Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 If I win.... - Shannon & Sariel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: If I win.... - Shannon & Sariel   Vas. Júl. 05, 2015 10:52 pm

Vége a háborúnak, amit én robbantottam ki, és vége minden ismert szabálynak és ostoba egyezségnek. Az angyalok elvesztették a csatát az emberiség védelmére, és Lucifer is mélyen a pokol feneke alatt dühöng magában, néha meglátogatom, csak hogy örüljön nekem. Jól állnak neki azok a láncok, kifejezetten jól. Nem félek hogy kiszabadulna, oh nem. Ez a világ elbukott velünk szemben és most is éppen a villám felé tartok, amit már átalakítottam, és van egy kis játékszerem is, szó szerint egy csapdába esett angyal. Méghozzá nem is akármilyen. A hóhér angyal személyesen vár idehaza, igaz kényszerből, de fogságba ejtettem, prezentálva hatalmam, mint új sátán. Imádom ezt az érzést, és mindenki támogatja az uralmam, jobban mint Luciferét egykor. Én vagyok a Lord, akinek sikerült. Beteleportálok a házamba és a pincébe megyek ahol Sariel édesem vár rám, hiszen más nem maradt neki az angyalok többsége halott, a másik felet ugyanúgy fogoly mint ő maga. Az én hadi zsákmányom. A rácsok elé lépve nézem a láncra vert angyalt, orinalchon láncok, még egy angyal ereje sem tudja elszakítani, ez egy sárkányt is láncon képes tartani.
- Helló Édes....
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Vas. Júl. 05, 2015 11:42 pm

-"Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól..."

Itt van... Érzem a jelenlétét. Minden napi imám, amellyel Atyámat szólítom meg, s mellyel az emberek szólították meg Őt templomaikban s otthonaikban, hirtelen abbamarad az utolsó sor és az Ámen előtt. Egész testemben remegtem, ahogy az iménti szent szavakat mormoltam, reménykedve abban, hogy a Megváltás eljön, megfújják a hét harsonát, kiszabadulnak az angyalok, s a világ elpusztul az igazi Gonosszal együtt. De hol az a hét angyal, aki megfújhatná? A többsége már halott, a testvéreim... Nem is tudom élnek-e vagy holtak. Michael, Gabriel, Raphael, és a többiek... Lucifer is... Ő börtönben van, azt hiszem. Összefolynak a napok, magam sem tudom, hogy... Lehet halott vagyok már én is? Lehet megőrültem már a Pokol rám nehezedő, kínzó átkától? Fázom, hisz az erőm lassan elhagy, de még kitartok, ki kell tartanom! Hiába győztek, engem még nem fognak megtörni!
Koponyámba hasít a hangja. Olyan, mint valami gyilkos penge. Az új Sátán, ki az első Lordja volt alábukott bátyámnak, mégis ő lett legnagyobb árulója... Ahogy aztán az összes többi is. A földön ülök, térdem felhúzva s átkarolva, hajam az arcomba lóg - de nem nézek fel rá. Undort érzek, és gyűlöletet.
-Takarodj, Shannon... Ha már bezártál, legalább hagyj nyugton börtönömben...
Nem leszek kedves. Hiába vagyok előnytelen helyzetben, hiába minden gonoszsága, én nem fogok behunyászkodni. S talán pont erre számít, hogy ellenállok, és megkínoz, vagy valami rosszabbat tesz. Legyen hát. Én tűrni fogom az Atyámhoz való hűségemért. S hogy hű lehessek önmagamhoz.
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Hétf. Júl. 06, 2015 12:37 am

Kifejezetten győzelmet érzek, dicsőséget, és diadalt a háborúban aratott győzelmeim után, és azt is sikerült elérnem hogy az arkangyalok többsége nem egyszerűen elpusztult, hanem a fajtám erősebbjeinek esett áldozatul, és ez az állapot igencsak kedvemre való. Szenvedjenek csak, érezzék a pokol uralmát maguk felett, és érezzék a megalázottság minden érzetét, mely ólmos súllyal nehezedik majd a vállukra és a lelkükre. A terrort... mindent érezzenek.
Sariel rácsai előtt állok meg, az angyal előtt, aki oly sok fejfájást okozott már nekem, de most fordul a kocka és itt az ideje hogy mindent visszafizessek neki és ne csak a démon faj szenvedjen miatta hanem ő is miattunk. Elégedetten pillantok a fal mellett kuporgó alakra, és ahogy nem néz fel, nem veszem magamra. Érzem a mélységes gyűlöletét.
- Nem azért zártalak be hogy aztán békén hagyjalak, akkor nem itt lennél hanem a pokol fenekén.... néhány másik társaddal együtt - válaszolok neki és nem mozdulok, gyönyörködök a művemben hiszen ezt én tettem, én okoztam és most csodálom. Az új uralkodóként. Mert nekem sikerült.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Hétf. Júl. 06, 2015 3:49 am

Sejtem miért jött: látni akarja, ahogy szenvedek. Látni akarja, ahogy rám nehezedik a Pokol minden súlya; ahogy összeszorítom szemeim, ha egy angyal, szenvedésének hangot adva, sikolt. Nem tudom eldönteni, hogy ő a rosszabb-e, vagy Lucifer, de kezdem úgy érezni, hogy bátyámban az angyaliság olyan formában megmaradt még, hogy hajlandó volt például békét kötni velünk. Shannon nem. Ő más. Ő az Első, az igazi démon, akitől mindig is tartanunk kellett volna kezdetektől fogva. Viszont olyan elvakultak voltunk, hogy csak Luciferig láttunk, tovább már nem. És ez hiba volt, nagyon nagy hiba. Nem készültünk fel eléggé, az újszülöttek képzése sem volt túl sikeres, a légióink sem álltak úgy egészen, ahogy kellett volna... Az idő pedig így rohamosan kevés lett a felkészüléshez. El is buktuk ezt az átkozott háborút, hogy az Isten verje meg az összes...! Jaj, mit csinálok! Így nem vehetem a számra Atyám nevét. Biztos a hely teszi... Istenem, segíts...
Kínzó szavait hallva csak rá emelem szemeim végül, de aztán megforgatom őket, és visszatérek arra a pontra, amit eddig néztem.

-Hát persze... Nekem nem jár a "luxus lakosztály", igaz? Mit akarsz akkor tőlem? Gondolom... Fizetséget.
Olyan megvetéssel mondom, amennyire csak bírom. Biztos vagyok benne, hogy valamiféle bosszúra készül, különben tényleg nem itt lennék, hanem ott, ahol a többi társam. Szegények... Remélem ők is kitartanak, ahogy én próbálok a végsőkig.
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Pént. Júl. 10, 2015 11:49 pm

Elnyomtam az angyalokat, és nem mondhat senki olyasmit hogy ne küzdöttek volna elég hittel. Ő hittek ők, csak nem eléggé, és a nagy égi atyjuk nem segítette meg őket, bárhogy is ellenkeztek velem, és a csapataimmal. Legyőztem a menynek seregeit, az én harcosaim jobbak voltak mint a tollasoké. És ezt minden alkalommal felhánytorgatom Sarielnek.
- Ha kicsit készségesebb volnál járna kényelmesebb hely is, mondjuk az ágyamban, egy hosszú lánccal... de olyan elutasító vagy velem, nem is értem miért - sóhajtok fel gúnnyal telt hangon, és megsimítom a szárnyait, nem engedem hogy elhúzza, erősen ellent tartok neki és megszorítom.
- Ne ellenkezz Sariel, mert még rosszabb sorod lesz... azért vagy még életben mert bár angyal vagy nem vagy akkora szajha mint a társaid... - morgom az angyalnak, ahogy odahajolok a nyakához, hogy a bőre illatát érezzem az orromban. Nem azért mert annyira akarom, de mégis... Csak azért mert nem lehet, és nem adja meg magát, még jobban felcsigázza bennem a vágyat.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Csüt. Júl. 16, 2015 1:09 am

Bizonyára azt hiszi, hogy minden egyes alkalommal minimum egy karót döf belém, mikor gúnyos mosolyával a szemembe mondja, mekkora vereséget is szenvedtünk velük szemben. Nos, ez így is van. Fáj az igazság, nagyon is. Viszont ennek még véletlenül sem adom jelét, nem. Továbbra sem akarom, hogy azt gondolja, képes győzni a személyem fölött is, nem "csak" a Menny fölött. Állom a tekintetét, egyenest farkasszemet nézek vele, hogy jól láthassa mennyire nem érdekel, hogy fölényeskedik. Próbálkozzon csak, nem adom be olyan könnyen a derekam, még ha ez a hely egyre jobban le is szívja az erőm. Az csupán fizikai erőnlét, a lelki más. Az megtörhetetlen. Annak kell lennie, muszáj. Ha nem így lenne, lehet már rég megőrültem volna itt, leláncolva egy kalitkában, mint egy foglyul ejtett madár, aki nem szállhat többé szabadon.
-Ch, persze, nyilván minden vágyam az, hogy a nagy Shannon ágyába kerülhessek!
Annyi gúnnyal, tetetett vágyakozással ejtem ki a szavakat, amennyire csak lehet. Gusztustalan egy féreg, nem tudok rá mást mondani... Rosszul vagyok tőle.
Minden izmom megfeszül, ahogy megragadja szárnyaim, és hiába próbálom megszabadítani őket, nem ereszt. Búcsút mondhatna a nemesebbik testrészének, ha lenne bennem annyi merészség, hogy odarúgjak neki.

-Állok elébe, démon! Sose fogom megadni magam, pláne nem neked! A társaimra pedig ne merészelj ilyet mondani! Azt hittem a fajtádnak pont az imponálna, ha valamennyien romlásba esnénk - mégis engem hagysz életben, aki, állítólag a többiekkel ellentétben, tiszta maradtam.
Sziszegem a szavakat, s érzem, ahogy minden porcikám remegni kezd Shannon túlzott közelségétől. Hogy mitől, azt magam sem tudom, de valószínűleg az indulat dolgozik az izmaimban, az adrenalin átjár, és ha nem lennék leláncolva, már rég a földre küldtem volna az átkozottját. Elhajolok tőle, amennyire tudok, ellenállva minden egyes tettének, továbbra is.
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Hétf. Aug. 10, 2015 9:39 am

Elégedetten nézem végig ahogy minden alkalommal megrándul, amikor idejövök, és közlöm vele a tényt: Én győztem, győzelmet arattam a pokol felett, Lucifert fogságba ejtve, és végül a mennyek felett is győztem, puszta erővel és ésszel, mert az angyalok olyan nemesek, és annyira kiszámíthatók. Akad még pár másik angyal is a gyűjteményembe, akikre fokozott figyelmet kell fordítanom, az arkok többnyire, és persze a kedves Metatron. Vele is mindig öröm elbeszélgetni, szinte már csodálatom a tartását, mint Sarielét is. Néha viszont felidegesít az ostoba makacssága, és ragaszkodása, egy eszme iránt, amiért már oly sokan haltak meg.
- Nem lepődnék meg ha ez lenne leghőbb vágyad, valahol a szíved mélyén, de... lesz ez még máshogy is. Egyszer az ágyamban kötsz ki, akkor ha nem tetszik - még nem, még mással kell foglalkoznom, nem érek rá lazítani, de szerencsére, ez a tüneményes tollas nőszemély nem megy innen sehová és megvár engem, itt. A láncai között. Ahogy megérintem, tiltakozik, pontosan ezt vártam, de nem engedem, és végül a szárnyak visszahanyatlanak a földre, megadva magukat, ő pedig megremeg. Csodálatos.
- Igen, imponálna, de közben rémesen unalmas is lenne. Hosszú hosszú évek állnak előttünk Sariel, mi a pláne benne ha már másnap megdőlnek, és bármire képesek lennének a könnyű halálért cserébe? Elvész az élvezet - vigyorodom el, ahogy beszélek, mert egyrészről tényleg unalmas, másfelől meg, nem minden angyalt hagyunk életben.
- Másfelől meg, tudod valamennyire kedvellek annak ellenére hogy az ellenségem vagy - teszem még hozzá, ahogy lassan elengedem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Szer. Aug. 12, 2015 12:28 am

Nem tudom hány arkot ejthettek még fogságba; hogy hányan halhattak meg a háború alatt. Féltem őket, mindenkit, aki életben maradt. Nem is tudom melyik a rosszabb: hogy valakit megöltek, vagy hogy valaki túlélte. Itt olyan kínok várnak ránk, amilyeneket eddig elképzelni se mertünk. Lehet jobb lett volna meghalni... Akkor most nem kellene a többiek jajveszékelését hallgatnom, és farkasszemet nézve az új Sátánnal tűrnöm, ahogy a szívembe markol minden egyes látogatása alkalmával. Egyértelműen élvezi a dolgot. Nem érdekel, nem fog megtörni. Nem hagyom.
- Hm, milyen szerény vagy... Ha az ágyadba is kerülök, azt biztos meg fogod emlegetni!
Gyilkos pillantást vetek rá, mert igen, biztos lehet abban, hogy nem fogja élvezni azt az együttlétet. Bár az ellenállás lehet jobban a kedvére lenne, mintha nem csinálnék semmit. Akkor hamar megunna, és békén hagyna. Lehet meg is ölne... Nem rossz terv.
Szárnyaim a porba hullanak, és az idegtől, vagy Isten tudja mitől remeg minden porcikám.

- Lehet pont az a céljuk, hogy ne élvezzétek, és megszabadulhassanak tőletek, a sok kíntól. Minél előbb hagyja magát, annál hamarabb szabadul, ugyebár...
Sóhajtok egyet, miközben vetek egy pillantást a bilincsekre és a láncokra, amik kezdenek elég kényelmetlenek lenni. Ki tudja mennyi idő óta szorítják a karom.
- Képzelem mennyire kedvelheted az esküdt ellenséged. Ugyan miért kedvelnél? Talán pont a kitartásom miatt?
Egyenest a szemébe nézek, szárnyaim pedig ismét megemelem, de csak kis mértékben, nem nagyon. Még hogy egy démon kedveljen egy angyalt, vagy fordítva! Nevetséges, és lehetetlen, de azért kíváncsi vagyok, mit felel.
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Szomb. Aug. 22, 2015 7:34 pm

Ezt a háborút, mindkét fél eléggé megszenvedte, és én is vesztettem el értékes katonákat, sőt már már barátokat benne, míg ők is erősen megfogyatkoztam. Magam fejeztem le a kedves Gabriel arkangyalt, hogy a fejét aztán labdaként rúghassam a messzeségben. Egek, mennyire idegesítő alak volt! Ám vannak akik túlélték a csatákat, és sebesülten estek a fogságunkba.
- Remélem is, hogy emlékezetes lesz, elég sokat feltételezek rólad, szóval ne hagyd hogy csalódjak kedvesem - vigyorodom el, ahogy a tőle nem messze lévő úgynevezett látogató székre telepszem. Ide nem ér el a lánca ha nem akarom, és nem árthat nekem. Semmiképpen sem, hiszen az erőm új szintre lépett, és már képes vagyok olyasmire is, amire eddig nem voltam.
- Remegsz Sariel. A vágytól. Hiába tagadod. Lehet hogy meghalálnának, de nincs választásuk, nincsenek alku pozícióban, ám de te, abban lehetsz - vonom meg a vállaim, ahogy végig pillantok rajta, egyszerűen túlságosan kívánatos hogy csak úgy egyszerűen megöljem, és vége legyen mindennek. És meg is teszem a magam kis sejtelmes megjegyzését, vagy felkelti a figyelmét, vagy nem, nekem teljesen mindegy. Egyenlőre nem mondok többet neki.
- Nem tudom, fogalmam sincs miért érzem ezt, de talán valamit, valahol, nagyon mélyen megpendítene bennem ha meghalnál. Talán a kitartásod, az éles nyelved... - vonom meg a vállam, ahogy előrekönyöklök a szék támlájára, mert fordítva ültem le rá. Hosszú hajam előre hullik, de nem változott semmit. Ugyanolyan, én is ugyanolyan vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Szomb. Aug. 22, 2015 8:27 pm

Gabrielt hiába próbálom elérni mentális síkon, nem válaszol, nem találom sehol sem... De nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolnom, bizakodónak kell maradnom. Viszont vannak többen is, akikkel nem tudom felvenni a kapcsolatot. Bizonyára csak a hely teszi. Erős angyalok, nem lehet, hogy... Nem, biztosan élnek. Lehet elvesztették az eszméletüket, vagy bántják őket, vagy...
Uram, tekints le ránk! Mentsd meg hű szolgáidat!

- Csalódni? Nem, nem fogsz... Tökéletesen fogom bemutatni neked, hogy milyen is egy angyal izzó dühe!
A torkának tudnék ugrani most, ahogy szemeim szikrákat szórnak rá, de a láncaim erősek, és nyikordulva feszülnek meg, ahogy visszatartanak. Óriási szerencséje van ennek a félkegyelműnek. Bár az erőm valamelyest feléledt, de nem vagyok újra teljes hatalmában még, csupán az indulat az, ami némiképp segít feltöltődni. Sajnos még nem vagyok elég erős ahhoz, hogy eltépjem a béklyóim. Ez az ő szerencséje, mert biztos, hogy most meghalna, ha nem így lenne.
- A vágytól lenne? Igen... A vágytól, hogy darabokra szedhesselek...
Sziszegem a szavakat, egyenest vörös íriszeibe mártva az enyéimet, mint gyilkos pengéket. A tűz és víz találkozása.
- Attól tartok, hogy igen tisztességtelen lenne az az alku velem szemben...
Fogalmam sincs mit ajánlana miért cserébe, de pillantásából ítélve semmi jóra nem számíthatok. Sajnos az a gyanú kezd bennem feltámadni, hogy eddig csak azért hagyott életben, mert... Mert azt akarja tőlem. A tisztaságom, mellyel eddig senkit sem illettem még meg. De az is lehet, hogy csak azért néz rám így, hogy idegesítsen, és ez valószínűbb, mint az előbbi teóriám. Átkozott démonok... Gyűlölöm őket.
- Igazán? Érdekes... Ha nem ismernélek, azt mondanám, hogy tetszem egy démonnak, akit megrendítene a halálom is, mint mondtad - keserű nevetést hallatok, majd folytatom. - Viszont, abban már nem vagyok biztos, hogy viszonzásra lelsz ezt illetően. Ahhoz túlságosan is nem kedvellek, kedves Shannon.
Sóhajtok egyet, de azért valamelyest elgondolkodok ezen. Elveszteni a legnagyobb ellenségem... Mert igen, akármilyen furcsa is, számomra ez a pokolfajzat előttem mindig nagyobb ellenség volt, mint Lucifer. Nem sokkal, de Shannonra mindig is ellenségesebben gondoltam. S elveszteni egy ilyen ellenséget... Nem is tudom mit éreznék. Hmm, jobb is, ha nem gondolkodom ezen, még a végén észreveszi, hogy elkalandoztam.
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Hétf. Aug. 31, 2015 11:18 pm

Vannak olyan angyalok, akikért kár, és olyanok is, akikért nem, és soha nem is lesz, na már most Gabriel már az utóbbi kategóriát nyomja és halott. Annyira halott hogy ennél jobban nem is lehetne. Megöltem, saját kezűleg vettem el azt a mocskos életét, és nem érdekelt semmi, vigyorogva néztem ahogy szemében kihuny a fény, és a vérében mártózva léptem tovább, hogy áldozataim hadát sokasítsam. Végül vége lett. Maroknyian élték túl.
- Nagyon remélem, bár nem a dühödet akarom, az így is az enyém, valami mást, sokkal személyesebbet akarok tőled angyalom - vigyorodok el, ahogy letelepszem a székre, és szinte érzem hogy fortyog benne az indulat de nem érdekel. A láncai angyal biztosak, nem tudja elszaggatni őket, akkor sem ha akarja és akkor sem, ha meglenne a teljes hatalma ehhez. Nem, én felkészültem erre, ha győzni fogok.
- Sokkal inkább másfajta vágytól, de nem szedhetsz szét, jelenleg még elérni sem tudsz és nem hiszem hogy ez változna... - hiszen nem engedi, nem erősödhet meg az angyal erről gondoskodott. Lassan elenyészik az ereje. A hely miatt.
- Hm, azért ne ess lányos ábrándokba nem szerettem beléd, és örömmel szabadítlak meg a szárnyaidtól ha úgy adódik. Ámbár tény hogy tetszik ez a vakhited, kár hogy ostobaság... az a jóság odafent, már elpusztult - válaszolok neki ahogy kinyúlok egy kirántok egy tollat a szárnyából, és a kezemben egyensúlyozom. A toll forogni kezd, beszürkül, és végül feketévé válik. Leejtem a földre, később még gondolkodhat ezen ha akar, ideje lesz rá bőven végül is.
- Szóval nem érdekel az ajánlatom, hát jól van - sóhajtok fel, ahogy megvonom a vállam, nem érdekel. Tényleg nem.
- Nem várok viszonzást, és pláne nem valami gyengédebb érzelmet, bár ki tudja, egy démont már szerettél, szerethetsz egy másikat is - hiszen Lucifer bár bukott volt, minden démon atyja, ezért nem ölhetem meg, ezért van csak börtönben.
Vissza az elejére Go down
avatar
Arkangyal
Hozzászólások száma :
77
Join date :
2014. Oct. 26.
Tartózkodási hely :
Mennyország / Sioux Falls
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Vas. Nov. 08, 2015 12:45 am

- Mást? Valami személyesebbet? Nem, Shannon... Gondolj bármire is, sosem fogod tőlem azt megkapni! Naivság lenne arra gondolni, hogy olyan könnyedén megkaphatsz bármit is, még egy elfogott angyaltól is. Lehetsz akármilyen erős is, ha az akaratod egy másikkal ütközik...
Az a bizonyos másik akart pedig most az enyém. Azt akarom, hogy békén hagyjon, hogy hagyjon csendben elsorvadni ebben a cellában. Talán ha utolsó leheletemig imádkozom Istenemhez, akkor megsegít minket, vagy legalábbis azokat, akik még életben vannak. Én már nem biztos, hogy élni fogok addigra. Lehet Shannon megelégeli a makacsságom végül, és végez velem. Az lenne a könnyebb út. Viszont sosem tanácsos a könnyebb utat választani. Lehet mégis életben kéne maradnom?
Igen... A példaként. Példát kell mutatnom a többi angyalnak, hogy történjen bármi is, ki kell tartaniuk, nem szabad megtörniük. Nem szabad elfelejteniük Istenünket, ahogy nekem sem... uram, halld meg szavaim! Könyörülj meg rajtunk, segíts!

- Semmiféle más vágy nem hajt, tévedésben vagy! Egyszer pedig leszel olyan közel, hogy elérhesselek... Egyszer úgyis kiszabadulok innen, és akkor meglátjuk melyikünkre fog jobban rájárni a rúd.
Nem érdekel, ha kinevet vagy még jobban megaláz. Komolyan gondoltam szavaim. Elragad tőlem egy tollat, de alig rezdülök meg. Feketévé válik kezei között. Ezért nem szabad sokáig bezárva lennem - a végén lehet én olyan elszenesedett leszek, mint az a toll. Azt pedig nem engedhetem meg magamnak. A szavain pedig keserűen kuncogok.
- Még szerencse, hogy nem... Nem tudnám a gusztustalan udvarlásod elviselni. A jóságot pedig nem lehet elpusztítani. Valahol még él s tündököl, talán már nem ezen a világon, amelyből kiábrándult, de még él... Érzem. És ezt az érzést nem veheted el tőlem.
Az ajánlatot illetően nem mondok többet. Egyszer úgyis elmondja majd, ha annyira az ő javát szolgálja, hogy mindenféleképpen rá akar venni annak elfogadására. Viszont nemtörődömséget mutat, így nem lehet semmi komoly. Engem sem fog különösebben érdekelni.
- Ebben is tévedsz.
Hogy pontosan miben, azt már nem mondom el, döntse el maga mire gondolok. Finoman nekifeszülök a láncoknak ismét, próbálom elszakítani, de nem megy, még mindig nem. Pedig érzem a motivációt, de erőm még mindig nem tért vissza, és nem is nagyon fog, amíg itt tartózkodom.
Ismét halk imába kezdek, hátha meghallja Ő is Odafenn. Tudom, hogy hallja. Muszáj hallania... Az sem érdekel, ha Shannon próbál közbevágni. A Fényesség úgyis eljön egyszer... Fényre van szükségem... A Sötétség nem környékezheti meg szívemet...
Vissza az elejére Go down
avatar
Lord
Hozzászólások száma :
262
Join date :
2014. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   Szer. Dec. 30, 2015 8:52 pm

- Ugyanmár, kedves Sariel, azt mondtad a Pokol Koronáját sem fogom megkapni soha, és nézd meg, én ülök a trónon, és nem a te drága volt fivéred Lucifer. Ennyit arról a naivságomról, hogy bármit megszerezhetek magamnak, maximum idő és energia ráfordításban több de nem lehetetlen - vigyorodom el a szavaira, hiszen nem tagadom megrészegít a hatalom, de egyszerűen szeretem hogy jelenleg én vagyok a legjobb démon, hiszen letaszítottam Lucifert is a posztjáról, és én foglaltam el, sikeres puccsként. Nem estem az elődöm hibájába, hogy elvétsem a megfelelő időpontot. Vakmerő voltam, és sikeres.
Sariel formás alakját nézem, még láncra verve is formás, és erőt parancsoló, amolyan ikon lehetne.
- Egyszer, talán. Hacsak nem kegyelmezek meg neked, és öllek meg gyorsan, ahogy pár társaddal tettem. Van akik még élnek ha ez megvigasztal, és ha elkeserít a tudat közölném veled hogy mások együtt működöbbek nálad - vigyorodom el, és megint mások halottak. Volt, akit én magam fejeztem le hogy még véletlen se jöhessen vissza két év múlva hogy helló, mégis élek. Azt a kellemetlenséget nem szeretném, sem magamnak, sem másoknak. Elragadok tőle egy tollat, megforgatom a kezeim között, és elporlasztom. Feketévé válik, aztán hamuvá.
- Nem is gusztustalan, de azért hízeleg a démoni hiúságomnak hogy engem mindig is nagyobb fenyegetésnek tartottál mint Lucifert. És lám, igazad lett, egy Kasszandra veszett el benned drága angyalom - gúnyolódom vele, ahogy kihúzok még egy tollat, de ezt most nem porlasztom el, csak leejtem. Előbb utóbb megfeketedik magától, semmi jóság nem él meg ezen a helyen. A toll sem, és Sariel sem. Meg fog törni, nekem mindössze ki kell várnom a megfelelő alkalmat. Nem félek ettől.
- Nem. Te tévedsz. Én mindig nyerni fogok - nevetek rá ahogy hallom hogy imádkozik, és megfeszül  láncaiban. Nem fog engedni, bármennyit is rángatja, elég angyalbíróak ezek. Nem zavar az imádkozása. csak szavak, mit sem jelentenek számomra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: If I win.... - Shannon & Sariel   

Vissza az elejére Go down
 

If I win.... - Shannon & Sariel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: alternative :: Alternatív játszótér-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához