Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Tárgy: A hónap férfi karaktere Hétf. Nov. 17, 2014 12:25 pm
Itt szavazhattok a számotokra kedvelt karakterre. Kérünk titeket, egy vagy éppen két személyre tegyétek a voksotokat, egy rövidke hozzászólással is; vagyis indokoljátok meg miért rá szavaztatok. Figyelem! Multisok is csak egy karakterrel szavazzanak! Szavazás határideje: 2014.11.24.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Kedd Nov. 18, 2014 7:41 am
Mephisto, csak mert szexi a cilindere *-*
Sariel
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Kedd Nov. 18, 2014 7:45 am
Az én jelöltem: Lucifer, mert mostanában egy cukorborsó (egy-két esetet leszámítva), még akkor, ha ez csak látszat. Másik jelöltem: Death, mert kampányol értem, és mert ő is egy cukorborsó. ő.ő
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Kedd Nov. 18, 2014 12:54 pm
Lucifer - a barátom, ha tetszik neki, ha nem
Seraph - imádom a haját *-*
Styxx
A Pokol Ura
Hozzászólások száma :
226
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Kedd Nov. 18, 2014 4:41 pm
És mivel kettőre lehet szavazni, és ha így csinálom zavaróbb, ezért a voksomat Luciferre teszem, mert még nem bannolt ki az oldalról a hülyeségeimmel együtt
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: A hónap férfi karaktere Kedd Nov. 18, 2014 5:40 pm
Na jó, nem leszek seggfej és nem szavazok magamra megint :'D
Először akkor legyen Lucifer - csak mert senki se tud olyan szépen szerelmes szívet kitépni, mint ő
Másodszor meg Akriel - csak mert csak :3 Egy másik énem nagyon kedveli, csak lusta vagyok azért átjelentkezni, hogy ezt közöljem, ja.