Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlet
Üdvözlünk minden kedves/kedvetlen erre tévedőt, csak hogy tiszában legyetek a mostani helyzettel: 2018-at írunk, amikor is bekövetkezett az angyalok és démonok második eljövetele a világban. De az angyalok és démonok, most szabadon élnek az emberek között, van aki felvedve magát, mások pedig rejtőzködnek. És akadnak olyanok is szép számmal, akiknek ez nem teszik. Döntsd hát el, hogy melyik kategóriába húz a lelked mélye, és csatlakozz hozzánk bátran!
Chatbox
új hozzászólások


Szomb. Júl. 28, 2018 4:45 pmSzer. Jan. 31, 2018 12:02 amVas. Jan. 28, 2018 6:56 pmVendég
Vas. Jan. 28, 2018 5:21 pmSzer. Jan. 17, 2018 11:01 amVas. Jan. 07, 2018 4:07 pmstatistic
A hónap posztolói
wordcount

This free script provided by JavaScript Kit

music box

Share | 
 

 Bukottak leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2014. Jul. 10.
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Bukottak leírása   Szomb. Szept. 06, 2014 6:45 pmA bukottak Isten által elrendelt és Sariel kardja által, szárnyaiktól megfosztott angyalok, akiket a pokolra, vagy a földre száműznek, hogy ott leheljék ki életüket.
Angyalok maradnak, miután lecsapják szárnyaikat, ezért pontosan ugyan úgy érvényesek rá az angyalok csoport leírás. Pont ezért is nehéz a bukottaknak. Azok, akik a földre tévednek, és ott bolyonganak, vagy a démonok, vagy angyali mivoltuk lesz a végzetük. Mivel egy angyalnak időnként vissza kell térnie a mennyországba, hogy feltöltődjön energiával, hogy a földi lét ne szívja ki teljesen az energiáját, a bukottak immár ezt nem tehetik meg. Szárnyaiktól megfosztva, nem képesek visszatérni a mennyországba, így a napjaik meg vannak számlálva.
A fiatal, még újszülött angyalokból lett bukott, csupán évtizedekig képes életben maradni, hacsak nem öli meg előbb egy démon, míg az idősebb és erősebbek évszázadokat képesek úgy a földön tölteni idejüket, hogy nem halnak meg. Ám a pokolbéli lét, ezt is megrövidíti, hacsak az angyal nem ér el magához a Pokol Urához, nem kapja meg annak könyörületét. A Pokol Ura az egyetlen, aki képes meghosszabbítani az életét egy bukottnak. Ámde, ezért sokat kell tennie az angyalnak, és minden erejével bebizonyítani, hogy képes őt szolgálni, és elég erős ahhoz, hogy akár öljön is. Nem csak démont és embert, de még angyalt is.

Rangok
A bukottak is elfoglalhatnak, néhány rangot, azok közül melyek a démonokat megilleti, ha eleget bizonyítottak.


Végrehajtók - akik a felsőbb körökben elhangzott parancsok szerint járnak el. Legyen az egy büntetés, kivégzés, behajtás, bármi.
A pokol lovagjai - harcosok, kik megérettek arra, hogy a Pokol Ura oldalán küzdjenek a csatákban. Elég erősek ahhoz, hogy szembe szálljanak, akár más démonokkal is, így megvédve magukat, esetleg másokat. Gyakran válnak a fiatal démonok, illetve bukottak kiképzőivé, védelmezőivé, felügyelőjévé az új világban.
Újszülöttek – Azok az angyalok, akik ezer éves koruk alatt buknak el. Ezer éves kor fölött nem számít újszülöttnek.
Ez után a fiatal bukottnak, választania kell, mely rangot szeretné elérni, és harcok, küzdelmek, gyilkosságok árán kell bizonyítania, hogy alkalmas a kinézett rang elfoglalására, de ez nem kötelező, a bukott dönthet úgy is, hogy másképp szolgálja a Poklot.  


//A változtatás jogát fenntartjuk! Erről a hírek topicban kaptok információt a továbbiakban.//
Vissza az elejére Go down
http://underneaththehellare.hungarianforum.com
 

Bukottak leírása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Welcome to hell :: Kezdetek-