Ember Hozzászólások száma : 54
| Tárgy: William .... Kedd Dec. 19, 2017 11:52 pm | | | William .... | KapcsolatA fiam vagy, mindent megteszek érted, mindennél jobban szeretlek és a széltől is óvnálak. Nehezen tettem túl magam, azon, hogy gyorsan nősz, de apránként hozzászoktunk és alkalmazkodtunk. Az öcséddel mindenben segítetek nekem, hogy megtudjunk élni. Iskola mellett munkát vállattál, így próbálsz segíteni nekem. Nyugodt, megfontolt természetű vagy, aki minden bajból kimenti a testvérét. Te vagy az első szülött, titkon mindig te álltál közelebb a szívemhez, elvarázsoltál. Bár néha félelemre adsz okot, könnyedén manipulálod az embereket és hallgatásod mögött számomra ijesztő gondolatok bújnak meg. Külsőre az apád képmása vagy. Sosem beszélek nektek róla, így még a nevét sem tudjátok, csak annyit, hogy elhagyott minket. | név: William (Will) .... kor: 20 csoport: Féldémon rang: rangja avatar: Luke Hemmings státusz: Szabad/Foglalt
| Egyéb PB változhat, megbeszélés kérdése. Kérlek arra figyelj, ha te érkeznél később a vezetéknév passzoljon. Nagyon várlak kicsim! *-* |
|
|