Vendég | Tárgy: Amy Csüt. Jún. 04, 2015 9:22 pm | | | adatok név:Amy kor: Emberként: 18 Angyalként:20 csoport: melyik csoportba tartozik rang: Újszülött avatar: Danielle Campbell | képesség Amíg meg nem tudom addig nyílt titok. | jellem Édes kislánynak tartanak hát nem vagyok, egy cuki kis csaj? Mivel angyal vagyok, ezért bizonyára helyes, édes, aranyos és kedves mindenki mással. Sosem hazudtam senkinek sem, és nem is áll szándékomba. De szerinted rám tudsz nézni? Erre az ártatlan és törékeny lányra mint én? Hisz még az angyaloknak sőt, mi több saját magamnak is vannak érzéseink. Gyűlölök mások előtt kimutatni az érzelmeim és érzéseim azt inkább elrejtem magamban de ha sírni támad kedvem, akkor inkább elmegyek egy helyre, ahol senki sem lát és ott pergetem a parányi könnyeimet. Egyszer voltam szerelmes, de akkor is összetörték azt az angyali szívemet de, egy angyal sosem szomorú hiába érzi, de nem kell minden áldott percben annak lenni. Sosem jó a szomorúság, mindig a vidámságra kell törekedni, mert ezek vagyunk mi. Egy példa mutató angyalok. Lehet, hogy itt vannak szabályszegők, de én sosem leszek az. Sőt mi több én már most különlegesnek érzem magam és egyszer eljutok majd arra a pontra, ahol mindenki büszke lesz majd egy nap rám. Pontosan ez az amit majd elszeretnék érni a célomat. Milyennek is látnak mások? Fogalmam sincs csak azt tudom, hogy én hogyan látom saját magam. Aranyos, kedves őszinte egyéniség vagyok. Mindig kiállok, magamért és az igazamért. Persze nagyon könnyen fellehet engem húzni olyas valamivel, ami nem rám vall. Arcom meglehetősen olyan, akár egy porcelánbabáé szinte gyönyörű. A magassarkúkat egyre kevésbé szeretem inkább a sima talpú cipőket, amik számomra kényelmesek. A hajamat általában kiengedve hagyom és begöndörítem vagy ha olyan kedvem van összekötöm, egy masnival ami szintén jól passzol. Ruházatom mindig csinos, ám de akkor sem nagyon kirívó. Fülbevalót természetesen viselek, amit az édesanyámtól kaptam még régen és egy családi nyakláncot. Meg néha gyűrűket a karkötőket, annyira nem szeretem. Seprűs szempillámat nagyon jól összehangolja a holdíves szemöldökömmel ez is egy nagyon jó párosítás. |
történet Legalább háromszáz szavas előtörténetet hozz, vagy ugyanekkora szerepjáték példa, ami nem lehet más oldalról hozott. A szj példa kapcsán ezt a karaktert szeretnénk valamelyest megismerni. |
|