A Pokol Ura Hozzászólások száma : 226
| Tárgy: Keresem a "Bátyámat" Szomb. Ápr. 09, 2016 2:30 pm | | | Keresem a "Bátyámat" | KapcsolatBőven írtam róla az előtörténetemben. Lényegében annyi, hogy régen olyanok voltunk, mint a borsó meg a héja, de kitört az a háború, ami tizenhúsz évig tartott és úgy három éve ért véget. Én pedig utoljára az egyik csatában láttam őt, ahogy rárajzanak a démonok. Közben elvesztettem az eszméletemet és mire felébredtem, már sehol sem találtam. Azóta őt keresem a földön bolyongva.
Háttérinfó: Nem vagyunk igazi testvérek; csak az én hóbortom családtagként kezelni minden angyalt. (Friend zone ever) Dönthetsz úgy, hogy azon a bizonyos napon átálltál a démonok oldalára és elloptad a szárnyaimat, ezzel a leggonoszabbak egyikévé válva vaaagy angyalként élted túl a csatát és a többit a fantáziádra bízom. | név: Valami angyali kor: 1625+ csoport: Angyal vagy Bukott rang: legalább Vezető vagy Pokol lovag avatar: Egy megnyerő arc jó lenne státusz: Szabad/Foglalt
| Egyéb Szeretnék sokat játszani vele, de ettől még lehet saját élete.
(Ha lehet, a jelleme legyen olyan, ami egy kicsit kizökkent a passzivitásomból.)
| |
|