Vendég | Tárgy: Arariel - The Little Princess Hétf. Márc. 23, 2015 4:41 am | | | adatok név: Arariel kor: 6574 csoport: Bukott rang: Fejedelem avatar: Karen Gillan | képesség Elektrokinézis: korából és gyakorlottságából adódóan teljes erővel képes az elektromosságot uralni, teremteni, valamint saját magában tárolni azt. Érkezését is mennydörgés kíséri gyakran, uralja a viharokat is. | jellem Amilyen kicsi, olyan nagy a pofája. Nagyjából 156 centi tömény veszedelem, rézvörös hajjal, ragyogó zöld szemekkel. Az ajkai szélén olykor mosoly játszik, de ne tévesszen meg. Jön egy dilihopp és pillanatok alatt forgat ki a csontjaidból is, vagy uszít a saját anyádra. Manipulatív, élvezi a hatalmat, amit kapott, főleg tudva, hogy ő ezért meg is dolgozott. Amilyen szende volt angyalként... most annyira könyörtelen bukott. |
történet A cipőm tűsarka szinte reccsenti az elszenvedő alany harmadik és negyedik háti csigolyája közötti porcot, ahogy beleékelem egy megfáradt sóhajjal körítve. Közben hátranyújtom a kezem, hogy a flaskám átadhassa nekem az épp aktuális kis házi kedvencem. Nem vagyok alkoholista. Csak akkor iszom mikor úgy van és általában úgy van. Nagyon húzok belőle, majd a másik lábamon lévő cipő sarkát a második és harmadik lumbális csigolyája között pihentetem meg a spiclinek. Röviden tömören: szépen a hátára álltam. Mert megtehetem. A nevem Arariel, angyalként jöttem erre a világra. Gyógyító, oltalmazó és jámbor lélek. Akit rühelltek az alagsorban. De most jelenleg Sioux Falls-ban ténykedem pokoli fejedelemként. Ha másban nem, az éles váltásokban biztos, hogy rohadt jó vagyok. Engem nem ki rontott meg, hanem mi... A büszkeségem. A veszett nagy büszkeségem és az ordas nagy pofám. Kihagyták belőlem a szűrőt, ami angyallá tett volna igazán, egy édes kis porcelánbabává. Nincs szűrőm... Épp ezért nem rejtettem sosem véka alá a gondolataim. Talán ez az oka annak is, hogy eljutottam, ide ahol vagyok.- Mire jutottál, kérsz még masszázst vagy inkább veresselek láncra? - köpök a fickó mellé, aki nyüszít, mintha az is kötelező lenne. Mondjuk az. A visongásaiból csak az "igen" és a "kérem" szavakat lehet feldolgozni, így lepattanok az ürgéről. Nem fektetek én senki fiába ennyi erőt, álldogáljak rajta, kerítek erre is inkább valakit. Tapsolok kettőt, jelezve, hogy megszületett az ítélet, póznára a lókötővel és szentelt vízzel óránként locsolgatni. Mint egy jó penészvirágot...A nevem Arariel, az angyal akit egykoron az emberek között irgalmasnak és feddhetetlennek véltek, az angyal aki hatalmasat bukott, majd végigküzdötte a maga idejét a Pokol bugyraiban, egyre feljebb és feljebb, mint a talajvíz. Az egykori angyal, aki egykori testvéri közül számtalant meg ölt és fog is, a legtöbbet Lucifer oldalán állva, szinte félig delirálva egy kis ölésért.
A nevem Arariel, bukott, egy igazi fejedelemnő. Ne merj az utamba állni, mert megsütlek, mint Palpatine szenátor a Jediket. |
|
Lord Hozzászólások száma : 262
| Tárgy: Re: Arariel - The Little Princess Kedd Márc. 24, 2015 11:53 am | | | Arariel....Ariel. Most mennyivel jobban hangzana már?
No de komolyra fordítva a szót, tetszett az Et-d és elfogadlak máris, mindössze azt ne feledd el hogy a pokolba nem teheted lábad hiszen földi fejedelem lettél. Uralhatod az elektromosságot és a viharokat de teremteni kissé túlzásnak gondolom, viszont bízom benne hogy nem fogsz ezzel felvágni, szóval nem is rovom fel, inkább menj szépen játszani a többiekkel * hessegeti ki a játéktérre* |
|