A Pokol Ura Hozzászólások száma : 226
| Tárgy: Becses neved /Drága fiam.../ Szomb. Ápr. 09, 2016 2:11 pm | | | Becses neved | KapcsolatDrága fiam... Igen, jól olvasod, a fiam vagy, noha nem sok időt töltöttünk együtt eddig az életben. Fogalmam sincs miféle érzelmeid vannak irántam, szeretsz, gyűlölsz, esetleg nem értessz, látni akarsz vagy a pokol legmélyebb bugyraira kívánsz engem. Annyit azonban tudnod kell, hogy szerettem anyádat, csodélatos nő volt, de sajnos beteg is, nem volt hosszú élete, hiszen tudod, fiatalon elvesztetted őt, mégis sosem kerültél árvaházba és szerető nevelő szülők fogadtak be, és néha egy rejtelmes alak beszélgetett velük, akinek emlékszel orgaszín szemeire, az én szemeimre. Ritkán jöttem, és alig beszéltünk, de gondoskodtam rólad bár lehet hogy te ezt nem tudod, de bízom benne hogy a nevelőszüleit (rád bízom a nevüket is) elmesélték hogy ki vagy és mi vagy. Most pedig, itt vagy, a kurzusomon, első alkalommal láttalak a padsorok között ülni, és majdnem elrontottam miattad a hatásvadász beszédem is. Mit keresel itt? Miért pont ide jöttél? Engem kerestél, vagy csak fatális véletlen hogy itt kötöttél ki? //Szóval tényleg bármit kitalálhatsz, csak előtte egyeztessünk, és szeress, utálj, keress vagy átkozz, csak gyere Bonyolítsd meg apád életét. Bármiféle további infó esetében pmben elérsz // | név: Ami tetszik kor: 20-25 csoport: Nephilim rang: - avatar: Paul Telfner (alkudható)
státusz: /Foglalt
| Egyéb Az avi cserélhető valami fiatalos, sötétebb hajú egyénre, jelenleg nem volt jobb ötletem, de vevő vagyok mindenfélére. |
|
|