Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások

Csüt. Szept. 12, 2019 6:49 am

Styxx
Szer. Jan. 31, 2018 12:02 am

Zairisha
Vas. Jan. 28, 2018 6:56 pm

Vendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pm

Seraphiel
Szer. Jan. 17, 2018 11:01 am

Zairisha
Vas. Jan. 07, 2018 4:07 pm

Styxx
statistic
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Megosztás

Arariel - The Little Princess

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous
Vendég
Arariel - The Little Princess Empty
Tárgy: Arariel - The Little Princess   Hétf. Márc. 23, 2015 4:41 am

Arariel

adatok

név: Arariel
kor: 6574
csoport: Bukott
rang: Fejedelem
képesség

Elektrokinézis: korából és gyakorlottságából adódóan teljes erővel képes az elektromosságot uralni, teremteni, valamint saját magában tárolni azt. Érkezését is mennydörgés kíséri gyakran, uralja a viharokat is.
jellem

Amilyen kicsi, olyan nagy a pofája. Nagyjából 156 centi tömény veszedelem, rézvörös hajjal, ragyogó zöld szemekkel. Az ajkai szélén olykor mosoly játszik, de ne tévesszen meg. Jön egy dilihopp és pillanatok alatt forgat ki a csontjaidból is, vagy uszít a saját anyádra. Manipulatív, élvezi a hatalmat, amit kapott, főleg tudva, hogy ő ezért meg is dolgozott. Amilyen szende volt angyalként... most annyira könyörtelen bukott.
történet

A cipőm tűsarka szinte reccsenti az elszenvedő alany harmadik és negyedik háti csigolyája közötti porcot, ahogy beleékelem egy megfáradt sóhajjal körítve. Közben hátranyújtom a kezem, hogy a flaskám átadhassa nekem az épp aktuális kis házi kedvencem. Nem vagyok alkoholista. Csak akkor iszom mikor úgy van és általában úgy van. Nagyon húzok belőle, majd a másik lábamon lévő cipő sarkát a második és harmadik lumbális csigolyája között pihentetem meg a spiclinek. Röviden tömören: szépen a hátára álltam. Mert megtehetem.
A nevem Arariel, angyalként jöttem erre a világra. Gyógyító, oltalmazó és jámbor lélek. Akit rühelltek az alagsorban. De most jelenleg Sioux Falls-ban ténykedem pokoli fejedelemként. Ha másban nem, az éles váltásokban biztos, hogy rohadt jó vagyok. Engem nem ki rontott meg, hanem mi... A büszkeségem. A veszett nagy büszkeségem és az ordas nagy pofám. Kihagyták belőlem a szűrőt, ami angyallá tett volna igazán, egy édes kis porcelánbabává. Nincs szűrőm... Épp ezért nem rejtettem sosem véka alá a gondolataim. Talán ez az oka annak is, hogy eljutottam, ide ahol vagyok.
- Mire jutottál, kérsz még masszázst vagy inkább veresselek láncra? - köpök a fickó mellé, aki nyüszít, mintha az is kötelező lenne. Mondjuk az. A visongásaiból csak az "igen" és a "kérem" szavakat lehet feldolgozni, így lepattanok az ürgéről. Nem fektetek én senki fiába ennyi erőt, álldogáljak rajta, kerítek erre is inkább valakit. Tapsolok kettőt, jelezve, hogy megszületett az ítélet, póznára a lókötővel és szentelt vízzel óránként locsolgatni. Mint egy jó penészvirágot...

A nevem Arariel, az angyal akit egykoron az emberek között irgalmasnak és feddhetetlennek véltek, az angyal aki hatalmasat bukott, majd végigküzdötte a maga idejét a Pokol bugyraiban, egyre feljebb és feljebb, mint a talajvíz. Az egykori angyal, aki egykori testvéri közül számtalant meg ölt és fog is, a legtöbbet Lucifer oldalán állva, szinte félig delirálva egy kis ölésért.

A nevem Arariel, bukott, egy igazi fejedelemnő. Ne merj az utamba állni, mert megsütlek, mint Palpatine szenátor a Jediket.

Vissza az elejére Go down
Shannon
Shannon
Lord
Hozzászólások száma :
262
Arariel - The Little Princess Empty
Tárgy: Re: Arariel - The Little Princess   Kedd Márc. 24, 2015 11:53 am

Arariel....Ariel. Most mennyivel jobban hangzana már?

No de komolyra fordítva a szót, tetszett az Et-d és elfogadlak máris, mindössze azt ne feledd el hogy a pokolba nem teheted lábad hiszen földi fejedelem lettél. Uralhatod az elektromosságot és a viharokat de teremteni kissé túlzásnak gondolom, viszont bízom benne hogy nem fogsz ezzel felvágni, szóval nem is rovom fel, inkább menj szépen játszani a többiekkel * hessegeti ki a játéktérre*
Vissza az elejére Go down

Arariel - The Little Princess

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-