Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Tárgy: A hónap chat királynője Hétf. Nov. 17, 2014 12:29 pm
Itt szavazhattok a számotokra kedvelt karakterre. Kérünk titeket, egy vagy éppen két személyre tegyétek a voksotokat, egy rövidke hozzászólással is; vagyis indokoljátok meg miért rá szavaztatok. Figyelem! Multisok is csak egy karakterrel szavazzanak! Szavazás határideje: 2014.11.24.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 7:51 am
Death, és nem Lucifer, nem érdekel, hogy nem lehet, és magamra sem szavazhatok, de ha már a hónap r@banca címet nem szavaztatod meg nekem, akkor drag queen leszek, és ide fogok kampányolni magamnak, és nem törölheted, mert kimentem és úgyis visszaírom *ellibben szexi női ruhát keresni Deathnek*
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 12:51 pm
Death xDD esküszöm, jobban áll neki a vörös estélyi, mint nekem *-*
Ha ez nem jönne össze, akkor KayaMiel, mert én is akarok démonokat pörkölni, csak hát... nem merek
Sariel
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 1:08 pm
Első jelöltem: Death, mert megérdemli. xD A hónap r*banca címet viszont átvállalom tőle... T.T Ha ez nem lenne érvényes, akkor Emma, mert bár nemrég nőtt fel, igazi bölcsességekkel lát el mindannyiunkat.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 1:56 pm
Mivel magamra nem szavazhatok... Death \o/
Styxx
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
226
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 4:47 pm
Ha mégsem én lennék, amiért egyébként duzzogni fogok, bár lehet, hogy nem hat meg titeket, akkor Emma, mert vele akár már játéktéren is játszhattunk volna, amennyit írtunk
KayaMiel
Vezetö
Hozzászólások száma :
78
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 5:03 pm
Emmára szavazok egyértelműen, a kislányból kezd nagylány lenni és már el se tudnám képzelni nélküle a chatet ^^ ui.: Köszönöm, jelölést... bár valószínű Death fog nyerni... A hónap r@banca címre jelölöm mindkét karimat! :3
Lucifer
Sátán
Hozzászólások száma :
322
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 11:41 pm
Na, elmentek ti a... Mi az, hogy Death? Kérem szépen itt én hordtam csipkét mindenki előtt -.- persze, Death pff...
na, mind1, a voksom Sarielre és Emmára teszem, de még Kayát is ide sorolnám, és Rachelt is (majd kisorsolom melyik kettő lesz a második szavazáson ) na, őket mind azért, mert rendszeresen feljárnak és olyan jókat lehet velük szórakozni.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap chat királynője Kedd Nov. 18, 2014 11:50 pm
Sariel, a depresszív hóhér... asszem nem kell magyaráznom...