Aug. 10, 2015 11:26 pm
Új angyalka jött a földre, aki össze akar futni vele csak nyugodtan ( 1-2 játék kiadó). Bárki,bárhol, bármiért cseveghet vele (kezdőt is vállalok). Dobáljátok meg galambokkal, üzenetekkel, levelekkel stb. Izgatottan várja a jelentkezőket.
Mindenki olyan szellemesen hirdeti magát, ez nálam füstbe ment terv, azért beállok a sorba (mit be? tolakszok! ), játékostársért. Cigit hozz, elvonási tüneteim vannak!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Szept. 21, 2015 8:51 am
Egy kissé nyers homorú angyali lény keresi játszópajtiját. Legyél akár itt ragadt lélek, pokollakó, egyszerű halandó - bűnös vagy tiszta - netán szintén Isteni alkotás...csak repítsd hozzám kicsiny üzeneted, amennyiben kedved szottyan velem találkozni.
Contagion megjelenése ugyan nem sok jót ígér, aki mégis valami okból összefutna vele - mert mazochista, öngyilkos hajlamú, bátor és kísérletet tenne a világ megmentésére a Fertőzéstől, vagy csak meginna vele egy teát -, bátran írjon.
Játszótársat keresek! Az ismerkedős játékban is benne vagyok. Kezdőt vállalok, de magadra vess érte! Első sorban inkább halandók, vagy fiatalabb angyalok, esetleg nephilimek jelentkezését várom, pm-ben.
Én is keresek egy két bevallalós tagot, aki össze szabadul egy vadállattal. Rowan nem kedves, nem cuki, nagyon démon de.... lehet rá hatni. (mondjuk kellő mennyiségű piával)
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Szer. Márc. 30, 2016 10:40 am
Gyere csak démonkám! Annyira, de annyira kereslek, mert szeretném szétrúgni a popódat! (Vagy legalábbis megpróbálni) Kereslek, mert lehet, hogy te töröd le a szarvam! Hajrá, küzdj meg velem!
Nos, akkor felfedezném Sioux Fallsot, ha lenne hozzá idegenvezetőm Nem diszkriminálok senkit, viszont egyelőre még szeretem az életem - na meg a hibátlan bőröm -, tudom, nem leszek így valami izgalmas, de azért egy pmet szívesen fogadnék ^^
Sziasztok, nekem is egy idegenvezetőre lenne szükségem. Olyasvalakit keresek, aki elfogadja, ha csak fél kisregényeket írunk, viszont kicsit gyorsabban is haladunk a napi egy hozzászólásnál. Mindemellett pedig rendkívül ügyel a helyesírására. Cserébe minden tőlem telhetőt megteszek, hogy egy élvezetes és emlékezetes játékunk legyen. Írjatok bátran!
Zeref
Pokollovag
Hozzászólások száma :
23
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Vas. Ápr. 24, 2016 2:40 am
Én is beállok a sorba hogy kicsit megmacskásodott tagjaim átmozgassam, és játékra szívesen jelentkezem bárkivel, bármit, bárhol
Jelige:simulékony szemétláda
Seth
Újszülött
Hozzászólások száma :
8
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Szer. Május 04, 2016 7:16 pm
Mivel még sem pörögnek olyan gyorsan a játékaim, mint az vártam, illetve én is gyorsabban tudok reagálni rájuk, így még két játékot szeretnék bevállalni, amennyiben van rá jelentkező. A karaktereim listája ITTtekinthetőek meg. Annyit kérek, hogy a játék viszonylag legyen karakter-hű, tehát ne várd el a démonjaimtól, hogy elmegy veled esküvői ruhát venni, mert nem fog...kivéve, ha az alternatív játéktéren játszunk, mert ott bármi lehetséges.
A két leggyorsabb jelentkezőt viszem táncba!
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Szomb. Okt. 08, 2016 10:50 am
Üdv, fel-feltévedők! Bár látom, mostanában nem volt különösebb mozgás errefelé, de mivel néhányan még mindig visszajárnak/visszajárunk, ezért gondoltam, írok ide: ha valaki erre jár és kedve volna játszani, én szívesen vagyok partner benne. :3 Ha nincs is hirtelen ötleted, csak írj rám, majd együtt kiagyalunk valamit! Ugyan nem vagyok egy villámreagoló (ahogyan az már többször bebizonyosodott ), de minden nap felnézek és igyekszem aktívkodni, hogy ne várakoztassalak meg. Szóval csak hajrá, vigyünk életet az oldalba!
Ezt a topicot is újra nyitnám! *dobpergés és ujjongás* Játszótársakat keresek, fajtól függetlenül eme drága hölgyeknek egyenlőre egy játék erejéig; - Victoria Shadow: szükségem lenne barátokra és alkalmazottakra a kocsmámba - KayaMiel: kellene nekem egy-két ellenség és talán egy barát is akinél meghúzhatom magam menekülésem közepette - Scarlett O'Hara: szövetségesekre lenne szükségem (részleteket pm-ben elárulom) - Seraphiel: szüksége lenne egy-két lényre, akik kimozdítják a hűvös, érzéketlen mivoltából Mindennek az ára egyetlen PM!