Hozzászólások száma : 3
| Tárgy: A kísértés.... Vas. Dec. 31, 2017 1:45 pm | | | Bármi | KapcsolatTávol minden part, Vágyam hozzád hajt, Rajtad kívül megszűnt minden réges-rég. Meddig bírjuk még? A legszebb ellentét, Lelkem semmit sem vár, testem mégis kér.... Máig emlegetik a neved ott fent, tudod? Az, hogy lemondtál a szárnyaidról, sokaknak okozott törést, hisz te más voltál. A legtöbbjüket egy démon kísértette meg, és hitetett el velük mindent, de te... te saját magadtól mondtál le a szárnyaidról, pusztán azért, mert ez a lét több jóval kecsegtetett. Nagyon jó harcos voltál, a kiképzéseken is átlagon felül teljesítettél, nem csoda, hogy jelenleg te vagy kiképző. Aztán most eljutott a hírem... vagyis a képességemé. Nem csodálom, hogy a ti figyelmeteket is felkeltette, elvégre rengeteg segítség annak, aki kellően kihasználja, és segít a kiaknázásában. Csak azt nem sejtitek, hogy mint egy stratégiai lépésként, a saját társaimtól is elzártak, pontosan azért, hogy még csak halvány kísértés se kerítsen hatalmába azért, hogy a földre menjek... tudják, hogy az én vehemenciámmal, nem is lenne olyan nehéz megváltoztatni a lojalitásom, még annak ellenére se, hogy már-már kimosták az agyam... Viszont te semmit nem bízol a véletlenre... van kapcsolatod egy angyallal, aki szépen le fog engem csábítani a biztonságból, és te csak arra a pillanatra vársz... | név: karakter neve kor: 5000+ csoport: bukottak rang: pokollovag avatar: amit csak szeretnél státusz: Szabad
| Egyéb Bármi, amit még szívesen megosztanál a leendő tulajdonossal. |
|
|