Vendég | Tárgy: Alexandra Ross Csüt. Szept. 18, 2014 6:25 pm | | | Kód: Alexandra Ross
|
†Név: Alexandra Ross
†Becenév: Alex, Lexy, Alexa, xandra
†Kor: 198
†Csoport: angyal
†Rang: újszülött
†Avatar: Victoria Justice
|
Külsö, belsö leírás
Milyen is a külsőm? Pedig itt álok elötted. Látod, de azért hogy ne legyen balhé elmondom. Szoval hosszú barna hajam van, ami általában kibontva hordok. A szemem színe diószinű barna szintúgy. Magas, karcsú lany vagyok. Mit is mondhatnék még a kinézetemről, ja hogy mindig vagyis legtöbbször mosolygok. Hogy milyen is a belsőm akkor tényleg nem ismersz. Szoval akkor mesélek megemról egy pár fontos dolgot. Szoval nagyon kiváncsi angyal vagyok. Minden érdekel. Szeretek több dolgot megkérdezninaz emberekről. Néha már szegények ugy érzik mintha kihalgatáson lennének. Jó a humorom is igy benne vagyok sok butaságban is és sokszor tréfálkozni szoktam másokkal is, főleg a bátyámmal. Hihihi. Megertő és rendes is szoktam lenni nemhiába vagyok angyal. Szeretek új barátokra találni is. Énnyi a legfőbb tudnivalók rólam. A többit ha van majd megtudjátok ugyis ha találkozunk, beszélgetünk.
Elötörténet
Legalább háromszáz szavas előtörténetet hozz, vagy ugyanekkora szerepjáték példa, ami nem lehet más oldalról hozott. A szj példa kapcsán ezt a karaktert szeretnénk valamelyest megismerni.
|
|