Vendég | Tárgy: Genevie - készül Kedd Okt. 21, 2014 11:36 am | | | Genevie
|
†Név: Genevie
†Becenév: Nem becézgetünk...
†Kor: 6800
†Csoport: Démon
†Rang: Pokollovag
†Avatar: Adriana Lima
|
Külsö, belsö leírás
Hófehér bőr. Mint a régi festményeken…mintha, évszázadokkal ezelőtt, egy botor halandó megpróbálta volna megörökíteni a sötét bájaimat. Mintha vászonról lépnék le, sétálnék feléd, édesen mosolyogva, aztán kitépve a szívedet. Ó a pokol urára! Imádom a gonoszságom! Imádom, hogy maga lehetek a megtestesült rosszaság, a bujaság, s közben túl sok a bosszú, ami hajt. De egyszer mindennek elérkezik az ideje. Igaz Lucifer? A hajamat a pokol kénkövéből fonták, olyan fekete, mint a fényesség és jóság nélkül égbolt éjszakánként. Az ajkaimat a legforróbb tűzből formálták. A szemeimben pedig örökké ég a pokol lángja. Nem vagyok jó. Ha próbálsz annak hinni, az sem segít rajtad. Azt akarom, hogy mindenki elnyerje a végső szenvedését, hogy elfejtsék a halandók a védelmező mantráikat és végre elkezdődjön az igazi karnevál! Lobbanjon fel a világ! Látok dolgokat. Olyanokat, amik ártalmatlan apróságok, vagy épp mások bármit megadnának az információért cserébe. Látom a jövő foszlányait. Ám ahhoz, hogy bármit megosszak ezekből, bizony meg vannak a követeléseim. Nem kérhetnek tőlem semmit ingyen…ugyebár. Mit adnál meg érte, ha tudhatnád, hogy nem éled meg a holnapi napot? Igen…nekem épp erre van szükségem! Elötörténet
Csillagpettyes az éjszaka. Vérfoltos az ég és nem maradt már imádság, ami mentségül szolgálhatna a halandóknak. A sikolyok a csillagok közé forrtak, a fohászokat pedig elporlasztotta a pokol szele. Még várják a megváltást. Ám nincs többé. Neked sincs Lucifer. Döntöttem. Végig fut a fekete selyem a combomon, ahogy megmozdulva rád pillantok. Mint egy vízcsepp, olyan könnyedén siklik le, alabástromfehér bőrömön. Tudom, hogy látod. Akarom, hogy lásd. Mindez csupán mesterkélt illúzió, de nem számít. Megrendezett pillanat, de a sötét varázs nem illan tova. Fekete hajam az arcomba hullik, ajkaim szétnyílnak, csókodra várnak. A tűzre, amit annyira szeretek. Ami eléget, felemészt, megtisztít, majd visszataszít az árnyak közé. Vártalak. Már annyira vártalak. Sóhajom, mint a varjak szárnyának, félelmetes, halk suhogása, úgy rebben feléd. Gyere végre közelebb! Érezd a lüktetést, a forróságot, a mohó, végtelen vágyat! Érezd a tomboló haragot, a kielégítetlen vágyakozás palástjába rejtett bosszúvágyat, az édes kínt, amit én jelenthetek. Ó Lucifer…hát miért is nem pusztítottál el? Nem érzed igaz? Pedig mindenkinél jobban kéne ismerned…akarom, hogy érezd a csókomon a halál édes ízét, akarom, hogy tudd, egyszer lesz egy utolsó, egy mézédes, amikor mindenért bosszút állhatok, amiért valaha ártottál nekem. A fájdalmamért, a kárhozatért. Azokért a pillanatokért, amikor csak arra vágyok, hogy eleméssz, mert ezeket gyűlölöm a leginkább. Érzed már? Lobbanjon fel a tűz, gyere végre közelebb, tedd meg hát amiért jöttél, hadd súgjam a füledbe a mérgezett szavaimat. Hadd érezzem, hogy felrobban a pokol, a föld, a menny pedig könnyeket hullajtva csitítja a poros, vízre szomjazó földjét a halandóknak. Oldalra döntöm a fejem, kinyújtom feléd a kezem, s hagyom, hadd tomboljon a tűz. Ne várass édesem, nem érek rá, egész éjjel! Döntsd el végre, távozol vagy megteszed, amit kell… Ajkaim mohón keresik puha ajkaid…csak maradjon az extázis! S miért sötétül a világ? Miért érzem a hideg fuvallatot a bőrömön? Ismerős az érzés..tapasztaltam már. Egyedül maradok sóhajommal, ahogy az ágyon fekve kinyitom szemem. Megremegnek szempilláim, vérvörös szemeim a plafont kémlelik a sötétben. Nyílik az ajtó. Tudom, hogy mi fog történni… Lábamon végigfut a fekete selyem, ahogy felülve rád pillantok. Gyere hát közelebb! |
|
Sátán Hozzászólások száma : 322
| Tárgy: Re: Genevie - készül Kedd Okt. 21, 2014 1:46 pm | | | Üdv, Genevie!
Tökéletes... csak ezt tudom mondani. Nagyon eltaláltad milyen karaktert is szerettem volna első számú ágyasomnak. Igazi vadmacska, akit minél előbb meg kell szelídíteni, ha nem akarok egy késsel a bordáimban ébredni Már alig várom, hogy játszhassunk.
Foglald le gyönyörű arcod, és jegyezd fel képességedet a listába, aztán már be is veheted a játékteret! jó szórakozást! |
|