Vendég | Tárgy: Astrid ృ little leader Hétf. Júl. 28, 2014 12:02 pm | | | Astrid
|
†Név: Teljes név Astrid †Becenév: nem hiszem, hogy lehet engem becézni
†Kor: megszámolni sem lehet, olyan sok
†Csoport: angyal
†Rang: vezető
†Avatar: Amanda Seyfried
|
Külső, belső leírás
Ránézésre mit gondolsz rólam? Hogy én vagyok a világ legártatlanabb hölgyeménye, aki naiv, mindenkiben megbízik és elhiszi azt is, hogy a pókot nyolcszor ölheted meg, mégsem hal meg. De én nem vagyok ilyen. Nem vagyok naiv, hogy én megbízzak valakiben, az egy igen nehéz dolog, mert bíztam emberekben, jót akartam nekik, mindent megtettem értük, hiszen ez a feladatom, de ők visszaéltek ezzel. Ellenem fordultak és elárultak, hátba is szúrtak volna, hogyha az ártott volna nekem. Már nem bízom senkiben, befordultam és egy magányos farkas, illetve angyal lettem. Persze nem ülök a sarokban és ringatózom előre, hátra, mint a sok beteg ember, hanem inkább próbálom elfedni, és teljesen más lenni. Ha valakire vigyázom, nem mutatom magam, ha mégis, akkor közvetlen vagyok vele, próbálok mosolyogni, és a segítségére lenni, már ha megérdemli. Sokszor megesik, hogy inkább nem segítek valakin, mert tudom, hogy nem érdemli meg, és még bűntudatom sincs. Emiatt rossz angyal lennék? Nem hiszem, hiszen a bűnösnek bűnhődnie kell. Szőke, hosszú, hullámos haj keretezi angyali, ártatlan arcomat, és kissé zöldes szemeim vannak. Magam sem tudom pontosan milyen, mert általában ha mérges vagyok, akkor méregzöld színű, ha meg nem, néha még kék is tud lenni. Fogalmam sincs, ezt, hogy sikerült bárkinek is összehoznia. Szépen ívelt arccsontom van és az orom is pont olyan szép, ajkaim pedig teltek, bár az alsó egy kicsit jobban telt. Vékony alkatom van, bár nincsenek annyira dús kebleim, vagy formás fenekem. Igaz, van formája, de nem olyan látható, mint egyeseknek. Képes vagyok mások gondolataiban olvasni, de nem akkor, amikor akarok. Ha gyakorolnám menne bármikor, de így, csak akkor megy, ha valaki hangosan gondolkozik. Ezt nem úgy kell érteni, hogy kiabál a fejében, de persze az is lehet, hanem úgy, hogy valamin nagyon töpreng, vagy választ szeretne rá kapni, de mégsem mondja ki. Néha igen hasznos képesség, de mikor egy zsúfolt helyen vagyok és csak hallom a fejemben mások hangját, akkor elég rossz tud lenni. Olyankor fejfájást kapok, még ha immunis is vagyok az ilyen dolgokra.
Előtörténet
Legalább háromszáz szavas előtörténetet hozz, vagy ugyanekkora szerepjáték példa, ami nem lehet más oldalról hozott. A szj példa kapcsán ezt a karaktert szeretnénk valamelyest megismerni.
|
|