Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások

Csüt. Szept. 12, 2019 6:49 am

Styxx
Szer. Jan. 31, 2018 12:02 am

Zairisha
Vas. Jan. 28, 2018 6:56 pm

Vendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pm

Seraphiel
Szer. Jan. 17, 2018 11:01 am

Zairisha
Vas. Jan. 07, 2018 4:07 pm

Styxx
statistic
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Megosztás

- Jezabel -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous
Vendég
- Jezabel -  Empty
Tárgy: - Jezabel -    Vas. Nov. 30, 2014 1:46 pm

Jezabel

Név: Jezabel

Becenév: Bel , Jez

Kor: 6850

Csoport: Démon

Rang: Pokollovag

Külsö, belsö leírás

Külső jellemzők:
Szívesen veszi, ha mások elvesznek tekintetében, és a szeme mélyéjére néznek, mert ekkor csaphat le igazán erre a bátor személyre. Hosszú barna haját leginkább kiengedve szereti hordani. Alakja karcsú, nőies, szépen domborodik. Szereti a nőies ruhákat, a vöröset, és a tűz színeit. Leginkább olyan ruhákat hord, amik megmutatják alakját, olykor akár szemtelenül ledéren is képes megjelenni. Nem foglakozik azzal, hogy éppen kit botránkoztat meg, vagy kit nem.

Belső tulajdonságok:
Van, hogy tüzes vadmacska, de tud akár úgy is viselkedni, mint egy ártalmatlan, pirulós kis lányka, ez attól a személytől függ, hogy kit szemelt ki magának, de sec perc alatt egyikből a másikba is átválthat. Hogy melyik nap hogyan viselkedik, az attól is függ, hogy milyen az aznapi kedve, hogy telt az előző napja. Ha jó napja van, akkor mindenkivel kedves, barátságos. Ellenben, ha bal lábbal kelt fel, akkor akár undok, szemtelen is tud lenni. Ezekből, a dolgokból adódóan nagyon hangulatfüggő.
Szereti, ha kényeztetik bármilyen módon, ahogy ő is nagyon szívesen kényezteti azokat, akiket kinézet magának, és akikre esetleg engedélyt kap Urától. Lucifer leginkább csak a többi ágyas közelébe engedi, de neki ez is tökéletes, hiszen mind a két nemet szereti. A férfiakat ítélve pedig Lucifer megad neki mindent, amire szüksége van.
Olykor olyan, mintha egy kígyót ölelgetne az ember a keblén. Hízeleg, oda simul, majd belemar a másikba olyan mélyen, amennyire csak tud. Nyíltan elmondja véleményét, akkor is, ha a végén ő szorul, de ennek ellenére tudja hol a helye, és végtelenségig hűséges Urához.
Céljait kedves szóval, de legtöbbször inkább erőszakkal éri el, nem érdekli az áldozata lelki békéje. Fájdalmat szeret okozni, ehhez pedig kedvenc eszköze az ostora.
Ha valami csak az övé, és valaki hozzáér, akár egy ujjal is, akkor az illető nem éli túl azt a napot, sőt azt az órát, amikor rá jön a dologra. Nem szereti, ha a dolgaihoz idegenek érnek, és ide akár a Lucifer háremét is felsorolhatjuk, hiszen felettük uralkodik, ő vezeti a háremet.
Szeret kísérletezgetni, játszani mások életével.

Képesség:
Tüzes ujjak: képes a kezében pokoltüzet idézni, s ezeket a kezében lévő tárgyakra is átengedni. Hátulütője, hogy ha sokáig használja folyamatosan, akkor legyengül, kivétel a Pokolban, hiszen ott rögtön utánpótlásért tud nyúlni.

Elötörténet

A tűz, a szenvedély és a bujaság gyermeke ő. És ahogy a tűz éghet, úgy tud ő is változni. Van, hogy csak pislákolnak benne az érzések, és a hangulatok, de ahogy a tűzet fel lehet szítani, úgy őt is. Amilyen hamar lángra tud gyúlni, olyan hamar ki is aludhat a láng, ami táplálja az érzelmeit.
Nevelője sok akadt, így sok mindent, és mindenkit ismer. Megtanították őt a szerelem nyelvére, a bujaságra, kedvességre, de mindezek mellett a kínzásra, kegyetlenségre is. Jezabel itta magába a tudást, és serénye gyakorolta is minden formáját annak, amit tanult. Az új dolgokat addig gyakorolta, amíg kellő képpen el nem sajátította.
A pokolban múlatja az idejét, és nem is kívánkozik ki onnan, legalább is addig nem, amíg Ura a Földre nem ment, és megfeledkezett róla. Egy ideig nélküle is jól érezte magát, hiszen 5 ágyasból három vele maradt. Szívesen ment volna maga is elsők között a Földre Luciferrel, de megértette, hogy neki még nem jött el az idő, így figyelmét másfelé fordította. De ne rohanjunk ennyire előre.
Démonnak születet, és aszerint is nevelték fel. Már gyerek korában ígéretesnek bizonyult, amikor kínzott lelkek közében, később pedig egy nála fiatalabb démonnal találták meg. A fiatal démon ki volt véreztetve, kínzás nyomai látszottak rajta, Jez pedig ott ült mellette és játszott, mintha mi se történt volna. Valamikor ekkoriban figyelt fel rá Lucifer is. És itt meg is pecsételődött a sorsa. Nevelése egyre fokozódott, egyre több harcban kellett részt venni, egyre több munkát kapott. És így érte el azt, hogy elsőként emelje fel Lucifer maga mellé, mint ágyasát. tudta, hogy lesznek mások is, de azt is tudta, hogy ki kell használni, majd a helyzetét. Így sikerült elérnie azt, hogy megkapja a hárem vezetését. És ezt is tette, amíg rá nem unt arra, hogy egyedül hagyták a Pokolban, az ura nélkül. hiába kínzott lelkeket, lelte örömét a hárem vele maradt tagjaiban. harcolt, új dolgokat tanult, és közben várt. Várta Ura parancsát, ami nem érkezett meg, ezért a Földre ment. Nem tudja, hogy fognak e neki örülni, vagy sem, de vállalja azt, ami ezzel jár. Másik ok, amiért ide érkezett, hogy a Pokolban már semmi újdonságot nem talált, a Föld viszont…Nos lehetőségek kincsestára. alig várja, hogy valami emberbe, vagy gyengébb angyalba belefusson, és kamatoztathassa tehetségét, a manipulálásról nem is beszélve.

Vissza az elejére Go down
Lucifer
Lucifer
Sátán
Hozzászólások száma :
322
- Jezabel -  Empty
Tárgy: Re: - Jezabel -    Vas. Nov. 30, 2014 2:59 pm

Üdv, Jezabel!

Meg kell mondjam, tetszett a lapod, és tetszett, hogy ilyen sokszor említettél meg Razz
Viccet félretéve, miért nem fogadtál szót, még nagyon meg fogod járni Evil or Very Mad ennek ellenére örülök, hogy itt vagy.

Foglald le gyönyörű arcod, jegyezd fel képességed és tiéd a pálya Wink
Vendég
Anonymous
Vendég
- Jezabel -  Empty
Tárgy: Re: - Jezabel -    Hétf. Jan. 12, 2015 6:46 pm

Alig vártam, hogy a Földön lehessek, és kicsit ott is szabadjára engedjem magamat. De ez sajnos nem úgy következhetett be, ahogy én azt elgondoltam. Lucifer nem engedte, hogy emberekkel játsszak a saját magam módján, pedig olyan szívesen megkínoztam volna egy némelyiket. De végül rájöttem, hogy sokkal izgalmasabb az, ha egymást kínozzák , rövidítik meg. Hol itt, hol ott suttogtam egyiknek, másiknak a fülébe, hogy tegyen keresztbe a barátainak, lopjon tőlük, csalja meg a feleségét, stb. De végezetül ezekre is ráuntam, és még is csak kipróbáltam pár véresebb dolgot is. Persze csak titokban, és nem hagytam meghalni az embereket, vagy talán még is. Talán egy , kettőt... De egyikért se volt kár...
Viszont arra nem számoltam, hogy mikor kezdtem már tényleg jól érezni magamat, megtalálni a saját szórakozásomat, ami állandósulni látszott vissza kellett menni a Pokolba. Valahol értettem a dolgot, de valahol még sem, hiszen végre a miénk lehetett volna az egész Föld. Az emberek úgy se kellenek senkinek sem Istenen kívül. Értem én, hogy lelkekre van olykor szükségünk, de megalakíthattuk volna a Földön a saját kis társadalmunkat,de ha nem hát nem. Én ezzel nem vitatkozom, teszem, amit az Uram mond.
A pokolba újra visszatértem a régi dolgaimhoz, de amikor Lucifer új feladattal látott el szinte örömittasan ugrottam a nyakába. Tetszett a gondolat, hogy a Földön is rossz lány lehetek. Így boldogan fogadtam el a lebúj vezetését, a lányok felügyeletével, vendégkörrel, új feladatokkal.
Ajánlott tartalom
- Jezabel -  Empty
Tárgy: Re: - Jezabel -    

- Jezabel -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Have a break :: Archívum :: Karakterek-