A Pokol Ura Hozzászólások száma : 226
| Tárgy: Uram és parancsolóm Szomb. Ápr. 09, 2016 2:25 pm | | | Uram és parancsolóm | KapcsolatA szolgád vagyok, vagyis csak voltam, a béke előtt neked dolgoztam, mindig velem végeztetted el a piszkos munkát. Megkeserítetted az életem, de meg is mentetted még a kezdetek kezdetén, szóval hálával tartoztam neked. Éppen ezért belementem az alkuba, hogy téged szolgáljalak. Jobban bele gondolva elhamarkodott ötlet volt a részemről. Amellett, hogy parancsra gyilkolnom kellett a játékszered is voltam, ha úgy tartotta kedved nekem estél egy cseppnyi finomkodás nélkül. Az elején ellenkeztem, majd beletörődtem és élvezni kezdtem azokat az estéinket. Egy forrófejű, hirtelen haragú, beteges, pszichopata, egomániás gyilkos vagy, aki kiválló taktikus, gyors észjárású. Nem tudom, hogy valaha éreztél-e irántam valamit, de kialakult kettőnk között egy fajta kapcsolat, aminek nem akartunk véget vetni. Folyton csipkelődtem, idegeiden táncoltam, éles nyelvemnek hála több szócsatát vívtunk. Mindent tudsz rólam, míg én semmit, hiszen, amit most elmondtam arra nem emlékezhetek, hála a Istennek. Régről emlékszem rád, de azok a képek egy embert mutatnak, akit szerettem és talán szívem mélyén most is szeretek. Egyetlen egy dolgot tudok 100% biztosan. Te vagy az ikerfiaim apja. Igen, jól hallottad, apa vagy! Erről valahonnan tudomást szereztél és most minket keresel, hogy visszakapd, ami a jogos tulajdonod. | név: ami neked tetszik kor: te döntesz csoport: Démon rang: amit szeretnél avatar: Jensen Ackles státusz: Szabad/Foglalt
| Egyéb PB-ből nem engedek, sorry. Olyan jelentkezőt várok, aki benne lenne durvább játékokban is és semmitől sem riad vissza. A szolga-parancsoló kapcsolat mellett szeretnék valami szerelmi szálat is megmozgatni, de nem azt a csöpögős, nyálas romantikázósat. Inkább a szexre épülő, gyűlöletből kialakuló érzésre gondoltam. Nem árt elolvasni az ET-imet, mert azok rólad szólnak. Ha kitaláltad a neved - amihez kellene vezetéknév is a kölkök miatt, persze ez lehet álnév is - és bejelentkeztél, dobj meg PM-el. Nagyon várlak! *-* |
|
|